Wiig fikser nachspielet

Foto: hesteguiden.com

Det er ikke lett å se hvordan Taran skal tape V65-1 på Forus lørdag kveld.

Sportsspills meny lørdag:
V4 Färjestad: Moroa starter tidlig
V75 Färjestad: Voldsomme penger i sving

Etter at vi har vært gjennom en forhåpentligvis innbringende V75-omgang på Färjestad, er det Forus travbane i Stavanger som overtar "showet" lørdag kveld med internasjonal V65. De fleste spillerne har trolig mer enn nok med å forberede seg til lørdagens V75-omgang på Färjestad, men Nettavisens aldri hvilende travredaksjon har naturligvis forberedt seg godt og blant annet hatt en gjennomgang med flere av de sentrale aktørene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Forus
V65 kl. 18.25
V4 kl. 19.05
DD kl. 19.45

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet og slutt?
Formen er kanskje ikke helt på topp, men det er ikke lett å se hvordan 3 Taran kan tape V65-1 på Forus i kveld. Fra spor tre bak startbilen er det tetgaranti (1 Pinball Wizard klarer ikke å svare tet), og selv om hesten ble litt sliten til slutt i sølvdivisjonsfinalen sist lørdag på Bjerke, er det helt andre hester han støtet på her. 3 Taran må neppe bruke mye krutt på å komme seg foran, og hvem skal trykke opp farten underveis? Vi er sjelden tilhenger av å spille hester med litt tvilsom form som banker, men dette løpet er så billig for Taran at vi slipper litt på det prinsippet. Sprint er heller ikke noe minus og samtidig er det alltid flott å starte med banker i V65-1, all den tid spillerne har en tendens til alltid å stå tynt igjen på slutten. Vi spiller 3 taran og Rune Wiig i V65-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Superverdi i V65-6
I V65-6 kommer 4 Herecomesthesun til å bli en av kveldens største favoritter, forståelig nok. Men i fare for å repetere oss selv, hester er av kjøtt og blod og før eller siden underpresterer Herecomesthesun som har tjent svært mye penger på kort tid. En av dem som blir svært lite spilt i V65-6 er 10 Juliano's Pride. Den Rune Wiig-trente fireåringen ble hardt betrodd i et V75-løp på Bergen travpark nest sist, men da brukte Wiig vallaken altfor mye de første fem hundre metrene fra sitt 20 meter tillegg og Juliano's Pride ga opp lenge før mål. Taktisk meget dyktige Svein Ove Wassberg vet stort sett alltid hvordan han skal disponere de hestene han kjører og speedige Juliano's Pride er slett ikke ueffen i V65-6, dersom storfavoritten ikke er på topp for dagen og vi betaler for fireprosenteren på alle våre forslag i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!