Foto: AFP/SCANPIX

USA MÅ spilles mot Brasil

Til nesten fire ganger pengene kan vi ikke motstå fristelsen av å spille USA hjemme mot Brasil onsdag. Sjekk vårt oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag:
Tippetips midtuke: Innfrir favorittene?
V65 Bjerke: Full support for Gundersen

Onsdagens langoddsprogram består av kun 15 spilleobjekter og med en rekke klart underbetalte favoritter i landskampene som dominerer listen er det ikke mye som frister. Det spilles også to playoffkamper i Italia fra Serie B og sluttspillfinalen mellom New Jersey Devils og Los Angeles Kings er også med på listen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Siden vi bruker det beste langskuddet som dagens foretrukne spill er det ikke mye å velge i. Det nærmeste vi kommer er at et forbedret islandsk landslag klare å holde stand i bortemøtet med Sverige. Men denne onsdagen styrer vi unna langskudd.

Dagens avslag
Uten tvil onsdagens langoddsprogram. Det er så magert som det kan få blitt og vi ville gjerne sett over/under alternativet på treningskampene som spilles i kveld. Men Sverige til 1,22, Spania til 1,22 og Nederland til 1,20 er så lite fristende at i kveld råder vi spillerne til å stå over langoddsen, eventuelt ta rygg på vårt frekke hovedspill.

Dagens spill
USA - Brasil
Privatlandskamp som spilles på Fedex Field i Maryland. Landslagstrener Jürgen Klinsmann har etterhvert fått dreis på det amerikanske laget og USA går inn i denne kampen med fem strake seire. Meget imponerende 1-0 seier borte mot Italia nest sist, ble fulgt opp med en bunnsolid 5-1 seier over Skottland søndag. Både Joey Altidore og Clint Dempsey manglet i den kampen, men begge skal være tilbake i kveld og USA stiller toppet lag.

Det gjør ikke Brasil som lader opp til OL og spillere som Alves, Maicon, Kaka, Luiz og Robinho er blant dem som ikke er med for å nevne noen. Hadde tross dette ingen problemer med å slå Danmark 3-1 i en treningskamp i Tyskland lørdag. Nå har Brasil i motsetning til veldig mange andre landslag uendelig med spillere å ta av, men kveldens utgave av Brasil er uansett ikke den beste selv om spillere som Pato og Neymar kan være i startoppstillingen.

Vår hovedmotivasjon er dog ikke veldig begrunnet i hvilket lag Brasil stiller med, det er mer på USA's motivasjon og form om dagen. USA har ikke slått Brasil siden 1999 (0-1-7 på de åtte kampene som er spilt siden da). Men nå skal mulighetene være bra. Brasil var i Tyskland lørdag og spilte kamp og har en lang reise i beina. Denne kampen betyr i utgangspunktet lite og når USA har hjemmefordel i tillegg, må USA testes til spreke 3,75 i odds.

På en onsdag med valget mellom underbetalte favoritter og outsideren USA var vi aldri i tvil. USA skal og må testes til slik odds. Vi setter vår vanlige hundrelapp på at Jürgen Klinsmann og USA tar sin sjette strake seier og sin første seier mot Brasil siden 1999.

Spilleforslag onsdag (spillestopp kl 23.45 og kampstart kl 02.00 natt til torsdag):
Kamp 14. USA - Brasil 3,75 3,10 1,70
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus