Lerum med sterke V75-tips på Jarlsberg 26. mars - Kr.900 ble til Kr.11 664
Det ble dessverre ingen fullklaff på systemene denne kvelden, men undertegnedes mellomste bong til Kr.900 satt som et skudd, og betalte ut solide Kr.11 664,-. Mighty Boy innfridde som den beste bankeren i omgangen. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 21 flate bonger, de kostet fra Kr.900 til Kr.3 000, og betalte ut fra Kr.11 664 til Kr.12 548.

Lerum med V5-fest på Solvalla 23. mars
Undertegnede var ikke god nok i V86-omgangen denne onsdagen, men i V5-spillet ble det gjort rent bord. Every Day Elegant (V5-2) kunne ikke garderes etter inntrykket i prøveløpet, og den kom naturligvis alene til mål. På Eksperten ble det levert syv bonger, de kostet fra Kr.400 til Kr.1 200, og samtlige satt som de skulle. Utbetalingen ble fine kr.7 071 for hver og en av disse bongene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Ålborg er først ut denne uken, og vi har en flott V4-lunsj foran oss. 6 On The Deck er den store snakkhesten i denne lunsjen, og vi lar den stå alene på alt.

Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 6 On The Deck – Er den store snakkhesten i Ålborg denne mandagen, og den blir naturligvis hardt betrodd direkte. Er en nykommer hos Bo Westergaard, US-importen har trent sterkt, og den er klar for å levere direkte. Møter en billig gjeng i debuten, og den garderes ikke. ALL IN!

V4-2 : 8 Halløjsa Vang – Kom ubrukt til mål i debuten, og den var fin direkte. Kan garantert senke rekorden sin med MYE, og her kommer det fort en ny seier. Blir trolig kun et 2-valg, og det sier vi takk til.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 9 Fritjof S.H. – Her er det veldig jevnt, og det skiller lite. Vår ide er en meget bra hest i dette grunnlaget, den pleier å være godt forberedt etter pause, og kan fort blåse samtlige om det bare blir litt tempo. SPILLES!

V4-4 : 4 Almas Caviar – Gikk helt OK fra bakspor sist, men liker dagens betingelser MYE bedre. Hadde tilsvarende betingelser fjerde sist, og da ble det en sikker seier fra tidlig tet. Det kan det bli igjen, og den må passes.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.