Gå til sidens hovedinnhold

Westergaard fikser julecashen

Lille julaften byr på både V75 fra Bjerke og V75 fra Gävle. På Bjerke lanserer vi to bankere og tror på på deilige julekroner.

Sportspills meny lille julaften:
V5 Momarken: Mer delikatesser fra Lerum
V4 Halmstad: Lunsj med Stefan
Oddstips:
Zucca jager sjuende strake
V75 Gävle: Utfordrende V75 dagen før dagen
Premiere League: Jula er høytid

Nettavisen eventyrlige tipsform sitter fortsatt i. Lørdag ble de klaff for hele 22 andelslag under V75-løpene på Bjerke ( ca 14 000 kroner tilbake på hvert) og over 300 000 kroner innspilt. Totalt har Nettavisen nå rundet 2,4 millioner i gevinster siden 5. desember. Også i V5-spillet ble det klaff for samtlige spilleforslag lørdag, der undertegnede lanserte sjettevalget 4 Kengu i V5-2 som vår tipsener. 1 842 kroner tilbake på det V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Nettavisen har hatt en strålende tipsflyt de siste 16 dagene. Det hele startet under V75-løpene på Drammen 5. desember der hele 38 andelslag gikk inn med sju rette og hver seg betalte tilbake ca 20 000 kroner og totalen den dagen passerte 800 000 kroner innspilt.

I tilllegg er det verd å nevne noen andre høydepunkter: 1) Over 250 000 kroner innspilt i V65 på Leangen 8. desember. 2) Over 160 000 kroner innspilt i V65/V5 på Momarken 9. desember. 3) Systemspill V64 Halmstad mandag 15. desember med 48 000 kroner i utbetaling. 4) Sist tirsdag på Momarken da Rolf Lerum traff med alt i V65-spillet og spilte inn over 360 000 kroner.

På Leangen mandag valgte undertegnede dessverre feil banker, all den tid jeg valgte 9 Pave Faks i V65-3. Det var veldig synd at jeg ikke brukte 9 Izon Rags også i V65-spillet, slik jeg gjorde i både V5 og DD. Jeg varslet for at kveldens største V65-favoritt Remix (V65-5) måtte garderes og lanserte vinneren 8 Varg Riga som min luring for kvelden. Det var helt rett og både i V5 og DD ble det strålende. Det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200) betaltee tilbake 874 kroner, mens det mellomste V5-forslaget (innl.pris kr 432) betalte tilbake pene 3 142 kroner.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Totalt har Nettavisen nå rundet gevinster for over 2,5 millioner kroner siden 5. desember og vi får tro og håpe at tipsformen sitter når vi inne i en meget spennende juleuke.

Lille julaften er blitt en fantastisk fin travsportdag og dagen før dagen, smeller det både her hjemme med V76 fra Bjerke og ikke minst den såkalte "uppesitterkvällen" i Sverige. Med ekstra V75 fra Gävle med innleveringsstopp så sent som kl 19.30 blir det en lang lille julaften for de travinteresserte. Den omgangen har Rolf Lerum jobbet med gjennom hele helgen og han er særdeles godt pålest i forkant av omgangen.

Westergaards eventyrlige V76-suksess
Ni runder med V76 siden lanseringen 22. oktober, har gitt hele sju seire til stallhester fra Bo Westergaard. Det er meget sterke tall all den tid det totalt er avviklet ca 35 varmblodsløp. På Bjerke lørdag tok Westergaards hester første, andre og fjerdeplass i finalen av hoppedivisjonen og det skulle indikere at det er ikke er noen fare med stallformen. I kveld er Westergaard favorittspilt i V76-3 med Jaccaroo i V65-3 og med 5 Enjoythewinner S.C. i V76-5 og har i tillegg en svært interessant debutant på stallen i form av 10 Golden Feline i V76-6. Vi var lenge inne på å bankerspille de to førstnevnte, men velger å gardere Enjoythewinner S.C.

Når det gjelder 6 Jaccaroo så har den hesten stort sett ikke gjort annet enn å vinne. Stod med sju strake seire i karrieren før det ble galopp i en trang situasjon sist. Da var det voltestart, bak bilen har vallaken sett meget stødig ut. I kveld kan det være så at Frode Hamre velger å sitte foran med 1 Mister Postman, men den hesten har ikke imponert i regi Hamre. Selv fra dødens mener vi Jaccaroo er den beste hesten og omgangens største V76-favoritt blir også vår V76-banker.
Rangering V76-3: A: 6 B: 2-1-5 C: 7-11-4-10-9-3

"Hesten til" Nettavisen
Sykdomsplagede Ulsrud Ulf kommer tilbake etter en av mange ufrivillige pauser i V76-2. Fire ganger gjennom karrieren har Nettavisen bankerspilt hesten og den har vunnet hver gang. Hesten til Lena Marie Fjeld har fem ganger tidligere i karrieren kommet direkte ut etter pause og vunnet. Vi tror det samme skjer i kveld. Fra spor tre bak startbilen, tror vi det er bra sjanse for at Kai Johansen og Ulsrud Ulf overflyr 1 Brødsjø Odin fra start. Vel i tet, så taper neppe Ulsrud Ulf dette løpet.

4 Branddon vant riktignok sist og har vunnet to av de tre siste. Men sist var det en feil Brødsjø Odin han slo seg forbi, det blir ikke like lett på ta ned Ulsrud Ulf. 20. august i år bankerspilte vi Ulsrud Ulf direkte etter pause på Bjerke, vi kjører samme strategi i kveld og 3 Ulsrud Ulf blir den andre av Nettavisens to V75-bankere i kveld.
Rangering V76-2: A: 3 B: 1-4-2 C: 5-7-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Får tet og vinner?
Bo Westergaard og 5 Enjoythewinner S.C. er med rette gjort til favoritter i V76-5. Hesten kom meget sterkt tilbake etter startgalopp nest sist og fullførte flott til andreplass i et V75-løp på Forus forrige lørdag, selv om han aldri kunne gå i nærkamp med Nettavisens råsterke V75-banker Admiral Baggi. I kveld er det bra muligheter for tet, så får vi se om hesten vil "vinne". Hesten har tidliger hatt en lei tendens til å mangle det siste lile, men her kan Westergaard trolig få dirigere dersom han kommer foran.

12 Paleo Pride bankerspilte vi i hestens siste start (1/10) på Bjerke. Det skulle vi ikke gjort. trener og kusk Jonas Moberg er ikke den letteste å sveive inn og det endte i dundrende galopp. Paleo Pride har nok den største kapasiteten i feltet, men fra spor tolv kan det være 40 meter frem til tethestene etter 500 meter. Har pauset siden Bjerkeløpet, men varsles bra i trening.

2 Yankee Bluebood kan kanskje være tethesten og selv om hesten ikke lenger er i stall Goops trening, gir vi hesten plass på det største V76-forslaget. Der skulle vi gjerne også hatt plass til superoutsideren 3 Supergirl Dotcom som står svært spennende til, men lommeboken strekker ikke til.
Rangering V76-5: A: 5 B: 12-2-3 C: 9-6-7-8-4-10-11-1

Revansjerer seg i kveld?
På Momarken 16/12 ble Erik Killingmo-trente 3 Roa Svarten spilt til omgangens største V65-favoritt. Nettavisen været dog smell og betalte også for 20-oddseren Mediaas Odin og Jan Roar Mjølnerød. Det viste seg å være helt rett, da en svært opplagt Mediaas Odin vant. Roa Svarten hadde nok tapt den dagen når hesten galopperte midt på oppløpet, men hadde blitt toer uten den galoppen.

I kveld blir hesten nestfavoritt i V76-spillet. Årvåkne Tom Erik Solberg har nok los på teten i kveld, og derfra tror vi på topp vinnersjanse. Formtoppede 1 Kvikk Tojo blir ganske klar favoritt. Ole-Christian Kjenner er ikke på Solbergs nivå foreløpig og det kan bli løpsavgjørende. all den tid Kvikk Tojo har det sjanseartede førstesporet i volta og risikerer å bli overflydd.

Også 5 Idborken kan være en tetkandidat her. Nå kommer riktignok hesten ut etter pause, men motstanden er ikke veldig tøff og vi ser ikke bort fra at Gunnar Austevoll og 5 Idborken kan lede hele veien. På det største forslaget betaler vi også for jevne og flinke 8 Nordby Vår og storoutsideren 10 Strikkeprinsen som varslet form i kulissene sist.
Rangering V76-4: A: 3 B: 1-5-8-10 C: 11-7-9-4-12-6-2

V76-1 - Hoppeløp. Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
En meget vrien innledning på kveldens V76, og her kan det smelle. Løpet inneholder ingen klar favoritt. Vi setter 4 Daily Stardust først på vår rangering. Den Åsbjørn Tengsareid-trente fireårshoppa utstyres med Eirik Høitomt som kusk i kveld, og får han hoppa feilfritt rundt er det trolig vinneren.

2 Special Line har uomtvistelig talent, men også her er det stor galopprisiko. Kun fem hester på strek øker sjansene for feilfri avgang. 10 Lythonia er en av få hester Bo Westergaard ikke har lyktes med i sin regi hittil. I kveld har hoppa et svært billig løp og kan vinne. 9 Lovisa Trot er havnet overraskende langt ned på rangeringen. Men kan litt og var bra i seiersløpet på Färjestad nest sist. Solberg som kusk er alltid interessant.

På det større forslagene tar vi også med 3 Boley Ground (har en viss kapasitet og skal endelig smygkjøres i kveld), 7 Savona Va Bene (ikke så verst denne og Hop er en farlig mann å utelate) samt 6 Sweet Stamina (brukbar form og en av mange outsidere i et svært åpent løp).
Rangering V76-1: A: 4 B: 2-10-9-3-7-6 C: 5-1-11-13-8-12

V76-6/DD-1/V5-3 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
Ny spillemessig utfordring i V76-6, der vi for tredje gang i kveld setter en Bo Westergaard-hest først. Morten Langli-eide 10 Golden Feline debuterer i regi Westergaard i kveld og tross bakspor på 20 meter tillegg setter vi hoppa først.

8 Laugh At My Face blir spillefavoritt. Gjorde et solid løp i V75 på Forus sist lørdag, og har stigende form. Men er ikke i nærheten av det tidligere storhetsnivået og blir kun en av mange garderinger for oss. Frode Hamre er optimist med 5 Valley Ivan. Yankeen er mildt sagt variabel, men bra de dagene han er på. Svært lite spilte 11 Pine News har slått bedre hester enn dette før, og selv om formen er usikker etter pause, krysser vi på samtlige spilleforslag. 2 Next Photo Diamant får tet og selv om han møter bra tilleggshester, undervurderer vi aldri strekhester i slike løp.

På det største forslaget betaler vi også for 13 Goldomaster og 12 Olympic Image som begge står på lengste tillegg. Fra strek betaler vi også for 1 Timo Deo som engang i tiden avslørte mer enn god nok kapasitet til å vinne et slikt løp. 4 Punkt Ett fikk maks sist, men er muligens forbedret med løp i kroppen.
Rangering V76-6/V5-3: A: 10 B: 8-5-11-2-13-12-1-4-6-3-9-7

V76-7/V5-4 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
3 Turboline D.K. og Lars Anvar Kolle blir vår klare favoritt og alternative V76-banker i V76-7. Kolnes-hesten har utviklet seg flott de siste månedene og gjorde et strålende løp til tredje i V75 forrige lørdag. Får neppe tet i kveld, men startsporet er uansett bra. Vi bankerspiller i DD og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


1 Taja Be Young varslet vi for sist i et V75-løp for fireårige hopper i Drammen. Måtte dog brukes for mye fra start og trøtnet til slutt. Det var på sprint, 2100 meter er ikke noe pluss for denne dama, og hun må være en favoritt i fare.

9 Axel Buitenzorg holder uforandet fin form, selv om han kanskje skuffet litt sist. Sammen med tøffingen 10 Stjerne Steensgård får han plass på samtlige V76-forslag der vi stopper på fire hester på det største forslaget.
Rangering V76-7/V5-4: A: 3 B: 9-10-1 C: 6-5-11-8-2-7-4-12

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED