Walmanns lunsj

Roger Walmann.
Roger Walmann. Foto: hesteguiden.com

Roger Walmann sender en rekke stallhester til Lindesberg, deriblant storfavoritten Mystic Illusion i V4-1. Nettavisen spiller bankerfritt.

Sportspills meny torsdag:
Lunsj-V5 Bjerke:Lerum byr på nye sjokkobjekter
V65 Øvrevoll:Ny storutbetaling på gang?
VM-tips 1:Müller og Dempsey scorer?
VM-tips 2:Ghana testes til strålende odds

En strålende torsdag står foran oss og den innledes med V4 fra sommerbanen Lindesberg. Deretter overtar Bjerke og Rolf Lerum med lunsjtrav, før en svært formsterk Rolf Lerum byr på dobbel V5 fra Bergen travpark. Og sist, men ikke minst skal det bli V65 fra Øvrevoll galoppbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sommerbanen Lindesberg er altså vertskap for torsdagens V4-omgang fra Sverige. Lindesberg er beliggende litt nord for Ørebro, og har et forholdsvis langt oppløp (192 meter). Det er bra klasse på dagens lunsj og både Roger Walmann og Kenneth Haugstad har flere fine vinnersjanser.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Dobbelbanker i V4-1
Den aller største favoritten dukker opp allerede i V4-1 og er den treårige amerikanerhoppa 9 Mystic Illusion. Hoppa Europadebuterte under Elitloppshelgen i seiersløpet til Juniata Hanover. Ble da forsert til tet runden fra mål, men var slagen midt i den siste svingen og ga seg endel mot mål da. Nå har hoppa blitt trent bra etter det, men distanseøkningen til 2100 meter er spørsmålstegn, bakspor likeså. Derfor garderer vi den lovende treårshoppa til Kjell Wallin, 10 Barca. Barca så lysende ut fra tet i seiersløpet på Färjestad 25. mai, men har ellers stort sett galoppert i de fire øvrige løpene i karrieren. Men Barca viste så fine tendenser i seiersløpet (på sterk tid) og derfor så dobler vi forslagene med henne i dag. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Helfrekk DD-banker
V4-3/DD-2 er en uggen affære og på det største V4-forslaget betaler vi for 11 av hestene. Formløse 14 Panama As blir favoritt, men vi heiser fram 11 Twigs Unique som nå har fått to løp i kroppen etter pause. Startgalopperte sist på Romme, men gjorde en strålende opphenting til andre etter en strevsom reise i sisterunden. Ulf Ohlsson setter seg opp som kusk i dag og hesten blir ikke mer enn et fjerdevalg. I en svært utfordrende DD-omgang tester vi et bankerspill på hoppa som vant tre løp i fjor.