Wido er på svensketokt

Galopptrener Wido Neuroth er plass med blant annet 2 Nine Mile på Täby galoppbane mandag kveld.
Galopptrener Wido Neuroth er plass med blant annet 2 Nine Mile på Täby galoppbane mandag kveld. (Hesteguiden.no)

Wido Neuroth trener Nettavisens V65-banker når Täby galoppbane byr på en kanonspennende V65-omgang mandag kveld.

Sportspills meny mandag:
V4 Gävle: Endelig er Daniel tilbake
V64 Halmstad: Mandagskveld med Lövgren
V65 Drammen: Østre får sin revansje
Dagens oddsdobbel: Full krise for Espen Ruuds lag

Oddssingel: Di Natale leverer fortsatt
Oddstips 2: Tettstedet som herjer i Allsvenskan

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen. 

Riktig god mandag til dere Sportspilllesere. Vi har lagt bak oss en strålende helg der Support Justice fantastiske seier i EM for femåringer søndag, naturligvis var det store høydepunktet. Suksessen for Peter og Johan Untersteiner er også verd å merke seg når far og sønn Untersteiner vant Svenskt Travkriterium for treåringer søndag med hesten Je T'aime Express og gedigne 2 mill SEK i førstepremie.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Mandag er det nok å henge fingrene i og vi har hele fire trav- og galoppstevner på menyen. Det hele starter i Gävle som både byr på V4 og V5. Til kvelden er det V65 fra Drammen, det er V65 og V4 fra Täby galoppbane og det er V64 fra Halmstad.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Først torsdag ble det bestemt at det skulle være spill til Täby mandag kveld. Da det er spill på kvelden både til norsk og svensk V65 mandag kveld, er det ikke bilder fra Täby på RD, men dette blir sendt på egen streaming. Mer ino om dette følger.

Nettavisens galoppeksperter melder om en fantastisk spennende omgang i kveld og tror det (som vanlig) går mot store kroner. De har som alltid jobbet svært grundig med løpene og byr på følgende info:

Nine Mile vinner direkte?
De to første løpene i V65 på Täby er toårsløp. Kanskje ikke så galt, men når 18 av 23 hester kun har startet maksimum en gang, blir det litt bingo. Wido Neuroth drar til Täby med blant annet 6 Nine Mile i V65-2, som følges av et godt rykte. Da motstanden ikke virker alt for skarp, tar vi en sjanse og setter Nine Mile alene og bankerspiller i V65-2. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Også Niels Petersen har flere gode sjanser, slik han pleier. De to beste sjansene er i våre øyne 5 Paratico i V65-4 (bankerspilles på det to minste V65-forslagene) og 4 Silver Ocean i V65-5. Sistnevnte blir vår favoritt i hovedløpet foran 1 Avon Pearl og 2 Giovanni Boldini. De norsktrente Silver Ocean og Avon Pearl har vunnet dette løpet de to siste årene.