Gå til sidens hovedinnhold

Wassberg misser ikke nå

Svein Ove Wassberg havnet ikke på trippelen i et løp sist torsdag, men i kveld slår han kraftig tilbake.

Sportspill holder koken på tipsfronten, og siden fredag har vi spilt inn nærmere 650 000 kroner på våre V4-forslag. Det startet som sagt på fredag på Jägersro, hvor fire av Kurt Leirvågs andelslag på Eksperten suste inn med fire rette som hver seg ga 28 862 kroner, ikke minst siden hans superobjekt 5 Certification innfridde i V4-2 (tredjevalg i spillet og markert på to hester).

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag fortsatte moroa når Håkon Einar Hansens største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1296) under V75-stevnet på Klosterskogen satt klokkerent, og ga formidable 109 908 kroner i utbetaling. To andelslag på Eksperten (hver på 7 andeler a kr 200) smalt inn og ga altså 109 908 kroner tilbake på hvert av dem.

I tillegg leverte galoppekspertene Birger Christensen og Morten Olsen strålende V4-tips til søndagens V4-omgang på Klampenborg, og seks av deres andelslag på Eksperten suste inn med fire rette til pene 8 547 kroner i utbetaling på hvert av dem. Samlet skulle det gi V4-gevinster på formidable 496 454 kroner bare siden fredag!

Suksessen for Sportspill fortsatte i lunsjen på Momarken på mandag, når fem andelslag på Eksperten gikk inn til en utbetaling på meget pene 10 249 kroner, og nye 51 000 kroner innspilt var da et faktum. I V4-spillet i lunsjen tirsdag spilte vi inn nye 30 000 kroner på Eksperten på Bergsåker, og på Bjerke i går ble det rundt 30 000 kroner innspilt på femten andelslag i V65.

Birger Christensen og Morten Olsen traff med "alt" under V4-løpene og V5-løpene på Jägersro galoppbane onsdag, og hadde dekket for samtlige hester i V4-4 på sine forslag, men dessverre vant favoritten og utbetalingen stoppet på drøye 1500 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Torsdagens meny fra Norsk Rikstoto byr på en vrien og utfordrende V4-omgang fra Rättvik, og fortsetter med en om mulig enda mer utfordrende lunsj-V5 fra Drammen. Til kvelden er det V65 fra Bergen travpark og en flott V64-omgang fra Umeå, der det er Breeders Crown-kvalifiseringer som gjelder i kveld.

Innleveringsfrister Bergen travpark
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.03

HTML EMBED

Bergen travpark er altså vertskap for torsdagens V65-løp her hjemme og på forhånd kan det se lettløst ut. Men et par tre av løpene er skumle og det kan bli fine penger.

Tar sitt monn igjen
Svein Ove Wassberg har dominert stort på Travparken de siste årene, men sist torsdag skjedde det det smått utrolige at Svein Ove ikke havnet på trippelen i et eneste løp. Undertegnede har som vanlig hatt en gjennomgang av løpene med Svein Ove, og han hadde som han selv sa, ingenting å kjøre med sist torsdag. I kveld har han flust med vinnersjanser og aller best mulighet har han med 11 Høiby Gullet i V65-6. Vallaken veksler litt mellom å stå hjemme hos eieren på Voss og i trening hos Odd Arne Sagholen på Momarken og har kommet hjem igjen til Voss nå. Svein Ove kjørte hesten sist i Drammen (24. august) og etter delvis dødens vant hesten uforskammet enkelt. Står på 20 meter tillegg i kveld, men fra springspor på tillegg kommer startraske Høiby Gullet til å få en flott start. Motstanden er knapt middels og en feilfri Høiby Gullet taper ikke dette.

Buer innleder?
Forus-trener Pål Buer var travtrener i USA i nærmere ti år og gjorde det bra der borte. Men rundt årskiftet 2009/2010 vendte han nesen hjemover til Rogaland og etablerte seg som travtrener på Forus. Pål Buer tok åtte seire i 2010 på 122 kjørte løp. I 2011 vokste seierstallet til 21 på 236 kjørte løp (1,2 mill innkjørt) og i 2012 ble seierstallet økt til 27 (1,357 mill innkjørt). Når to tredjedeler av 2013 er unnagjort har Buer allerede vunnet 28 løp og kommer til å gjøre sin klart beste sesong som travtrener og kusk siden hjemkomsten. I kveld har han flere solide vinnersjanser i Bergen og sitter opp bak både vår V65-banker og vår V5-banker.

6 Inchgower Level har hatt en strålende sesong og vunnet fire av 18 løp. Sist på Forus måtte han trave utvendig for meget gode Andover The Prenup og det ble selvsagt i tøffeste laget. I kveld er motstanden ned flere hakk og normalt vinner hesten dette. Vi bankerspiller på de to minste forslagene, men er som vanlig i det litt spekulative hjørnet og betaler også for 4 Randy på det største forslaget. Randy som tok en svært enkel seier sist torsdag.

Kan overraske nå
I V65-5 blir 1 You Va Bene stor favoritt, men Svein Ove var slett ikke sikker på om han klarte å forsvare sitt innerspor. Flytte beina ned startsiden kan definitivt 3 Yonckers Boshoeve og fra spor tre øker tetsjansene. Hesten har vært et stallskrik flere ganger den siste tiden, men gjort seg bort på galopp i sine to siste løp. Tredje sist hang vallaken strålende på svært gode Pasha helt inn og med en tilsvarende innsats her kan det bli seier. Spillerne er ferd med å glemme hesten som trolig blir et femtevalg i kveld. Vi betaler både i V65 og DD-spillet.

Kommentarer til denne saken