*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vrient på Momarken

Kristian Bjørnerød kjører et sjokk som vi velger å varsle for denne tirsdagen. Foto: hesteguiden.com

Det er vrient fra Momarken denne tirsdagen, og vi velger å spille uten banker. Ett av løpene låser vi dog smellfrekt med en favoritt og et sjokk...

14.01.15 08:41

Vi startet uken på en FIN måte, og det ble oppturer både i Norge + Sverige mandag. Fra Leangen så var som vanlig Leirvåg på hugget, og det mellomste V5-forslaget her på Nettavisen (Innleveringspris 450), ja, det betalte ut flotte 6 626. Fra Mantorp samme dag så serverte undertegnede godbiten Prince Tagg (5.valg) som et spennende spill i omgangen, og også her ble det en solid fasit for dem som spilte Nettavisen sitt mellomste V64-forslag (Innleveringspris 480). De kunne nemlig hente ut 3 630. Om du ikke var med på moroa på mandag så er det nok av muligheter i dag, og i spillboksen under så kan du kjøpe en bong som gjelder løpene fra Momarken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Norsk Rikstoto byr på noen virkelige gaver til vi som ELSKER Å SPILLE V75. De neste lørdagene så slår nemlig spillselskapet på stortrommen! Sjekk ut følgende:

17. januar : Dobbel syverpott fra Klosterskogen

24. januar : Dobbel syverpott fra Leangen

31. januar : Jackpot fra Bjerke med 2.758.617 ekstra.

Vi har allerede lagt ut bonger til den HØINTERESSANT V75-omgangen på lørdag. De kjøper du lettest her: Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Momarken:

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Løp ellers denne tirsdagen:V64 på Jägersro med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Menyen til Momarken denne tirsdagen krevde ekstra med tid, og vi jobbet lenge med å finne en KLINK BANKER som vi virkelig følte for i omgangen. Den fant vi ikke, og vi velger dermed å spille uten noen banker denne tirsdagen. Bongen krydres med godbiter, og vi kan by på følgende:

V65-1 : 4 Yankee Blueblood – Var heroisk i nederlaget nå sist, og den varslet full form da. På tirsdag så er vi veldig inne på at den kommer seg gratis foran, og da blir den ikke lett å ha med å gjøre. Burde ha en veldig fin sjanse til å lede rundt om, og vi ILER til med førstevalget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V65-2 : 1 Idjerven – Er en lillebror av mer kjente Lumjor, og den har litt å slekte på. Feilet bort seieren sist, og den viste fine takter direkte. Lumjor gjorde sine beste løp i tet, og vi ser ikke bort ifra at også det er en posisjon som Idjerven liker best. Er kjapp ut, og et finere løp enn dette kan den ikke få. SPILLES! 5 Myklejenta Karin – Har fått seg noen løp i kroppen nå, og dette er en hoppe med STOR fart i kroppen sin. Nå sist så sitter den faktisk 40-50m bak Amorikken 1200m fra mål selv om sistnevnte startet 20m bak… Kommer i stor fart via sporene på siste bortre, men feiler vekk en plass på trippelen ca 100m fra mål. Virker å være i en klar fremgang, og den kan sjokke med flyt!

V65-3 : 4 Freedom D’Estino – Dette er et dårlig løp, og her er det bare å krydre bongen med så mange hester som du har råd til. Draget vårt har ikke gjort veldig mange glad så langt, men kommer nå ut i Erik Killingmo regi. Denne trollmannen har det med å forbedre hester MYE, og den skal ikke være mye forbedret her før den er HET! Prøves som en frekkis på mistanke!

V65-4 : 4 Smedviktor – Står svært gunstig inne i dette monteløpet, og den prøves når den tidligere dronningen blant rytterne, Liv Pedersen, igjen er tilbake på ryggen. Hun har et veldig bra tak på denne, og sist når hun red den (15.09), ja, da jogget den 25,6/1700m. Kan få det fine løpet her i dragsuget på Lustra Eldar/Høiby Krissa, og den må passes. MÅ MED PÅ ALT!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V65-5 : 10 Turboline D.K. – Står i ryggen på N.Y. Peace Talks her, og den kan komme rett gjennom på startsiden. Det er faktisk ikke helt utenkelig at den kan sitte tidlig i tet om Lars Anvar Kolle satser maksimalt i den ryggen. Turboline D.K. går uansett svært godt i rygger også, og på form så er den helt rå. Var meget tapper nå sist, og den er i toppform! Har en svært bra sjanse her, og vi må bare tro hardt!

V65-6 : 1 Theodora Garbo – Har et gaveløp foran seg, og normalt sett så skal det ikke være snakk om saken. Kommer dessuten til Momarken med gode rapporter i ryggen. Er brennhurtig ut, og den kommer til å lede dette løpet svært lenge. Var imidlertid SVAK sist den var ute, og det gjør oss selvfølgelig noe usikker, men er denne bare 80% for dagen, ja, da vinner den dette som en lek.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag