Yngstemann er best

(Hesteguiden.com)

Vi bankerspiller direkte i en svært vrien V65 på Biri. Sjekk våre V65-tips.

Sportspills meny fredag:
V5 Jarlsberg: Vi bankerspiller et andrevalg

Oddstips: Frekk dobbel fra 3. divisjon
V75 Bergen: Henning Solberg tror på sju rette

Det er fortsatt fullt skjør i trav-Norge og fredag skal det kjøres travløp på både Jarlsberg og Biri, og vi spår flotte kroner på begge banene. Biri er vertskap for en V65-omgang som har et klart bankeralternativ, mens flere av de andre løpene er vidåpne.

Klikk her for å se våre V65-tips til Biri

Treårige 2 Abdul B.R. blir nok den aller største favoritten innenfor V65-veddemålet denne fredagen og løpet ser veldig flott ut på papiret. Kun to hester starter fra strekdistansen og dermed er det garanti tet for den flotte treåringen (Hans Christian Holm vil helt sikkert sitte i rygg på den store favoritten underveis). Abdul B.R. var svært tapper fra tet sist i tøft treårsløp, men måtte strekke våpen for løfterike Express Pepper på de siste metrene. Nest sist tok Broadway Hall-sønnen en svært enkel seier fra tet på Bjerke.

Fredag har vi svært god tro på at Vidar Hop får dirigere dette løpet i et tempo som behager, og selv om det finnes flere bra hester i dette løpet, har vi vanskelig for å se favoritten svikte. Vidar Hop er en mester i å kjøre i tet i slike løp og da er hesten i de beste hender og ikke glem at Vidar Hop vraker hjemmebanen Jarlsberg i kveld for å kjøre dette treårstalentet.

2 Pitch Black kommer til å få et nydelig løp i rygg på favoritten underveis og kan være den som står klar dersom favoritten mot formodning skulle ha en dårlig dag på jobben. 6 Dumdumboy så helt klar ut vel i tet som vår lunsjbanker sist på Drammen, men galopperte så helt umotivert. Fjerdespor i volten og tillegg ser tungt ut og vi er heller sikre på om 2600 meter er den rette distansen. 11 Scoreandevileye kan fortsatt mer enn han får vist.
Rangering V65-1: A: 2 B: 2-11-6 C: 9-7-3-10-8-4-12 D: 5

V65-2 - Kaldblodshester 1600 meter auto
Han var vår alternative banker på Jarlsberg sist fredag, 2 Rabb Arger, og du verden for et løp han gikk fireåringen til Brynjulv Bjørge. Selv etter et løp nesten konstant i tredjespor/dødens var han først på streken. Fredag er det debut bak bilen, det er sprint og Morten M. Ottersen som kusk og vi føler favoritten kan leve i fare her, og motstanden er også tøffere. 5 Smedsrud Jerven har ikke akkurat sprudlet av løpslyst i sine to siste løp og kastet inn håndkleet fra tet begge gangene. Nå er det imidlertid sprint og Biri, og kommer denne karen seg foran er det ikke helt utenkelig at Atle Solhus kan holde ham i "live" til målstreken er passert.

Tiåringen 3 Brunte har kun gått 18 travløp og starter sjelden. Svært positiv første gang ut etter pause sist og fra et fint spor kan Brunte være seiersaktuell her. 6 Engas Kvikk er nok minst på nivå med Rabb Arger på fart, men galopprisikoen er skyhøy og sprint øker risikoen ytterligere. Men ikke glem at han trolig hadde slått Mintillar nest sist. 9 Malle er helt klart blant de mest travsikre i dette feltet, selv om han ga litt for lett opp fra tet sist. Nå blir det smygløp og Erland Holm som overrasket med en god Flammen Tigris på Bjerke onsdag, kan muligens sitte bak en vinner igjen fredag.

Bjørn Steinseth dro til med to seire på Klosterskogen torsdag og 12 Hornmo Blessen er hans hest i dette løpet. Fireåringen er i form, men fra spor tolv må det klaffe underveis.
Rangering V65-2: A: 2 B: 5-3-6 C: 9-12-8-7-1-10-11-4

Annonse: Øivind Grøstad med over 600 000 kroner innspilt siste fjorten dagene

V65-3 - Varmblodshester 2100 meter auto
Unge og urutinerte hopper på farten her, og slike løp burde vi vært forskånet for i V65. Flere av hestene har kun gått prøveløp, og da blir det litt bingopreg over vurderingene. 1 Ugly Betty har i det minste startet i tre løp og var brukbar fra tet nest sist til tredjeplass. Virker travsikker og er den sannsynlige tethesten her og det kan holded hjem i et svært uoversiktlig felt.

11 Unaminami holdt flott til tredje i sitt debutløp nest sist (Ugh Ugh vant fra tet). Galopperte seg bort sist, men rakk å vise fart etter galoppen. 6 Chanto Lady Jet og 7 gikk et fint prøveløp og settes på som tredjevalg på bakgrunn av det. 7 Storona News gikk sitt første løp for fem måneder siden og tapte da for gode hester (vinneren het Millstone og tredjehesten The Face). Ble da fjerde på brukbar tid. Lang pause nå, men skal spilles på debutløpet. 10 Dreamline har kun et intetsigende prøveløp bak seg, men med Trond Anderssen som trener er det nok kapasitet i dama som kjøres av Geir Vegard Gundersen.

4 Lady Goldstein fikk en bra tid i sitt prøveløp, tas med på mistanke. 3 Protector's Lady K.B. har to fjerdeplasser å rutte med, men har ikke imponert på noe vis og må være forbedret for å vinne her. 5 Lille Brazz fikk dirigere i lusetempo med Eirik Høitomt sist, men kunne ikke stå imot vinneren likevel. Tja.
Rangering V65-3: A: 1 B: 11-6-7-10 C: 5-4-3-2-8-9

V65-4- Varmblodshester 2100 meter auto
Tredjevalget 4 Kiwi Quattro setter vi først her. Hun er variabel denne dama, men hun har vunnet V75-løp i år og fjerde sist galopperte hun fra seg andreplassen i et tøft V75-løp. Sist kjørte en offensiv Truls Glittum tidlig frem i dødens på Paco Halbak, men det ble litt for tøft og hoppa endte som fjerde i mål. Enklere motstand i kveld og vi synes det ser ut som en flott vinnersjanse for 21-prosenteren.

11 Superatrix innfridde fra dødens som vår flotte lunsjbanker på Bjerke i sin nest siste start. Sist ble Hammersborg-hoppa stri i tet i et V65-løp på Bjerke og meldte utsolgt inn på oppløpet. Her blir det ryggløp og selv om innsatsen var svak sist, mener vi Superatrix skal tidlig på her. 1 Emilia B. spurtet veldig kvikt etter sen luke sist for Eirik Høitomt. Det var første løp i kroppen etter åtte måneders fravær. Fra et perfekt førstespor bak bilen og med løp i kroppen skal hun passes. 2 K.L.M. Brooklyn får sin trener Atle Gustav Hoel som kusk i kveld, et klart minus i våre øyne. Hoppa har dessuten variert i prestasjonene i år. Outsider. Kristian Malmin varsler offensivt opplegg med 8 Ofelia Vang som er ujevn og vanskelig å sette inn i dette løpet, men åttendespor bak bilen er uansett krevende.

6 Pershina Simoni blir mye spilt, men trønderhoppa må ha det servert underveis og mangler også litt vinnerskalle.
Rangering V65-4: A: 4 B: 11-1-2-8 C: 6-10-3-12 D: 9

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Biri

V65-5 - Varmblodshester 1600 meter auto:
1 Image Crown ka være et bankerspill i kveld. Vallaken til Steinar Hammersborg har klart bedre form enn raden indikerer. Bom fast både fjerde sist og nest sist med krefter på lager. Startgalopp direkte på Klosterskogen sist. Image Crown vant et helt tilsvarende løp på Biri i fjor høst fra førstespor. Da ledet hesten hesten rundt om og vant uberørt på sterke 13.4. Her blir det tet eller lederrygg og et klart førstevalg i våre øyne.

Men han kan bli overflydd av 3 Minotaur L. som kommer tilbake etter fire måneders pause. Den Erik Killingmo-trente vallaken er variabel på startsiden, men følger nesten bilen på gode dager. Og er han i slag direkte, kan han selvsagt vinne et slikt løp. Løse på startsiden kan også 2 Pine Elegance og trønderen kommer til Biri med toppform i bagasjen. 8 Kick Off Laser ble kjørt meget offensivt av Geir Vegard Gundersen sist og det tok imot tilslutt. Fra åttendespor bak bilen må det bli et mer avventende løpsopplegg i kveld. Ikke uaktuell uansett.

10 Kastor Håbegård er på vei opp i form og kan tjene på tempo i front, mens det er kapasitet i både 9 Spido Va Bene (tvilsom form i øyeblikket) og 7 Dean Hoffmann (må ha tempo for å utfordre i kveld). 12 Lamborgini S.T. har flotte plasseringer i sine tre siste løp, men da har hesten haiket med i lederrygg og tredje innvendig. I kveld ser det tyngre ut.
Rangering V65-5: A: 1 B: 3-2-8 C: 10-9-7-12-11-6-5 D: 4

Annonse: Øivind Grøstad byr på en meget undervurdert hest i V65-2 på Biri som kun er et fjerdevalg i spillet.

V65-6 - Kaldblodshester 2100 volte
15 kaldblodshester der mange av deltagerne har høyst usikker form om dagen, er den meget krevende avslutningen på en vanskelig V65-omgang på Biri. Men det er nesten umulig å ikke sette 7 Remelden først. Kanongod vinner på Leangen sist (som et våre objekter) på sterk tid. Remelden er litt avhengig av løpsopplegget underveis, men trønderen er uansett en klar vinnerkandidat her.

13 Junior Jokern var brenngod toer utenpå Zevs i et V65-løp på Bjerke i sin nest siste start. Sist ville han ikke fighte på Leangen fra langt tillegg. Junior Jokern trives godt på Biri og får han gode rygger i sisterunden, er det fortsatt futt i speeden til Kjøstad Jo-sønnen. 5 Jilly har vært ute i tøffe lag i det siste. må ha det litt servert underveis for å vinne. Holder litt usikker form, men Jilly har alltid variert enden i prestasjonene. 6 Smedbalder har vi ventet på en hel vinter og en hel vår. Går fortsatt litt i rykk og napp, men vi slipper ham ikke helt enda selv om han var svak sist.

10 Vinning Tor har ikke vunnet i år, men treffer Eldar Harviken med posisjonene i kveld, er han god nok. Vinning Tor spurtet fint sist etter et uvanlig smygløp. 9 Tin Tveiten har fem starter i år og skarve 2 000 kroner innkjørt. Tre måneders pause nå og kanskje er årgangstoppen forbedret?
Rangering V65-6: A: 7 B: 13-5-6-10 C: 9-1-4-2-11-12-6 D: 3