Walmanns herlige hopper

Roger Walmann og hans førstekusk Ørjan Kihlstrøm.
Roger Walmann og hans førstekusk Ørjan Kihlstrøm.

Norske Roger Walmann har lykkes svært godt som travtrener i Sverige og i kveld tror vi han seler ut en ny vinner.

Etter en periode med mye stang ut for Nettavisen, ble det endelig fart på sakene igjen lørdag. I en V5-omgang som undertegnede beskrev som hinsides vrien, fikk jeg rett. Mitt største V5-forslag på Nettavisens (innl.pris kr 1536) suste inn med fem rette. Det samme gjorde fire andelslag på Eksperten. Uttellingen ble storfine 27 663 kroner per stykk. I tillegg ble det klaff i V75-spillet for 14 andelslag (med navn Nettavisens Meyerfest) som hver betalte tilbake ca kr 5000. Totalt spilte Nettavisen inn gevinster for over 200 000 kroner lørdag.

Sist torsdag fanget jeg også seks rette på mitt største V64-forslag på Åby. Selv med storfavoritten 9 Rosso Pomodoro i V64-2 (min V64-banker) og 1 More Than Enough i V64-6 ble det flotte 17 557 kroner tilbake for seks rette og sammen med diverse femmere og firere ble det godt over 20 000 kroner tilbake for det forslaget.

Klikk her for å se alle Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi går inn i en lang ny spilleuke her på Nettavisen. Leangen travbane er vertskap for ukens V75-omgang - et stevne undertegnede gleder seg voldsom til. Men før det er det en rekke travløp som skal kjøres både i Norge og Sverige. Først ut i dag er Halmstad i Sør-Sverige, mens kveldens arrangement finner sted på Klosterskogen og Romme.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under. 


Det er ingen fare med å lansere storfavoritter som bankere på sine V64/V65/V75 forslag. Det viste blant annet torsdagens V64-omgang på Åby og til mandagens V64-omgang på Romme, men i kveld garderer jeg gigantfavoritten 7 B.W.T. Boobs i V64-4 og finner min klare banker i V64-6.

Tino er et kjempetalent
28 år gamle Tino Årling er et stort kusketalent og lærlingen som jobber på Roger Walmanns stall får da også stadig flere muligheter i sulkyen. I fjor kjørte Tino 96 løp og vant ni av dem, mens det i pengevei ble over millionen innkjørt. I år har han kusket 13 løp og vunnet et løp.

Det løpet vant med Isinbajeva som i kveld starter i V64-6 på Romme. Isanbajeva har startet på Solvalla i sine tre siste løp og etter to strake andreplasser, ble det seier på meget sterke 12.3 i den siste starten. Isanbajeva er lynrask fra start og selv om hun møter et par bra hester, er det likevel ned en klasse motstandsmessig. Vel vitende om at hester er av kjøtt og blod, må dette være en kanonsjanse og Isanbajeva blir vår hovedbanker i kveld. 

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


Har en feeling
10 Such Feeling er en hest jeg liker svært godt, men de to siste startene har ikke hesten vært som best. Nest sist dro en offensiv Oskar J. Andersson hesten fram i dødens, men da stivnet hesten tidlig. I kveld er motstanden ikke spesielt tøff og velkjørende Daniel Olsson kjører trolig et avventende opplegg. Vi krysser på alle bonger. 

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere