Foto: hesteguiden.com

Tre bankere fra Patrik

Patrik Fernlund lanserer hele tre hester som bankere på Axevalla i formiddag.

Kommersielt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Frode Gjesdal. Tips og spilleforslag er ved vår svenske travekspert Patrik Fernlund.

Innleveringsfrister Axevalla:
V65: 12.45
V4: 13.45
DD: 14.05

Marginene var overhode ikke med Patrik under jackpotomgangen på Åby i går kveld. Først tapte outsideren Online d'Amour på forstørret målfoto, før bankeren Min Finish ble "strøket ned" i innerspor og dermed sittende fast med vinnerkrefter. Til slutt tapte også andrebankeren Broslätts Rapide på målfoto og snøt dermed de som hadde spilt Patriks jokersystem for en utbetaling rundt 12 000 kroner.

Mer fra sportspill.no:
Tipping: Jokerpotten fordeles i kveld

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av spillene i boksen under.

Tidligere i uken har bankerne sittet som støpt på de fleste forslagene. Vi minner om at Patrik spilte inn 130 000 (fordelt på tre andelslag) på V4 under fredagslunsjen for to uker siden, så her er det all grunn til å ta rygg.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av spillene i boksen under.

Her er Patriks vurderinger.

Spikarna:
Tokio Hotel Hall
(V65-3) avslutade fantastiskt bra senast och höll farten starkt hela vägen in i mål.
Thaitec (V65-4) spikade vi senast och det är en häst jag är mycket förtjust i. Har bra chans trots ett tråkigt spår igen.
Lucky Angel Face (V65-6) var Björn Goop mycket nöjd med senast och det är en fin segerchans från ledningen igen.

Luringarna:
Quicknäs
(V65-1) har galopperat på sistone men sköter han sig är han snabb från start och ska streckas tidigt. Elles W.Linnea (V65-2) har gått bra hela tiden och vinner när som helst. Är stark i spurten och får inte glömmas bort.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus