Wassberg byr på en luring til lunsj

Svein Ove Wassberg dukker opp med en spennende hest denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Svein Ove Wassberg dukker opp med en spennende hest denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi spiller uten banker i lunsjen fra Bergen denne tirsdagen, og krydrer bongen med spennende objekter. Vi har klare planer om å starte året på Bergen skarpt!

Bergen Travpark er i gang igjen, og ikke overraskende så kan fort Svein Ove Wassberg spille hovedrollen nok en gang. Han kjører nemlig vår LURING denne tirsdagen - Broadway Blaze (V5-5). Løpene fra Bergen ser ellers interessante ut, og det kan bety fine kroner for dem som kommer til lukene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi går over på objektene fra banen mellom de syv fjell så vil vi SKRYTE LITT. Fra Harstad søndag så ble det nemlig servert SOLIDE tips. Quapower E.J. (2-valg) ble banket på den lille bongen hos Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144. Dagens hovedbanker var Joint Oak (2-valg), og den vant sikkert fra tet. Slo dagens nest tyngste favoritt Entrada. Det lille V65-bongen hos Nettavisen betalte ut fine 861,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemet på Eksperten denne dagen (5 andeler a 1000), ja, det kunne virkelig ha kammet hjem store kroner med litt flyt. Systemet hadde nemlig med ALLE hestene i V65-3, og sistevalget Hage Frøya (0,5), ja, den var ikke veldig mye slått. Så i stedet for en sekssifret utbetaling så måtte fem fornøyde andelsinnehavere dele 24 398 mellom seg. Vi gratulerer så mye. Vi vil også ta med at våre TO systemer på Täby (4x750 per andel) suste inn med flotte 14 280 per stk. Fra Leangen mandag 5. januar så ble det også systemklaff for våre to systemer. Begge disse betalte ut 11 500 per stk.

Innleveringsfrister Bergen:

V5: 13.37

DD: 14.12

Løp ellers denne tirsdagen: V4 på Eskilstuna med start kl.12.20. V64 på Jägersro med start kl.15.10 (Vær OBS på tidlig start). Dagen avsluttes med V65 på Momarken med start kl.18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er hva vi kan by på til Bergen denne tirsdagen:

V5-1 : 1 Proud to Be Wise – Var klart positiv første gang ut i ny regi sist, og den fullførte fint. Vi har 16,9 s 1000m på klokken, og av oss så fikk den et pluss i kanten. Kan helt sikkert ned mot 17,0 fra tet denne tirsdagen, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange. SPILLES!

V5-2 : 7 Gomnes Birk – Er totalt overlegen på kapasitet, men den sliter med moralen. Sist gikk den gedigent bra etter galopp, og det meste så bra ut mot oppløpet. Da satte imidlertid Gomnes Birk bremsene på. Fra tidlig tet her, og demping på veien så burde den holde unna, men helt sikker er vi ikke.

V5-3 : 3 Trigger AS – Har et gaveløp foran seg denne tirsdagen, og fra tet så dreier dette seg om en vinner. Formen er heller ikke verst, og den var positiv både nest + tredje sist. Her møter den billigere hester enn på lenge, den er bedre enn raden, og normalt sett så leder den dette rundt om uten galopp.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V5-4 : 2 Ådne Kommandør – Er en traver som vi holder HØYT når det gjelder kapasitet. Gikk OK i kulissene etter galopp sist, og her er det form pågang. Vi legger også merke til at Øyvind Austevoll er opp på sin traver før dette løpet, og Kommadøre’n må tas på alvor her. Prøves som en frekkis!

V5-5 : 10 Broadway Blaze – Likte vi godt første gangen ut i Norge sist. Ble sittende bom fast som pigg, og den så bra ut for dagen. Burde uansett ha gått mye frem med denne blåseren i kroppen, og vi gleder oss til å se den igjen her. Kan fort vise seg å være nøkkelhesten i dagens lunsj. OBS!