Westergaard leverer varene

Bjerke28082014_Bo Westergaard vant l¿p 3 med Jaccaroo_foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Bjerke28082014_Bo Westergaard vant l¿p 3 med Jaccaroo_foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Bo Westergaard har hatt voldsom suksess på Bjerkes V76-onsdager. Vi tror suksessen fortsetter i kveld.

Nettavisen har hatt meget solide treff med tipsene sine de siste dagene. Mandag ble det flott klaff for mine V5-tips på Leangen, der det mellomste V5-forslaget (innl.pris kr 450) betalte ut meget pene 6 626 kroner. Under V64-løpene på Mantorp samme kveld, serverte Rolf Lerum 5. valget 11 Prince Tagg som en godbit i V64-6, og det mellomste V64-forslaget betalte ut pene 3 630 kroner.

På Momarken tirsdag kveld ble det solid klaff for det minste V5-forslaget på Momarken (innl.pris kr 180). 53-oddseren Stumne Ronja i V5-4 var markert på det forslaget og dermed ble det herlige 6 750 kroner tilbake på det forslaget. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Da er det bare å rette fokuset mot en aldeles strålende V76-omgang på Bjerke, der bankeralternativene ikke står i kø. Danske Bo Westergaard har hatt eventyrlig suksess på Bjerkes V76-onsdager de siste månedene og knapt brent med en eneste storfavoritt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Derfor setter vi vår lit til meget formtoppede 6 She's My Dream i V76-6 i kveld. Hoppa kommer nå fra to strake seire, og har tjent 90 000 kroner på disse to løpene. Det betyr litt tøffere motstand i kveld, men motstandsmessig er det ikke veldig mye tøffere enn i seiersløpet i V75 sist.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Spor seks og sprint trekker selvsagt litt ned, men denne dama er trolig god nok til å vinne fra dødens også om nødvendig. Vi gjør som så mange andre onsdager og setter pengene på Bo Westergaard og bankerspiller 6 She's My Dream i både V76 og DD.
Rangering V76-7: A: 6 B: 9-4-3-12-5 C: 7-10-2-1-11-8

Mjølnerød kan ha en banker
Det er neppe noen tvil om at 8 Brenne Jærven er den beste hesten i V76-3, men Jan Roar Mjølnerød kunne fortelle undertegnede at han har slitt med litt dårlige treningsforhold i det siste, og at Brenne Jærven muligens trenger et løp i kroppen etter to måneders pause. Fra spor åtte kommer Mjølnerød til å satse fremover direkte og hesten er mer enn god nok til å vinne fra dødens.

Vi garderer kun med favoritten 1 Stumne Scott som har variert voldsomt i prestasjonene  i det siste. Helt under båten nest sist på Bjerke og meget solid igjen i seiersløpet på Biri i sin siste start. Førstespor bak bilen er et lite uromoment, men skulle HC Holm lykkes med å forsvare sporet, øker naturligvis vinnersjansene. I et svært ujevnt felt, låser vi løpet på kun diss to.
Rangering V76-3: A: 8 B: 1-6-11 C: 5-2-9-3-10-12-7-4

To råsterke damer gjør opp
V76-1 er et hoppeløp for våre beste varmblodshopper og 7 Premance Simoni blir stor favoritt. Hoppa står med fem strake seire i regi Frode Hamre og har imponerte hver eneste gang. Det er ikke vanskelig å forstå de som spiller Premance Simoni banker.

Vi velger imidlertid å gardere med 3 Ruth Reerstrup som har løftet seg voldsomt i de to siste startene. Eirik Høitomt opp som kusk er meget spennende og kanskje kan Høitomt være foran Premance Simoni ut av den første svingen. Da blir det match og det kan også være så at Premance Simoni ikke er helt på hundre prosent topp etter to måneders pause.
Rangering V76-1: A: 7 B: 3 C: 4-2-5-6-1-8

Unge Gundersen et supertalent
Magnus Teien Gundersen (sønn av Geir Vegard Gundersen) et meget stort kusketalent og i V76-2 som er et løp for ungdomskusker. er Magnus betrodd oppsittet bak meget formsterke 4 Bro Point.

Vallaken har overrasket undertegnede i det siste og det siste løpet på Bjerke sist onsdag, må ha vært karrierebeste. Vallaken er god fra start, men klarer nok ikke å ta en lengde på favoritten 1 La Paloma fra start. Uansett setter vi 4 Bro Point først på ranken.

7 Cheeky Superb var slått med et par lengder av Bro Point sist onsdag, men satt da langt bak underveis. Mindre felt i dag (kun åtte hester med) og da skal Glittum-hesten tidlig på. 1 La Paloma blir trolig igjen testet i tet i kveld, og det er sjanseartet. Hesten er best med ryggløp. Skal selvsagt med på kupongen.

8 J.J. Art Deco har tapt sportrekningen, men varslet form sist og er en av hestene som tåler å gjøre litt selv. Sammen med 6 Valeriana som trolig er forbedret med løp i kroppen og i tillegg får formkusk Adrian Solberg Akselsen opp i sulkyen får begge plass på våre litt større forslag.
Rangering V76-2: A: 4 B: 7-1-8-6-5-3-2

V76-4/V5-1 - DNT's 4-årsserie. 2140 meter voltestart.
Til tross for at kun ni hester sendes til start i kamp om 30 000 kroner i V76-4, er det langt fra lettløst.

Vi setter 3. valget 6 Cantab G.T. fremst. Den Arild Eggen-trente vallaken er en flott type å se til og får Cato Antonsen opp i sulkyen i kveld. Det er et pluss og er hesten litt mer kjørbar enn sist (ble veldig skjev da), skal hesten kunne være med i seierskampen her.

9 Thai Voyager er nok hesten med den største kapasiteten, men har vært veldig ustabil hittil. Spor ni betyr ryggløp i kveld og hesten skal selvsagt tidlig på. 1 Windstone W. har trukket et meget fordelaktig spor og favoriseres av det. Tidlig aktuell.

4 Nolessthanperfect leverte en gnistrende siste 500 meter i seiersløpet sist på Jarlsberg, men har trukket et vanskelig fjerdespor i volta i kveld. 5 C.C. Lucky har vel ikke vist allverden hittil, men viste fremgang sist og møter vel strengt tatt ikke veldig tøff motstand. Fem hester får plass på vårt største forslag, men dette løpet er uggent.
Rangering V76-4/V5-1: A: 6 B: 9-1-4-5 C: 8-3-7-2

V76-5/V5-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Ni hester til start også i V76-5, men heller ikke her er det lett. 5 Striks hevet seg voldsomt utover høsten i fjor og var på trippelen i sine fem siste løp. Niåringen til Morten Antonsen på Gran på Hadeland har imidlertid hatt to måneders pause nå, og det er alltid et usikkerhetsmoment. Trener dog etter våre rapporter bra, og må nesten settes først her.

7 Ty Li har møtt gode hopper i sine siste løp, men har form. Sjuendespor bak bilen er selvsagt litt sjanseartet, men normalt skal Ty Li duge svært godt mot kveldens motstand. 2 Mjølner Faksa rader ikke opp seire, men møter alt annet enn avskrekkende motstand.

1 Valle Jerven trives normalt best på sprint nå, men får et fint løp fra sitt innerspor. Sammen med outsiderne 9 Finnskog Fokus og 6 Nordli Spik får han plass på vårt største V76-forslag. Det gjør også svenskegjesten 3 Lysjö Mocca tross litt usikre rapporter fra treneren Kristina Larsson.
Rangering V76-5/V5-2: A: 5 B: 7-1-9-6-3-8-4

Ble vi lurt?
I V76-6 lanserer vi et helfrekt førstevalg i form av svært lite spilte 4 Punkt Ett. Hoppa som radet opp seire 2012 og innledet 2013 bra, mistet formen utover fjoråret. Skuffet vel ørlite på Biri nest sist (12/12) og fikk maks som tredje den dagen. Sist på Biri (V75-løp 3/1) satt dog hoppa tilsynelatende bom fast bak ledende Loaded Gangster med vinnerkrefter.

Det er lett å bli lurt av slikt, men Punkt Ett så pigg ut den dagen og er altfor lite spilt i kveld. Vi trår til med førstevalg, også fordi forhåndsfavoritten 7 Bruno Di Quattro slett ikke kommer til å få noen parademarsj fra spor sju.

Bruno Di Quattro profiterte på et morderisk åpningstempo mellom Sagitta og Relight My Fire sist onsdag, men gjorde uansett et sterkt seiersløp. Andrevalget. 2 Osceola leverte et flott løp til andre i finalen av Grunndivisjonen på Bjerke 20/12, og ble toer bak Love Voice. Fint spor i kveld og en klar vinnerkandidat. Disse tre får plass på vårt minste forslag.

På de større forslagene betaler vi også for 9 Bear Beta som ble toer sist og neppe har blitt dårligere med to løp i kroppen.
Rangering V76-6/V5-3/DD-1: A: 4 B: 7-2-9-1 C: 6-12-3-5-11-10-8

Høitomt har V5-bankeren
Vi kunne selvsagt bankerspilt 6 She's My Dream i V5-spillet, men i kveld velger vi å lansere 4 Finnskog Odin i V5-5 som vår V5-banker. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


To løp i regi Eirik Høitomt har gitt en tredje og en annenplass og i begge løpene har hesten levert solide avslutninger. I kveld starter hesten fra strek med kun fire hester fra denne utgangsposisjoen og nå tror vi det er dags. Og da blir det bankeren i V5.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.