Gå til sidens hovedinnhold

U21-gutta slår tilbake mot Israel

Vi klinker til med et langskudd til 14,50 i odds!

Sportspill meny onsdag:
V5 Bjerke: Jackpott på Bjerke

langoddsen i dag finner vi oppgjør fra norsk 2. og 3. divisjon, U21-EM, privatlandskamper, playoff i Hellas, samt spill på tennis og hockey.

For annen dag på rad ble det treff på både dagens spill og langskudd i går, med LA Kings til 2,20 og U mellom Japan - Australia til 3.15.

Dagens langskudd
67. Israel - Norge pause/fulltid dobbel H/U 14.50
Norge spiller åpningskampen mot vertsnasjonen Israel og trenger et godt resultat for å gå videre. I de to neste kampene venter England og Italia, så med tap i dag vil avansement bli svært vanskelig.
Norge stiller med en god tropp, men er dessverre uten Valon Berisha, Joshua King, Håvard Nordtveit og Markus Henriksen, siden de er med A-landslaget til Albania. Men firkløveren slutter seg til U21-troppen straks etter kampen i Tirana, og de blir garantert en kjærkommen forsterkning i de neste kampene. Laget er allerede tatt ut, men Tor Ole Skullerud har foreløpig ikke avslørt det til pressen. Sannsynlig lagoppstilling:
Keeper: Ø. Nyland
Forsvar: O. Elabdellaoui, T. Ronge, S. Stranberg, V. Hedenstad.
Midtbane: H. Singh, S. Johansen, A. Konradsen,
Angrep: J. Berget, M. Pedersen, H. Nilsen.

Israel er som sagt vertsnasjon og måtte derfor ikke ut i kvalik, men har spilt fire treningskamper i år: 1-0 seier over Slovakia, 1-2 tap mot Tyskland og Nederland, og 0-0 mot Serbia. Treningskamper er alltid vanskelig å bedømme, men det at de «bare» taper med ett mål mot nasjoner som Tyskland og Nederland tyder på at israelittene har kvalitet i laget. Troppen deres består for det meste av spillere fra hjemlig serie, det eneste unntaket er Omri Altman (a) i Fulham, men han står uten A-lagskamper.

Det er alltid mye nerver i åpningskampene; lagene er heltente på å komme i gang, men samtidig vil de unngå å få en dårlig start, og dermed være ute før det hele virkelig har startet. Spesielt i dagens match vil taperen ha svært små sjanser på avansement, både England og Italia er regnet som klare favoritter i gruppen.

Israelittene har uttalt at de vil angripe fra start. Og foran 13 800 elleville fans på en utsolgt stadion i Netanya vil hjemmbanefordelen helt klart spille inn. Det er ikke usannsynlig at de går ut i hundre og leder til pause. Men Norge har 14 spillere i troppen med A-lagskamper, Israel har bare fire. Det kan tyde på at de norske guttene har litt mer erfaring innad i laget, og vi vet i fra playoff-kampen mot Frankrike at de kan levere når det gjelder. Jeg tror Norge kommer til å spille seg opp utover i kampen, og slår tilbake mot aggresivt Israelsk lag med publikum i ryggen.
Hvis Norge hadde vært fulltallig hadde jeg til og med vurdert H/B på pause/fulltid dobbel til 36.00 i odds, men siden de har sentrale fravær «nøyer» jeg meg med H/U pause/fulltid dobbel til 14.50. Dagens langskudd er defenitivt fra langt hold, men som godeste Wayne Gretzky en gang sa: You miss 100% of the shots you don't take.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens avslag
Arna Bjørnar – Åsane damer 0-2 H 1.44

NM, kvinner. Cupkamp som Arna Bjørnar skal vinne, dagens motstander ligger tross alt midt på tabellen i divisjonen under. Men i cupen er ingenting sikkert og med 0-2 i handicap holder vi oss langt vekke.

Dagens spill
Førde – Birkebeineren

Nyopprykkede Førde (5.) har gjort sakene sine svært bra hittill, og viser at de har ambisjoner om å kjempe på øvre halvdel i Oddsen-ligaen avd. 1. Står med 5-0-2 på femteplass med 15 poeng. Vestlendingene har vunnet tre på rad: borte mot Kvik Halden (6.), og hjemme over Molde 2 (10.) og Vålerenga 2 (2.). Eneste tap på hjemmebane så langt kom mot Drøbak Frogn (4.) Har kun sluppet inn 8 mål denne sesongen, og bare suverene Asker har færre baklengs (6). Kunne gjerne scoret mer mål, 12 noteringer er i det minste laget, men laget viser at de er i god form og skal bli vanskelig å hanskes med på hjemmbane.

Birkebeineren ligger på tolvteplass og dermed nedrykk; laget som endte på en fin fjerdeplass i fjor ser ut til å ha store problemer. Formen er ikke-eksisterende med fire stygge tap på rad: hjemme ble det 1-3 mot Østiden (9.) og 0-4 for Asker (1.), mens de ble knust 0-4 i Moss (11.) og 1-4 i Bærum (2.). Tapet for Asker og Bærum var som forventet, men at de ble satt på plass av Moss og Østsiden er bekymringsverdig. Borte har det blitt 0-0-3 og 2:11 i målforskjell. Og selv om flere av kampene har vært mot topplag, har de prestert dårlig mot de på nedre halvdel også: hjemme mot tabelljumo Nesodden (14.) ble det bare 2-2.

Førde er i form, Birkebeineren ligger nede med knekt stav. Vi går for hjemmeseier til 1.60 på dagens spill. Kampen kan spilles som singel, men vi velger å kombinere i en dobbel for å øke oddsen.

Panetolikos - Iraklis 1908 FC
Hellas. Football League. Playoff.
Den ordinære sesongen er ferdig i gresk 1. divisjon, men lagene fra 4. til 7. plass starter nå en innbitt kamp om den siste opprykksplassen. I deres playoff format skal de fire lagene spille mot hverandre hjemme og borte, og vinneren blir belønnet med plass i den øverste divisjonen

Panetolikos havnet på den sure fjerdeplassen, bare målforskjellen skilte de fra Kallonis på tredje. Laget har hatt et godt år, ikke tapt en kamp siden mars og står med respektable 15-8-4. Hjemme på Stadio Panetolikou (hvor de står med 8-4-1 i 2013) må vi tilbake til januar for å finne forrige nederlag. Var det laget som scoret flest mål på hjemmebane og slapp inn nest færrest baklengs av alle. Panetolikos vant 1-0 over Iraklis (6.) i den første kampen i sluttspillet,og ligger dermed godt an i racet.

Iraklis endte på sjetteplass i den ordinære sesongen, bare to poeng bak dagens motstander. Men de har fått den verst tenkelige starten i playoffen med 0-1 tap hjemme mot Olympikaos Volos (5.). Har tapt sine tre siste kamper og virker å være ute av form nå når det gjelder som mest. Var til sitt forsvar et godt bortelag i den ordinære sesongen, 10-7-3 kunne bare seriemester Apollon Smirnis matche, men de tapte til gjengjeld begge sine kamper mot dagens duellant.

Panetolikos er hevngjerrige etter at direkte opprykk glapp på målforskjell, mens Iraklis sliter i motgang.

100. Panetolikos - Iraklis FC 1.50 3.00 4.70
49. Førde – Birkebeineren 1.60 4.20 3.15

Total odds 2.40

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken