*Nettavisen* Sportspill.

Ustoppelige Kvik Halden

Foto: Trond Reidar Teigen (Scanpix)

Nå møter de bunnlaget og det kan bare gå én vei. Her er dagens første oddstips.

09.07.11 11:27

Lørdagens meny fra Sportspill
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette
Oddstips 1: Kvik Halden knuser Steinkjer
Oddstips 2: Nå vinner Brasil
Lesertips: Del en god idé og hjelp andre
Travtips: V75 Momarken

Langoddsen har en variert meny denne lørdagen. Høydepunktene synes vi er norsk 2. divisjon og 3. divisjon, samt flere spennende kamper i Copa America og kvinnenes fotball-VM.

Men det er også mye svensk fotball på programmet, og Rosenborg - Strømsgodset i Tippeligaen.

Dagens langskudd
IFK Norrköping scorer ofte mål mot Malmö, men går sjelden av banen med alle tre poengene. 4,10 på at de leder mot Malmö til pause, blir dagens langskudd.

Dagens avslag
Rosenborg er i slaget igjen, og de blir selvsagt favoritter på Lerkendal mot bortesvake Strømsgodset. Men du verden så lite fristende det er å spille H til 1,35. At Rade Prica ikke spiller for trønderne i dag, gjør det enda mindre fristende.

Dagens spill
Vi kommer med to spilleforslag i dag. Vi starter med to objekter fra tippetipset og Fair Play-Ligaen, som vi mener bør spilles. I oddstips nummer to ser vi på to landslag som skal i aksjon senere på kvelden.

Sjekk ut den nye LIVE-tjenesten for all sport!

Steinkjer - Kvik Halden FK
Fair Play-Ligaen avdeling 1. Med 0-0-9 på de ni siste og målscore 11-45 på disse, begynner det å bli vanskelig å ta dette Steinkjer-laget seriøst. Klubben kåret sin egen keeperen Ola Hermann Opheim til kampens beste spiller i 0-8-tapet for Nesodden, så da gjør man seg sine tanker om hva de 10 utespillerne presterte. Her må det store endringer til før det blir poeng igjen, og vi kjenner ikke til at det er tatt grep. Dette er siste kamp før ferien, så dette får man bare komme seg gjennom uten å slippe inn tosifret, og så ta ferien til hjelp og håpe på en bedre andre halvdel av sesongen.

Etter at Kvik Halden knuste Lørenskog 5-1 i Lørenskog, har de satt på turboen og inntatt tabelltoppen. De har 4-1-0 på de fem siste, og de vinner gjerne med tre-fire måls marginer. Borte mot Ull/Kisa ble det bare 1-1. Kvik Halden sier det så godt selv, i sin forhåndsomtale:

"....Dermed kan man trygt si at Kvik Halden er soleklare favoritter foran kampen der serielederen møter tabelljumboen, og Kvik Halden har vel neppe vært i denne situasjonen siden laget var i 3. divisjon. Der fikk Kvik-trener Ørjan Christiansen og co rikelig med erfaring med å være favoritter foran en fotballkamp. Erfaring som kan være gull verdt når Kvik Halden reiser til Guldbergaunet. Derfor er ikke Christiansen redd for at Kvik Halden skal gå på en smell mot nettopp Steinkjer.- Nei. Vi er veldig konsentrerte og bevisste på at dette blir en tøff bortekamp og tar på ingen måte lett på Steinkjer. Vi skal tåle å være favoritter, men er samtidig ytterst observante på at ingen kamper i denne divisjonen er enkle, sier han."

"Kvik Halden stiller sannsynligvis med det samme laget som mot Levanger sist og reiser til Nord-Trøndelag med 17 spillere", melder klubben på sin nettside.

Klar borteseier på Guldbergaunet. Er det større sjanser for tosifret seier til bortelaget, enn poeng til hjemmelaget? Kanskje ikke, men 0-5 vil ikke overraske. Vi føler oss trygge på at Kvik Halden kan forsvare et ettmåls-handicap, at de vinner kampen med minst to måls margin. Oddsen er 1,42 og den spiller vi uten å blunke. Objektet må kombineres.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Ørn Horten - Skeid
Fair Play-Ligaen avdeling 4. Nok en godbit fra avdeling 4. Her må Ørn vinne, ellers drar Skeid fra i kampen om opprykk. Ørn er avdelingens beste hjemmelag med sine 5-1-0 totalt. Målforskjellen på 20-3 forteller at at du skal være meget god og heldig for å score et bortemål på Lystlunden. Dette er årets høydepunkt og definitive toppkamp i Horten, og vi kan bare nyte den rike forhåndsomtalen som forteller at Rune Larsen er tilbake i troppen, mens Alen Patros er usikker. I tillegg til veldig mye annet stoff rundt kampen. Troppen:

Pål Stensholt, Sondre Midtgarden, Alexander Vordahl, Kjell Andre Thu, Patrick Søderstrøm, Thomas Knutsen, Fredrik Martinsen, Kristoffer Silberg, Jørgen Jalland, Evan Patros, Torgeir Fredriksen, Adrian Wike Dahlen, Rune Larsen, Alen Patros, Mergim Hereqi, Jarle Belaska, Eskil Karlsen Egge og Espen Teigen.

Skeid topper tabellen, men bare på bedre målforskjell enn Mjølner, etter at de mistet 3 poeng da Tromsø 2 klaget på bruk av en suspendert spiller i kampen Skeid vant 6-0. Tromsø fikk medhold og ble tilkjent en 3-0 seier. Surrete av Skeid, og hvor bittert vil det ikke bli hvis det oppryket ryker med disse tre poengene.

Forrige runde lå Skeid under 0-1 for Mjølner, før de på overtid plutselig begynte å sette sjansene sine og vant 2-1. Runden før ble det 2-2 hjemme mot ikke alt for gode Harstad. Skeid er avdelingens beste bortelag med sine 4-0-1 totalt. Tapet kom for FK Tønsberg med 1-3.

Vi har ikke lagnyheter fra Skeid, men de stilte sterkt forrige runde, og vi tror de aller fleste er med igjen.

Når vi ser på Skeids fire siste, ser vi et tap, en seier mot svak motstand (4-1 over VIF2), en uavgjort og en utrolig heldig seier over Mjølner. Nå skal Skeid ut i sesongens mest vriene bortekamp, og vi tror dessverre de taper. Et heltent Ørn tar dette på Lystlunden, der de er veldig gode og hever seg med oppgaven. Siden Skeid leder avdelingen får vi 2,05 i odds på H, det takker vi for. Denne kan spilles alene også. Vi får en dobbel til 2,91 og setter 100 kroner. Spillefristen er klokken 15.55.

41. Steinkjer - Kvik Halden FK (1-0) 2,85 5,10 1,42
50. Ørn Horten - Skeid 2,05 3,60 2,25

Total odds 2,91

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag