Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten. De fordelte seg slik:

*To andelslag med 10 andeler kr 200 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 6 andeler a kr 330 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* To andelslag med 4 andeler a kr 500 - utbetaling kr 141 148 hver seg
* Tre systemspill med 10 andeler a kr 400 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* Ett systemspill med 20 andeler a kr 200 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* Tre systemspill med fire andeler a kr 1000 - utbetaling kr 137 341 hver seg
* To systemspill med 20 andeler a kr 300 - utbetaling kr 139 717 hver seg
* Ett systemspill med 4 andeler a kr 1500 - utbetaling kr 139 717 hver seg
* To systemspill med 4 andeler a kr 2 000 - utbetaling kr 142 228 hver seg

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I kveldens V64 Xpress-omgang er det altså STOR JACKPOT, og dette er en fantastisk spennende omgang. Vi tror på flotte kroner til de med riktig rekke, og har jobbet frem flere ordentlige godbiter i denne omgangen. Den beste bankeren kommer ut i V64-5, og der kan vi ikke gjøre annet enn å tro hardt på 7 I Can Steel. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 1 Carry Cash – Var med på helt vill kjøring på Vincennes sist, og passerte altså på 07,8/09,1… Det kunne ikke gå, og vi ser bare bort fra det løpet. Nå har den uansett fått seg en skikkelig blåser i kroppen, den trives nok langt bedre i Sverige, og dette ser riktig ut på forhånd. Settes knepent først. 4 Presto U.S. – Var hardt spilt i debuten for Reden sist, og det mot veldig gode hester. Fungerte dog ikke optimalt, og vi ble usikre på den etter det løpet. Nå er den meldt med sko på alle fire, og får dessuten opp en kusk som kjører sitt første løp for året. Er dermed ikke veldig HET for oss.

V64-2 : 5 Zätas Forever Star – Et knallfint løp for damene, og de har virkelig fått gode hester i grunnlaget å kjøre. Vår ide ser ut til å gå noe under radaren, men vær OBS på at denne har vært knallgod på slutten, og den duger her om den leverer på sitt beste. Var meget tapper fra dødens sist, mens den fullførte enormt bra mot knallgode hester nest sist. Viste da 11,2 s 700m. Er lynrask fra start, og her klemmer nok Hande til direkte. MÅ PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 9 Rose Hill – Er en OK hoppe, og den har fin grunnkapasitet. Formen er dessuten ikke så verst, men den blir uansett for hardt betrodd her. Kan naturligvis runde en overkommelig gjeng, men vi stoler ikke på denne, og i kveld skal den ut på volte for første gang i Sverige… Se litt opp for 7 Cobol Eternity som er på riktig vei i ny regi, og som var positiv sist. Kan helt klart slå til i omgivelser som dette, og den er tidlig på vår rank.

V64-4 : 13 Tekno Viking – Er ikke stabil, men feilfritt har den normalt en bra sjanse i et løp som dette. Galopperte direkte sist, men viste 22,7/1000m, og den er mye bedre enn hva du kan lese ut fra de siste resultatene. Vant hele ni løp i fjor, den elsker kveldens distanse, og nå kommer vel seieren?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 7 I Can Steel –
Avgjorde sikkert etter pause sist, og var OK direkte. Var nok noe tung i sin store hestekropp, og vi tror den hadde svært godt av det løpet etter pause. Er en ordentlig kanon i grunnlaget, og vi tror ikke den taper om det ikke blir helt feil underveis. Dette er kveldens i særklasse beste jackpotbanker.

V64-6 : 3 Idomenio Sisu – Var helt fantastisk på sitt beste i fjor, men ble dessverre syk, og mistet deretter formen. Har fått god tid på seg, den har trent 14,5/1600m på Solvalla, og rapportene er gode. Fyker til tet, og da skal det en god hest til for å knekke den ned. Taper neppe om den er tilbake på sitt beste, og det er en soleklar tipsener for oss. Det er en hest vi frykter, og det er 1 Henessi Walk. Den ble femte i fjorårets Kriterium, og er på vei mot superformen. Viste 13,2/2900m med krefter igjen sist, og vi likte den skarpt etter galoppen da. Innersporet kan dog bli en felle, men skulle det løse seg, ja, da er denne god nok. Er meldt med BIKE i kveld, og det er naturligvis et pluss. Motbudet!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.