Yarrah og Jaros i Paris

Yarrah Boko er på farten i Paris søndag og vi er ute etter å tjene mer penger på hovedstadsbanen.
Yarrah Boko er på farten i Paris søndag og vi er ute etter å tjene mer penger på hovedstadsbanen. Foto: Norsk Rikstoto

Yarrah Boko har vært en slager på Vincennes i vinter og Doktor Jaros vant på banen torsdag. Søndag er de på farten igjen, og vi skal vinne penger.

Prix de Paris er Yarrah Bokos siste oppgave på Vincennes denne vinteren. Han innledet med å forsvare fjorårsseieren i Prix d'Belgique før han ble tredje i Prix d'Amerique og fjerde i Prix de France der han satt fast med krefter til tross for at han noterte den raskeste åpningen noensinne på den franske hovedstadsarenaen. 

Jaros vant torsdag
Doktor Jaros var best av de norske kaldblodshestene torsdag, men måtte helt i kjelleren for å innhente svenske Närrbys Kalabalik. Det skjer ikke ofte at hester leverer to toppløp på fire dager i disse kaldblodsløpene, og det kan komme en overraskelse denne gang.

Nettavisen har levert fine tips på Vincennes tidligere i sesongen. Torsdag satt to andelslag klokkerent til en V5-utbetaling på drøyt 6700 kroner. På Prix de France-søndagen 9. februar hang alle andelslag med til siste avdeling med god dekning da plutselig Noras Bean dukket opp og raderte bort alle kuponger så nær som én. 

Verdi
Spillemessig gjelder det å bruke hodet når man spiller i en norsk pool til utenlandske løp. Yarrah Boko var langt mer spilt i Norge enn i Frankrike i Prix de France og det betyr at det er lite verdi i å spille ham her hjemme. Det vi kan si med sikkerhet er at vi ikke kommer til å ha banker på Norges beste hest. Hvilke løp som kom med i det norske V5-spillet ble først klart lørdag og våre forslag er derfor ikke klar i skrivende stund. Andeler på Eksperten kan imidlertid kjøpes så snart spillesystemet er åpnet.