Wassberg senior styrer på travparken

(Hesteguiden.com)

Ove Wassberg vant to løp på Bergen travpark lørdag og har flotte vinnersjanser også tirsdag. Sjekk våre lunsjtips.

Sportspills meny tirsdag:
Oddstips 1: Ingen grunn til å stole på Leeds
Oddstips 2: Wigan takker av tidlig

Det er altså Bergen travpark som er vertskap for tirsdagens lunsjtrav i en spillemessig svært interessant omgang, før Bjerke overtar med nye femten løp der det skal handle om diverse kvalifiseringer til Norsk Travkriterium for treårige hester.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Når trenersønn Svein Ove Wassberg står over tirsdagens lunsjtrav på Bergen travpark for å kjøre Kriteriekvalifiseringer på Bjerke, er bordet duket for far Ove Wassberg som har hatt bra flyt på seiershjulet i Bergen den siste tiden. Tirsdag tror vi hans aller beste vinnersjanse er 10 Zato Neyenrode som har imponert i samtlige tre starter i Bergen. Gjorde to svært solide løp i et såkalt utslagsningsløp sist og vant på sterke 14.0 i norgesdebuten. Han støter på et par brukbare rogalendiger, men møter klart billigere motstand enn han gjorde sist. Vi tror hesten er en vinner selv fra bakspor på sprint.
Rangering V5-4/DD-1: A: 10 B: 1-3-7 C: 4-2-5-11-9-8-6

V5-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Ikke veldig lettløst i den første avdelingen om ikke 8 Seilejerva gjør kort prosess. Hoppa var ihvertfall svært bra i seiersløpet nest sist og med gjentagelse av det løpet er seierssjansen god.

9 Bestkora står 20 meter bedre inne i dette løpet kontra ovennevnte seiersløp til Seilejerva, men det er ei hoppe som galopperer nesten hver gang. Feilfritt utfordrer hun nok favoritten. Fart er det også i stallvenninna 3 Ådnes Faksa, men hun er om mulig enda mer usikker enn stallvenninna.

4 Fjord Oda piler nok til tet, men det er vanskelig å se denne dama vinne dersom hun ikke får ryggløp. 7 Vikar prøvde vi et helfrekt bankerspill på på Haugaland travpark tidligere i sommer. Det endte i galopp, bilstart passer trolig bedre. 1 Blisjur står fint til og er under fin utvikling.
Rangering V5-1: A: 8 B: 9-3-4-7-1 C: 6-10 D: 2-5

V5-2 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Det er trolig slik at 1 Pearl Harbour D. er den beste hesten i V5-2, men førstespor bak bilen var nok det sporet Frank Ringheim ikke ønsket seg. Med startraske hester på utsiden er det stor fare for at vallaken blir overflydd og vi setter hesten ned som andrevalg.

Vår favoritt blir 2 Petra K. som har bra sjanse på teten og ellers svært fine betingelser her. Geir Mikkelsen er optimist og det skjønner vi godt, hoppa er i klart bedre form enn det raden indikerer. 3 Leia Brodda er god fra start og vært i utmerket form lenge nå. Har ikke vunnet, men kan sitte der tirsdag.

9 Norton Jack står i fine rygger fra start og kan være en fidus, hesten har varslet form på slutten. Bak disse vrimler det av outsidere og heldekk kan være fornuftig i et løp som mangler de store profilene.
Rangering V5-2: A: 2 B: 1-3-9-4 C: 10-8-7-6-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Ti hester til start her og svært åpent. Vi sjansetipper og setter kapable 10 Huldre Lykke først. Hoppa trenes av Eivind Fjellstad, det er samme mann som også trener Steggsjura. Programraden er ikke fin på denne dama, men farten er det lite å utsette på. Klarer kusk Øyvind Austevoll å kjøre feilfritt, skal hun ha vinnersjanse.

7 Mos Eld har et fint løp på papiret, vallaken er ikke spesielt vinnervillig. Står også litt langt ute bak vingen, men skal uansett duge her. 3 Gosengutt matches tøft om dagen. Er den meget sannsynlige tethesten her, så får vi se om han orker 2100 meter. 8 Amor Stjerna var svært forbedret lørdag og kommer hoppa noenlunde på det fra spor åtte bak bilen, er hun en outsider. 6 Tjomsen viser litt fremgang om dagen, en av mange outsidere i et meget svakt felt.
Rangering V5-3: A: 10 B: 7-3-8-6 C: 5-2-9-4 D: 1

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
Var det svak kvalitet i V5-3, er det ikke veldig mye bedre i V5-finalen. Normalt er jo dette et gaveløp for 1 Niveau De Vie og Ove Wassberg, men førstesporet bak bilen på en rask sprint gjør det sjanseartet. Har møtt svært tøff motstand i sine to siste starter (blant annet Taran sist p Forus) og møter jo en helt annen verden av hester her. Men sporet gjør at vi garderer.

Først med den meget variable stallkompisen 3 Runday's Power som virker formløs om dagen. Det har han også gjort tidligerem før han plutselig slår til med et pangløp. 5 The Taste Of Energy har vunnet V75-løp i år og selv om hoppa ikke har vist noe ekstraordinært i sine to første løp på Bergen travpark, krysses hun på det. 12 Lisa's Monet har tapt sportrekningen, men skal være blant de bedre her. 11 Yankee's Wish har faktisk vunnet fra dødens i år. Nå virker hesten helt formløs, men i et svakt felt spanderer vi et kryss.
Rangering V5-5/DD-2: A: 1 B: 3-5-12 C: 11-8-10-9-2-6-2 D: 7