Sportspills meny søndag:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Oddstips 1:
Liverpool banker Manchester United
Oddstips 2: Sampdoria har funnet et nytt gir
Dagens langskudd: Siste sjanse for QPR
Tippetips: El Clasico på søndagskupongen
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens TV-sendte kamper

Noen av høydepunktene fra Norge i uken:

I lunsjen på Bjerke torsdag 19. mars ble det fullklaff for samtlige V5-forslag. Etter at favoritten ble strøket i innledningen flyttet vi inn 4 Sinatra Boy (3-valg) på alle våre forslag. Dagens store drag lagde sjokkbølger, men vi lanserte BOMBEN Önas Hagar (10-valg) med tyngde! Vår minste bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.200 betalte ut flotte Kr.5 250,- Totalt sett så spilte vi inn flotte Kr.78 750 på Bjerke denne torsdagen.

På Momarken tirsdag 17. mars gikk fem av våre siste info bonger inn med litt over 10 000 per stk. Vi spilte inn over 50 000 i V65-spillet, og det er liten tvil om at siste info bongene våre er viktig å få med seg. Har du prøvd dem?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Det ble også servert sterke tips på Forus søndag15. mars. Vårt minste spilleforslag her på Nettavisen (innl.pris kr 168) betalte tilbake 868 kroner. Systemspillet vårt (5 andeler a kr 799) suste imidlertid inn med seks rette og betalte tilbake flotte 82 744 kroner og hver andelskjøper kunne dermed hente ut 16 548 kroner.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

På Bergen så har vi gjort det skarpt før i år, og vi har spilt inn over 1 million kroner på banen mellom de syv fjell. På søndag trenger vi to bankere for å komme i "mål" med omgangen da flere av løpene ellers er åpne. Banker nummer 1 kommer ut i innledningen, og vi tror MYE på at 2 U.S. Sport leder rundt om. Banker nummer 2 kommer ut i V65-4, og også 1 P.O. Super Star tror vi leder sitt løp rundt om. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 2 U.S. Sport – Vi tror det er duket for et BLØFFLØP med Svein Ove Wassberg i hovedrollen. U.S. Sport har nesten bare gjort fine løp på slutten, og den var knallbra i V75 nå sist. Gikk 14,6 s 800m, og den fullførte meget solid. Her blir det gratis tet, og vi tror ikke at Ove er interessert i å trykke opp noen veldig fart utvendig med Riana Cross da. Dermed så er det normalt sett duket for U.S. Sport, og Svein Ove Wasberg. SPILLES!

V65-2 : 6 Stingers – Er ikke stabil, men på form er denne hesten helt RÅ. Er milevis bedre enn raden, og nå sist gikk den kolossalt etter galopp. Var rett og slett enormt bra for dagen. Ligger den nedpå hele veien denne søndagen så kjemper den garantert om seieren, og den fortjener et nytt forsøk i helt riktige omgivelser. PS. 8 Vertigo Prins – Har normalt sett en bra mulighet, men man skal være klar over at en tur til Frankrike ofte koster mer enn det smaker…

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V65-3 : 1 Åspe Viktor – Har gjort klart godkjente løp mot bedre hester enn dette de siste gangene, og det er en traver med fin form som kommer til Bergen. Står NYDELIG inne i dette løpet, og den kan nesten ikke få et bedre løp. Blir kuskeplusset med Åsbjørn Tengsareid, og utgangsposisjonen er også perfekt. Må ha en fin sjanse her om den går som de siste gangene. OBS!

V65-4 : 1 P.O. Super Star – Denne kan vi ikke spekulere imot på søndag. Den var OK første gangen ut for Gaute Lura nest sist, og da var den ute mot gode hester i V75 over 3100m. Nå sist så dundret den unna i tet, og den virket klart forbedret. Vant lett med MYE krefter igjen, og den fungerte skikkelig fint for dagen. Her blir det tet igjen, og sjansene for at den leder rundt om MÅ være store! For oss er dette en klar banker i omgangen, og vi må bare gå til på den fra slike betingelser!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V65-5 : 7 J. Gold – Har et utrolig fint løp foran seg på søndag, og den fortjener noen kroner. Var riktignok ikke på topp sist, men både nest + tredje sist så gjør den bra løp uten at det klaffer. Fra dette sporet så får den normalt sett en bra start, og klaffer det bare med ryggene underveis, ja, da er det ikke mange i dette feltet som kan stå imot speeden som den har. MÅ TAS PÅ ALVOR! 12 Deep Sea Dream – Viser ikke den sammen viljen i monte lengre, men den gjør det stadig bra i vanlige travløp. Var nemlig tapper nest sist etter knalltøff kjøring underveis. Er helt sikkert en av de hestene som har størst fordel av distansen, og mot en relativt formløs gjeng så er den tidlig aktuell!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V65-6 : 9 Solbakken Jerv – Er feltes beste hest, og det er en motivert favoritt. Feilet sist, men nest sist er den bunnsolid i nederlaget. Her er det med få unntak billig imot, og i en feilfri utgave så skal sjansene være gode! 15 Gomnes Birk – Er overlegen på fart, men den sliter veldig med moralen i løpene. Skuffet oss sist, men det er slik den kan være. Har både fart og kapasitet til å blåse denne gjengen med de riktige ryggene. Er og blir en outsider! 14 Super Lisa – Er i en helt hysterisk form, og her har Ronny Halvorsen gjort en fin jobb. Gikk strålende etter galopp og sene luker sist. Skal ikke undervurderes, for dette er en av de hestene i feltet som virkelig er formtoppet!