Wassberg byr på nye vinnere

Grandes Look er normalt sett en klink vinner på Bergen denne torsdagen. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Grandes Look er normalt sett en klink vinner på Bergen denne torsdagen. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi byr på to bankere i V5-spillene på Bergen denne torsdagen. En av dem er av det helfrekke slaget! Ny spillfest i vente fra banen mellom de syv fjell?

Sportspills meny torsdag:

V4 Axevalla: Calle fikser lunsjen
Lunsjtrav Bjerke: Lerum byr på sjokkobjekt
Oddstips 1: Dette blir Englands kveld
VM-tips 2: Kampen ingen trenger å vinne

Først noen ord om dagens høydepunkt : Det har vært ekstremt vrient å være V65-spiller på Øvrevoll de siste tre torsdagene Øvrevoll har arrangert V65. Torsdag 22. mai ble utbetalingen for seks rette formidable 169 426 kroner. Den dagen fanget Nettavisens galoppeksperter seks rette på et systemspill og fire heldige andelskjøpere på Eksperten kunne dele 212 000 kroner. Torsdag 5. juni ble det jackpot og hele 39 462 kroner og sist torsdag ble det nesten enda vanskeligere og ingen fikk seks rette da heller og fem rette betalte ut meget solide 54 576 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Dermed ligger det HELE 959 963 kroner ekstra i sekserpotten torsdag og det kan fort bli godt over 1, 5 million kroner om en spiller er alene om seks rette, og det vil trolig ikke være så mange til å dele på toppgevinsten. Tipsene og bankervalgene i aviser og fagblader spriker, og det er ofte et tegn på en vanskelig runde. Våre tips finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Så over til Bergen. Et NYTT DOBBELT V5-SPILL er i vente, og som vanlig er det litt av hvert å gripe tak i. I A-spillet så byr vi på en klink banker, og Grandes Look skal bare ta seg av V5-2. I B-spillet derimot klemmer vi til med en ordentlig frekk banker mot en av dagens tyngste favoritter, men slik vi ser det så er Årdals Tobben både bedre og mer stabil enn Kleppe Snigen, og da kan ikke vi gjøre annet enn å anbefale et frekt bankerspill på Eriksen hesten.

Innleveringsfrister Bergen :

V5-A : kl.18.30

V5-B : kl.19.40

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Objekter fra Bergen

V5-1 : 6 Tekno Viktor – Normalt sett så vinner Kleppe Slauren dette løpet. Dog er den ikke helt til å stole på, og skulle den røre det til for seg, ja, da åpner dette løpet seg opp. Det klare objektet for oss er da Tekno Viktor som kom ut sist med strålende rapporter i ryggen. Lars Tore Hauge hadde altså hatt den i sin varetekt over en periode, og han var altså skikkelig fornøyd med sin nykommer i trening. I løpet sist så ble den GROVT sjenert til galopp på siste bortre, men den kom enormt bra tilbake i kulissene, og den røpet vinnerform. Har tøffheten som skal til for å vinne her om Kleppe Slauren feiler, og vi roper et varsko!

V5-2 : 1 Grandes Look – Har blitt en helt ny hest i år, og den er for tiden under en rivende utvikling. Nå sist så jogger den en lav 16 tid med krefter igjen, og den så veldig bra ut for dagen. Burde ikke ha noe problemer med å gå 14,0/1600m, og da sier det seg selv at den ikke lar seg slå i såpass billige omgivelser. Dette er for oss a-spillets mest sikre banker. Tet, og slutt!

V5-3 : 7 Black Credit – Får normalt sett teten gratis her, og da skal den bli interessant å følge. Kom ut sist etter en lengre pause, og den fullfører fint. Hadde egentlig en helt umulig oppgave, og innsatsen må være godkjent. Noterte seg faktisk for en ny bestenotering med voltestart. Burde uansett ha gått enda mer frem med denne blåseren i kroppen sin, og fra første omvendt i volten så er vi altså inne på at her bærer det rett til tet. Prøves i dønn riktige omgivelser.

V5-4 : 15 Erdinger – Leverte et fantastisk løp etter pause nå sist. Dundrer på utvendig leder, og blir kun plukket ned av Sordo oppunder mål. Nevnte Sordo tror vi blir en slager fremover, og at den kun ble plukket ned av en slik hest er ingen skam. Vi har 26,4 s 500m på klokken, og det på et mektig bra sett. Møter ingen Sordo denne torsdagen, og holder den seg bare unna galoppen så er Erdinger helt sikkert med i fremste rekke. Prøves som en mulig godbit mot favorittene i fra Stavanger!

V5-5 : 3 You Do Kievitshof – Denne føler vi er klart bedre enn raden, og den er spillbar nå. Gikk helt greit sist etter galopp, så setter vi en tykk strek over monteløpet nest sist, mens den var kolossalt tapper i nederlaget tredje sist. Åpner da første 1000m på 11,5, og da er det ikke noe å si på at den blir sur i muskulaturen siste 100m. Står uansett enormt bra på, og vi gav den et pluss i kanten. Nå går draget vårt ned en klasse, den er kuskeplusset med Buer, og skulle You Do Kievitshof komme seg foran, ja, da skal dette dreie seg om en bra mulighet.

3B : 1 Arran Stardust – Er noe variabel, men et finere løp enn dette kan den knapt nok få. Har hevdet seg mot klart bedre hester enn dette på Forus tidligere, den er kjapp i fra start, og prikker kusken starten, ja, da kan det dreie seg om tet og slutt. Blir vår motiverte favoritt her.

4B : 9 Årdals Tobben – Er under en herlig utvikling, og den må bare prøves her. Var kolossalt forbedret i løpet nest sist, og da har vi 28,4 s 1000m på klokken. Nå sist så havnet den i dødens, før den gikk ned innvendig tidlig på siste bortre. Ble så hindret, men kommer så skikkelig fint tilbake nedover oppløpet. Vinner at det løpet var Art Haaken foran Kleppe Slauren… Årdals Tobben virker til å ha mye å gå på, og sjansene for at han runder denne gjengen må være gode.

5B : 1 Spang Viking – Har trengt løp i kroppen etter den lange pausen, men nå er endelig formen på riktig vei. Holdt lenge i fra tet nå sist, og den var positiv. Distansen nå er intet minus, og Lars Tore Hauge melder om klare ambisjoner. På såpass raske baner som vi har nå for tiden så blir draget vårt ikke enkel å fange, og skal denne spilles engang, ja, da må det bli slik som den står til nå. OBS!