*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Westergaard innleder på Parken

Dreaming Princess og Bo Westergaard.

Bo Westergaard og Dreaming Princess bankerspilles i en meget spennende V5-omgang på Bergen travpark lørdag.

04.07.14 20:26

Sportspills meny lørdag:
V75 Bergen: Vi spiller Broadway
V65 Jägersro galopp: Superkveld i Malmö
Tippeligaen:
Full skade- og karanteneoversikt
Tipping: Nå er det mye enklere å spille fra mobil

Bergen travpark er vertskap for denne ukens V75 og det er en spillemessig flott omgang. Jokerpotten vokser stadig og en eventuell alenevinner kan ta med seg hele 28 millioner fra Travparken lørdag. Men det er også V5-spill på Travparken, og den er mildt sagt spennende lørdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Bo Westergaard sender ut både 3 Dreaming Princess og 9 Sanna Bob i V5-3/V75-1 og begge skal tilmåles solide vinnersjanser. Dreaming Princess har sett lysende ut på slutten, og det var herlig spenst i hoppa over mål. I V75-spillet garderer vi Dreaming Princess, men i en usedvanlig krevende V5-omgang er det Dreaming Princess som blir vårt holdepunkt.
Rangering V5-3: A: 3 B: 9-1-5-4 C: 7-6-8 D: 2

V5-1 - Varmblodshester - 2100 meter autostart
Fem hester synes vi skiller seg ut i V5-1, og vår favoritt må nesten bli 2 I.D. Gann Gill som står til for tet her og da kan det kanskje holde helt inn for hesten som dog ikke kjemper som en løve mot mål.

1 Dickie Dick Dickens har trukket innersporet, noe som neppe er en fordel. Det er nok beste hesten, men herfra blir det sjanseartet. 7 Buvet holder usikker form, men på kapasitet er han god nok. 8 Ønas Williams går til mål, men kan få langt frem fra et krevende startspor. 10 F.P Asset er svært variabel, men er uansett blant de bedre her.
Rangering V5-1: A: 2 B: 1-7-8-10 C: 12-4-5-9-11-3 D: 5

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Svært laber klasse på V5-2 der vår obshest fra sist 8 Fenrik Arvells blir vår favoritt, tross et kinkig startspor. Fenrik Arvells tåler å bli brukt underveis, i mostsetning til de fleste andre i dette feltet.

3 Savona Va Bene blir trolig klar favoritt, men dette er ingen stjerne og hoppa er nok best med ryggløp. Vi syner favoritten. 6 Ghost U.S utstyres med Svein Ove Wassberg og det betyr tidlig kryss. 9 Grey Sunshine kunne kjøre rett fram sist når lederhesten galopperte inn mot den siste svingen. Solberg opp som kusk gir kanskje en ekstra veksel.

2 Casino Silas var det gode meldinger på sist, men da fungerte ikke Wassberg-hesten. 12 Midnight Plane står kjelkete til, men motstanden er svak. 1 Rimini Lavec og 5 Rosa Årup får også plass på vårt største V5-forslag.
Rangering V5-2: A: 8 B: 3-6-9-2-12 C: 1-5-11-7-4-10

V5-3 - Kaldblodshester - 2100 meter autostart.
11. juni så bankerspilte vi 6 Tinn Jerker i V65-spillet på Jarlsberg, og vel i tet så det helgrønt ut runden fra mål. En knakende god Eigelands Jokeren ville det imidlertid annerledes og Tinn Jerker måtte gi tapt. Også sist på Forus ble hesten storfavoritt, og vant uten å imponere. Lørdag var vi aldri i tvil om at det skulle garderinger på.

5 Åsakjappen er den meget sannsynlige tethesten og Tom Erik Solberg opp på denne er fort vekk noen meter. Var uheldig på Bergen travpark i sin siste start og er den trolige tethesten her. Så får vi om egenrådige Åsakjappen vil helt inn. 11 Skaffer Elden er i kanonform for dagen og et opplagt kryss.

3 Lyngens Friskus er veldig tøft meldt, men så direkte lysende ut sist og er god fra start. Hester kan som kjent ikke lese. Vi stopper på fire hester i V75-2, men er ikke helt komfortable med det. 1 Lykkje Snert har ikke imponert oss på full vei, og heller ikke 8 Ulan Bator drar fordel av full vei. Dermed dropper vi disse to på våre spilleforslag.
Rangering V5-3: A: 6 B: 5-11-3 C: 8-1-2-10-12-7-4-9

V5-4 - Varmblodshester - 2100 meter autostart
Unghesttalentet 4 Why Lane (V75-3) feide inn til overlegen seier etter over to års pause på Forus sist uke. Hesten som har hatt tre gaffelbåndskader, var god selv om motstanden kanskje ikke var all verden. Blir stor favoritt lørdag, men vi avventer og velger å gardere.

5 New Jersey kan virkelig flytte beina ned startsiden og det er slett ikke utenkelig at hesten overflyr Why Lane. Ole Johan Østre er helt krystallklar på at han skal sitte foran om han kommer dit. 10 Hawking holder kanonform for dagen og blir lite spilt. Se opp .

9 N.Y. Love Game fungerte ikke optimalt i Hamre-debuten i Why Lanes seiersløp sist søndag, men travet da i dødens i sisterunden og hadde vært tredje uten galoppen. Frode Hamre varsler justeringer til denne starten og slik denne opptrådte et par ganger i fjor, er det ingen tvil om at hesten er god nok. . 6 Fast Hooves gjorde et fint løp sist søndag, men har trukket er sjanseartet spor. Formhestene 11 High Photo får også plass på vårt største V75-forslag.
Rangering V5-4: A: 4 B: 5-9-10-6-11- C: 2-3-8-12-1-7

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag