Øyvind Austevoll med flotte sjanser

Fancy Made Magic tror vi hardt på fra Bergen denne torsdagen. hesteguiden.com
Fancy Made Magic tror vi hardt på fra Bergen denne torsdagen. hesteguiden.com

Øivind Austevoll blir en nøkkelkusk for oss på torsdag. Han kjører bankeren i b-spillet, og luringen vår i a-spillet. Vi er klar for en NY opptur fra Bergen!

Fra Klosterskogen mandag kveld så ble det en NY GNISTRENDE OPPTUR for to av våre system på Eksperten. Totalt sett så spilte vi inn Kr.265 316 på disse to lagene (4 andeler a' 1000), og åtte andelskjøpere kunne altså kvittere ut Kr.33 164 hver seg. Vi kan ikke gjøre annet enn å gratulere på det varmeste. Her kan du kjøpe deg en andel, og være med på moroa du også : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi går over til løpene på Bergen så vil vi også minne dere på at det er Øvrevoll som kjører dagens V65-løp, og der er igjen vanskelighetsgraden høy. Våre tips til galoppen finner du her. Når det gjelder den doble V5-omgangen i Bergen så føler vi at det er langt mer oversiktlig. Det finnes dog noen løp som krevde litt ekstra tid, men totalt sett så har vi som vanlig god kontroll på menyen i Bergen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bergen:

V5-A : kl.18.30

V5-B : kl.19.40

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Dagens objekter til Bergen:

1A: 6 Erdinger – Har interessante betingelser foran seg nå, og den skal prøves her. Var riktignok ikke helt på topp sist, men er den i nærheten av det som den viste nest sist så gjør den garantert opp om seieren. Nest sist så henter den altså nesten 20m tillegg på Lille Jerkeld, og Erdinger er 20m billigere ute nå. Distansen er et stort pluss for vår ide, og vi roper et varsko i innledningen.

2A: 5 Haukeli Hildur – Blir betydelig mindre spilt enn favoritten, men det mener vi er helt feil. Nå sist så feilet den bort en plass blant de to beste i den siste svingen pga utstyrstrøbbel. Aksjonsmessig så fungerte den bedre enn på lenge. I løpet sist så hadde den slått Vertigo Håkon med 10-15m uten galoppen. Er kjapp i uttaket, og blir den bare ikke fast her så må dette dreie seg om en BRA mulighet. OBS!

3A: 3 Summerside – Har gjort to sterke løp for Wiig, men belønningen har likevel kun vært to andreplasser. Har fått MYE press på seg underveis i løpene, og vi synes at den har vært klart tapper. På torsdag så bomber den til tet, og blir det bare ikke fullt trøkk nok engang så leder den fort dette rundt om. Vi tror hardt!

4A: 1 MT Funky Dude – Et interessant løp med flere aktuelle objekter på plass. Draget vårt er behandlet siden det siste, og den har helt NYDELIGE betingelser foran seg på torsdag. Er kjapp i uttaket, og er den bare ikke for «tung» første gangen ut etter pause så kan det fakta dreie seg om tet og slutt om den tramper avgårde på rett fot. 12 Yonckers Boshoeve – Er bedre enn raden, og den ble sittende bom fast nå sist i tøffe omgivelser. Med flyt nå så kan den sitte der i helt riktige omgivelser. Dette er opplagt en av de beste på ren kapasitet i feltet, og når en slik hest ikke blir spilt så må i hvertfall vi varsle.

5A: 6 Ønas William – Her er det VELDIG jevnt, og garderinger er påkrevet. Draget vårt har slett ikke hatt marginer med seg på slutten, og den er klart bedre enn raden. Nå sist gjør den faktisk et meget sterkt løp etter at det meste ble feil. Distansen på torsdag passer ideen vår bedre enn de fleste i dette feltet, og blir den bare ikke fast så kan den overraske. OBS!

3B: 11 Skeie Kongen – Er under en rivende utvikling, og dette er en traver som har MYE inne. Nå sist så jogget den en lav 32 tid med alle kreftene sine i behold fra dødens. Burde ikke ha noen problemer med å vise frem en 30 tid, og da blir den ikke bli lett å ha med å gjøre. Talentet står først på vår rank.

4B: 5 Fancy Made Magic – Var GOD første gang ut etter pause nest sist, og da taper den kun for svært gode Step Down. Nå sist så trakk den seg tilslutt, og den under presterte. Tilbake til normale takter så MÅ dette dreie seg om en topp mulighet. Glem ikke at den i fjor kun var slått med tre tideler av Papagayo E. i kriteriekval, så strengt tatt skal Fancy Made Magic ta seg av dette løpet på 80% form. Vi tror hardt!

5B: 8 Tangen Eld – Her blir etter vår smak Amor Stjerna for hardt betrodd. I dette løpet er det nemlig jevnt blant flere, og vi blir ikke overrasket om det kan komme en aldri så liten overraskelse. Tangen Eld var riktignok ikke som best sist, men den gikk klart godkjent i steintøffe omgivelser nest sist. Sist den var ute i monte, femte sist, så var den MEGET TAPPER i nederlaget mot Amor Stjerna, og den hadde trolig vunnet der om rytteren hadde vært litt mer aktiv til slutt. MÅ PASSES!