Gå til sidens hovedinnhold

Valencia jager Champions League

Vi tror på hjemmeseier i toppkampen i Spania søndag kveld. Sjekk søndagens andre oddstips.

Det er et strålende langoddsprogram søndag, og i motsetning til lørdag så er det en rekke flotte objekter som finnes. Vi dropper faktisk norsk fotball helt på oddstipsene våre i dag, da vi synes de beste spillene finnes ute i Europa og spesielt i Spania.

Sportspills meny søndag:
Tippetips: Vi stoler ikke på RBK

Oddstips 1: Nå er det dags for Aston Villa

Lesertips: Lesernes oddstips søndag

Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener

Lørdagens oddstips satt klokkerent, da vårt hovedobjekt Gais gjorde jobben og vel så med 4-0 seier hjemme mot Trelleborg. "Våre brasser" banket inn tre av målene og vi håper flest mulig av dere fikk spilt kampen til 2,20 i odds. Det er nesten ufattelig at Norsk Tipping senker en slik kamp til 1,85 i odds, spesielt siden det har vært svært vanskelig for oddsspillerne de siste månedene.

I Spania er det altså en real godbit til kvelds, da de to beste lagene bak de to store møtes til en svært viktig kamp om den gjeve tredjeplassen, som gir direkte adgang til Champions League. I øyeblikket ligger Valencia tre poeng foran Villarreal på tabellen, når åtte serierunder gjenstår i Primera Division.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Valencia har faktisk kun ett poeng på sine tre siste hjemmekamper. Tredje sist ble det 0-0 hjemme mot formbomben Sporting Gijon (som slo Real Madrid borte sist helg), nest sist ble det 0-1 hjemme mot Barcelona (der Valencia gjorde en svært bra kamp) og i siste hjemmekamp tapte laget svært ufortjent 0-1 hjemme for Sevilla. Men sist helg vant laget 4-2 borte mot Getafe på en svært overbevisende måte. 2-0-3 på de fem siste seriekampen er ikke veldig overbevisende, men vi tror sist helgs borteseier fikk fart på Valencia igjen. David Albelda og David Navarro er på skadelisten.

Villarreal gjorde jobben og vel så det hjemme mot Twente i Europa League torsdag med en overbevisende 5-1 seier. Spissene Nilmar og Rossi var igjen avgjørende bidragsytere. Dessverre for bortelaget har både Gonzalo Rodriquez (forsvar) og Ruben Cani pådratt seg skader nå og er ikke aktuelle søndag. I tillegg er Marcos Senna fortsatt ute.

Villarreal har som kjent sin klare styrke på hjemmebane og 36 av lagets 54 poeng er tatt på eget gress. Borte er tallene 5-3-6. Men har ikke bedre enn 2-3-4 på sine ni siste ligakamper og formen i hjemlig liga er altså ikke allverden. Det kan skyldes deltagelsen i Europa League.

Tilsvarende oppgjør i fjor endte med 4-1 seier ti hjemmelaget. Vi tror på Valencia i kveld og spiller hjemmelaget til 1,85 i odds. Kampen kan spilles som singel, men vi kombinerer med en annen kamp fra Spania.

Racing Santander - Levante
To formlag som møtes her og bortelaget kan vise til oppsiktsvekkende 7-2-1 på sine ti siste kamper, mens hjemmelaget kan vise til 4-4-2 på sine siste ti ligakamper.

I kveld har vi imidlertid svært god tro på hjemmelaget, da bortelaget Levante faktisk har fire spillere ute med karantene. Det gjelder keeper Gustavo Munua, midtbanespiller Victor Obirra, kaptein og forsvarssjef Sergio Ballesteros og venstreback Juanfran. Dessuten er toppscorer Felipe Caicedo igjen ute (11 ligamål) og midtbanespiller Sergio er blitt skadet.

Svenske Markus Rosenberg er blitt skadet for hjemmelaget, men han har kun spilt seks kamper fra start denne sesongen. Ellers er det kun Francis (19 kamper fra start) og Manuel Arana Rodriguez (13 kamper fra start) som savnes av de som har spilt en del kamper denne sesongen.

Det er etter vår oppfatning strålende forutsetninger for hjemmelaget i denne kampen, med tanke på alle de sentrale fraværene til det formsterke bortelaget og 1,80 for H'en kjøpes.

Vi får dermed en dobbel med hjemmeseire til Racing Santander og Valencia til totalodds 3,33 og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag 2 søndag:
Kamp 37 Racing Santander - Levante 1,80 3,05 3,40
Kamp 86 Valencia - Villarreal 1,85 3,00 3,30
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger søndag:
- Superstjernen Edinson Cavani er suspendert for Napoli og da synes 1,50 for Napoli-seier borte mot svært hjemmesterke Bologna håpløst
- Häcken gjorde en svært bra match borte mot Elfsborg i sesongpremieren sist helg og er et spennende objekt hjemme mot IFk Gøteborg. Odds 2,25
- Formbomben Sporting Gijon må være et bra spill hjemme mot Osasuna. Odds 1,90. Bør prøves.
- Bryne overbeviste stort borte mot lokalrival Sandnes-Ulf i sesongpremieren og innfrir også med handicap hjemme mot dumpekandidat Randaberg. Odds for mer enn ettmålsseier er 1,87. Anbefales.
- Svært vanskelige oppgjør i Tippeligaen i kveld. Styr unna.
- Kongsvinger er gjort til favoritt borte mot Alta. Det kan da ikke være rett. En miniinnsats på Alta til 2,65 er småspennende.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med

Kommentarer til denne saken