Winner vinner

Winner Va Bene og Lars Anvar Kolle er dagens jackpotbanker i fra Sørlandet. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Winner Va Bene og Lars Anvar Kolle er dagens jackpotbanker i fra Sørlandet. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Det er jackpot i V65-spillet på Sørlandet denne torsdagen. Vi lanserer en topp banker, og byr spennende objekter i flere av løpene.

Det er hektiske dager på trav- og galoppfronten om dagen og torsdag er det fire baner som skal i sving. Sommerbanen Karlshamn kjører V4 også torsdag og da avslutter samtidig den meget idyliiske banen i Sørøst Sverige sine konkurranser for i år. Deretter venter det både lunsjV5 og lunsjV4 fra Leangen. Til kvelden fortsetter Sørlandet sitt sommertrav med V65, mens Birger Christensen og Morten Olsen jakter nye gevinster på Øvrevoll.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Sørlandet er kommet i gang med sitt sommertrav hvor lørdagens NM for kaldblodshester er det desiderte høydepunktet. Stjernen Tekno Odin kommer ut etter en pause med bra rapporter i ryggen, og vi gleder oss til gjensynet. I V75-spillet så venter det 30 millioner på en alenevinner. Våre tips til den omgangen blir lagt ut ca kl 1200 fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Sørlandet denne torsdagen så er det altså JACKPOT i V65-spillet. Menyen er noe tynn, men da skal man vite at skjer det bare litt i løpene så vil man få godt betalt pga det vil florere med samlebonger. Winner Va Bene (V65-4) mener vi bestemt bare VINNER sitt løp, og vi spekulerer altså litt i mot en av dagens aller tyngste favoritter Denise F. Boko (V65-2).

Innleveringsfrister Sørlandet :

V65 : kl.18.30

V5 : kl.19.40

DD : kl.20.00

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Bankeren:

V65-4 : 2 Winner Va Bene – Har et rent gaveløp foran seg, og den taper ikke dette i en feilfri utgave. Den har nå fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og det var en bra stil på den sist. Avgjør da knepent, men sikkert fra dødens, og Kolle trakk aldri ned draskylappene. En 17 tid i Drammen = En 16 tid på Sørlandet. Går den 16 fra tet her, ja, da vinner den trolig med 20m. Mot en skalleløs gjeng så sier det seg selv at vi bare må tro hardt! VI SNAKKER OM EN TOPP MULIGHET!

Er milevis bedre enn raden:

V65-1 : 5 Flying Power SS – Er MILEVIS bedre enn raden, og den er spillbar på torsdag. På Jarlsberg nå sist så feiler den direkte, og den havner langt bak. Gjør en svett opphenting før den blir hindret til en ny galopp i den siste svingen. Har et «latterlig» lavt grunnlag i forhold til kapasitet, og motstandsmessig så står ikke vår tipsener tilbake for noen her. Prøves som en godbit!

Vinner om humøret er på topp:

V65-5 : 4 Ty Li – Er en humørbetont hoppe som denne torsdagen har et 110% riktig løp foran seg. Så utrolig bra ut lenge nå sist, men ut på oppløpet så satte den på bremsene, og meldte seg dermed ut av seierskampen. Slik er dog denne hoppen. Gikk uansett ny bestetid, og funksjonelt så var den FIN. Blir torsdag kuskeplusset med Kolle, og vi har et håp om at man her skal finne ryggen til Fjellrypa. Klaffer det med et slikt opplegg, ja, da kan vi garantere at den vil dukke opp helt der foran. Skal denne spilles engang, ja, da må det bli mot en såpass billig motstand. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.