Gå til sidens hovedinnhold

Westholm viser vei mot V64-kronene

Bankeren jakter stolpe i programmet! Er forbedret i ny regi - gjør kort prosess i kaldblodsløpet? Supersjokk i stayerløpet? Vi har gjort jobben, og jakter solide kroner fredagskveld! Du blir vel med på moroa?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Rättvik byr på en svært fin V64-omgang fredag, og her skal vi i lukene. Vi går hardt ut i denne omgangen, og anbefaler et bankerspill på 11 Parker. Er helt overlegen på ren kapasitet, og taper ikke om alt går riktig for seg. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 11 Parker – Er en KANON i grunnlaget, og vi kan ikke spekulere mot den. Var helt rå sist når den bare moste en såpass god hest som Mellby Imperial fra dødens, og spant fra til slutt. WOW, hvor bra den var da! Dette kan opplagt være noe for de litt større løpene senere i år om den fortsetter utviklingen, og den taper ikke dette om alt går riktig for seg. VI INNLEDER MED EN BANKER!

V64-2 : 7 Cobol Eternity – Gikk fullt godkjent sist, og er stadig bedre enn raden. Er slett ikke så verst på sitt beste, og kusken er den helt overlegent beste i feltet. Er tidlig på vår bong! 3 Curie – Fikk aldri fritt frem sist, og kom til mål med litt krefter igjen på en god tid. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og den dukker opp helt der fremme i en feilfri utgave.

V64-3 : 2 Illfindmywayhome – Er en helt OK hest i grunnlaget, og i kveld blir den rigget til med BIKE pluss at man skal kjøre den skoløs. Har gjort fine løp uten å ha imponert veldig på slutten, og formen er ikke så verst. Har et sjeldent fint løp foran seg nå, og henger den bare sammen, ja, da bør den fakta ta seg av dette. Plasseres foran 5 B.G. Pastor Jonte som spurtet meget sterkt fra køen sist, og som har toppform!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 8 Björlifanner –
Har virkelig tent til i ny regi, og nå får den ut hele sin kapasitet. Gikk et spinnvilt løp etter grov galopp i monte nest sist, mens den vant knepent sist. Var ikke tom over mål, og det var godt med krefter igjen selv om det ble knepent. Er med garanti en av de beste i feltet på ren kapasitet, og her kan det fort komme en ny seier. MÅ MED PÅ ALT!

V64-5 : 4 Carlos Messi – Et veldig fint stayerløp venter, og vi prøver oss med en fra dypet. Carlos Messi holder jevn/fin form, og det skal bli spennende å se den når den nå får opp en kusk. Mats Djuse sitter seg opp, og det er MANGE METER i kuskepluss. Distansen liker Carlos Messi, og har denne først dagen, ja, da dukker den opp på foto. KAN SKRELLE!

V64-6 : 4 Disco Volante – Ble dette løpet avgjort etter sportrekningen? Disco Volante med et spor rett bak bilen = tet. Da skal det en utrolig god hest til for å plukke den ned, og selv om 6 Missle Hill er en slik hest så må den være helt på topp om den skal greie det. Disse to topphestene skiller seg klart ut.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.