*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Wolden har nøkkelhestene

Anders Lundstrøm Wolden kommer ut med et par spenennde hester i årsdebut. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankerfritt. Vi byr på en alternativ banker som neppe blir favoritt! Få også med deg godbiten som har kapasitet til å jogge rundt en billig gjeng...

05.03.15 08:28

Det ble servert STERKE TIPS på Bjerke onsdag, og totalt sett så spilte vi inn ca 180 000 på forslagene. Nettavisen sitt mellomste forslag på 480 betalte ut fine 4 175,-. Vi gratulerer dem som tok rygg.

Det våres ute, og dermed så dukker det stadig opp spennende hester etter at vintertreningen er gjort unna. På Bjerke torsdag så kommer flere interessante hester ut, og dette er en omgang vi ser frem i mot. Vi fant ingen klink banker i omgangen, men den vi føler er nærmest er faktisk 6 Shuffleupandeal (V5-2), og den trenger ikke å bli noen favoritt... Mer om omgangen finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Selv om vi ikke kom i mål under V75-omgangen på lørdag så har vi gjort det MEGET SKARPT i dette spillet tidligere i 2015. Totalt sett har vi nemlig spilt inn over 2,5 millioner i spillet vi elsker! Foreløpige høydepunkter:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Førstkommende lørdag så er Leirvåg på HUGGET på sin favorittbane igjen! Det er nemlig jackpot med hele 3 364 255 ekstra. Lannem Silje skal blant annet ut i det som fort kan bli et herlig nappetak med S.T.C.C Faksa! Med i kampen er også Elmer som trykket saften ut av Lannem Silje sist. Ellers er det fyldige felter på Leangen denne lørdagen, og det ligger til rette for store kroner i V75-spillet

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Banker for de frekke:

V5-2 : 6 Shuffleupandeal – Er «ungdommen» i feltet, og dette er også en traver med en riktig innstilling. Det kan vi ikke si om så veldig mange andre her. Dyktige Anders Wolden forteller om en hest som har utviklet seg i pausen, og han mener den skal være aktuell på direkten. Det er vi helt enig i, og det kan dreie seg om en banker for de frekke.

Best på kapasitet. En vinner direkte?:

V5-3 : 8 More Knight – Er helt overlegen på ren kapasitet, og dette er en hest som blir spennende å følge i år. Har trent 22/2000m, og Roger Brandt forventer en god innsats direkte. Her møter den med få unntak ikke noe, og den har en topp mulighet om den bare viser 70-80% av det som den kan. SPILLES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Spennende debut for ny trener:

V5-4 : 6 Madonna Rags – Debuterer for Anders Wolden, og dette er en traver som vi gleder oss å følge på sitt nye sted. Har nemlig veldig bra kapasitet i forhold til grunnlaget, og den må bare prøves direkte. Har blitt behandlet for magesår, og slikt har ofte meget bra effekt på hestene. Ander Wolden er spent på sin springer, og det skjønner vi godt. Fortjener et forsøk første gangen ut for ny trener. Neste gang kan den være «oppbrukt»…Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag