West Ham slår tilbake

Sam Allardyce har suksess med West Ham denne sesongen.
Sam Allardyce har suksess med West Ham denne sesongen. Foto: Stephen Pond (Pa Photos)

Etter to strake tap, er det dags for at West Ham slår tilbake med seier hjemme mot managerløse West Bromwich 1. nyttårsdag.

Sportspills meny 1. nyttårsdag:
Oddstips 1: QPR til strålende odds
Tippekupong: Ni kamper fra Premier League
Langskudd: Southampton er ikke ferdige
Premier League: Full oversikt over skader/karantener
V65 Klosterskogen:
Storstilt jackpot innleder travåret
V65 Åby: Jackpot og drøye 1,6 mill SEK ekstra i potten

Riktig godt nyttår kjære Sportspill-lesere. 1. nyttårsdag er ensbetydende med full serierunde i Premier League, og dette er den fjerde runden på bare tolv dager. Det kan bety slitne bein både her og der, og normalt er det fordel hjemmelag på en slik dag.


Dagens dobbel
West Ham - West Bromwich H 1,75

Det ble en skuffende lørdag for Sam Allardyce også, og de føler nok at marginene var mot dem i kampen mot Arsenal. Spillemessig var de fullt på høyde.

Til tross for hjemmetapet for Arsenal, har de ennå en god statistikk på Boleyn Ground. 6-1-3 og innehar en flott 6. plass på tabellen. Kun to poeng opp til Southampton på 4. plass. James Tomkins må sone karantene.

West Bromwich imponerte få mot Stoke sist, og sliter virkelig foran mål i disse dager. Den lille flyten de hadde for noen kamper siden, virker å være helt forduftet. Tirsdag morgen var det over og ut for manager Alan Irvine etter begredelige 1-1-6 på de åtte siste seriekampene. Er likevel ett poeng over streken.

West Ham hadde ikke marginene med seg hjemme mot Arsenal mandag, men møter helt annen motstand i dag. 1,75 er ikke mer enn det må være, men vi tror likevel hardt på hjemmelaget.

Bristol Rovers - Torquay H 1,75
All den tid det kjipe favorittoddser i Premier League i dag og ellers bortelag til laber odds (Manchester United og Chelsea), kombinerer vi West Ham med en kamp fra Conference.

Hederskronte Bristol Rovers måtte ta den tunge veien ned på dette nivået etter nedrykket fra League Two i vår, men har levert bra hittil og ligger på 2. plass, sju poeng bak serieleder Barnet. Kun serievinneren rykker direkte opp, de fire neste må gjennom playoff for en ledig plass i League Two fra neste sesong.

Bristol Rovers står med 4-2-1 de siste syv kampene og er sterke hjemme med 10-3-1. Bortestatistikken på 4-7-3 hindrer Bristol-laget i å lede serien.

Gjestene Torquay rykket også med fra League Two i vår, men har åpnet litt svakere og ligger på 9. plass med sine 40 poeng. Det er imidlertid ikke mer enn tre poeng opp til Eastleigh på 5. plass og siste playoffplass. Svake 4-3-7 på bortebane.

Hjemmesterke Rovers bør ha flott mulighet til å ta sin ellevte hjemmeseier for sesongen i dag og 1,75 er i så måte fin hjemmeodds.

Vi får da en dobbel til 3,06 i odds.