Weisse Socken fikser galoppcashen?

Weisse Socken sammen med Per Anders Gråberg.
Weisse Socken sammen med Per Anders Gråberg.

Hesten med det spenstige navnet Weisse Socken er Nettavisens V4-banker på Jägersro onsdag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en meget spennende onsdag foran oss, der Nettavisens galoppeksperter byr på aller siste nytt foran løpene på Jägersro galoppbane der det både skal avvikles eget V4 og V5-spill. Til kvelden overtar Bjerke med en ny flott V76-omgang der det både tilbys strålende sport og ikke minst et utfordrende V76-spill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenHer skal det imidlertid handle om galopp og selv om Nettavisens galoppeksperter ikke hadde spesielt klaff med sine tips til Täby søndag, skal vi ikke lenger tilbake til sist fredag på Øvrevoll da det ble levert strålende tips, spesielt i V5-spillet, der det minste V5-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 128) betalte tilbake meget pene 2 580 kroner.

Det er ikke veldig ofte våre galoppeksperter byr på bankere i begge spilleformene, men onsdag byr de på en banker i både V4 og V5.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vurderinger av Birger og Morten

Vi tror det finnes gode muligheter for at vi har en banker både i V4 og V5 på Jägersro onsdag. I V4-2 er 12 Weisse Socken den klart beste. Noen vil nok stusse ved spor 12, men hun er i tet etter 150 meter. At distansen kun er 1000 meter, er bare en fordel for den lynraske hoppa til Niels Petersen.

I V5-5 har 14 Mr Walker en flott oppgave. Hans løp i debuten var det klasse over, der han slo tre hester med formtall over 70. Ingen motstandere har bedre tall enn 62. Mr Walker kan gå klart dårligere i debuten og likevel vinne lett.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.