*Nettavisen* Sportspill.

Vålerenga får trøbbel i nord

Foto: Aleksander Andersen/Scanpix

Vi tror Tromsø revansjerer seg direkte

17.07.11 10:09

Sportspills meny søndag:
Tippetips søndag: Molde holder koken

Oddstips 1: Ingen opptur for Start

Tippeligaen: Full oversikt over skader og karantener

Søndagens langoddsprogram er svært innholdsrikt og det er full fart i både Tippeligaen og Adeccoligaen igjen etter fjorten dagers pause. I Danmark er det serieåpning, finalen i fotball-VM for kvinner skal spilles og dessuten er det kamper fra både Finland, Sverige og tysk 2. bundesliga.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens avslag:
7. Bryne - Hødd 1,70

Hvordan Bryne-seier i ettermiddag er priset til lave 1,70 er vanskelig å forstå. Formen er helt fraværende, flere spillere er uaktuelle og dette Bryne-laget er neppe en kandidat til opprykk. Meget godtgående Hødd har overbevist i vårsesongen, og kan utmerket godt ta både ett og tre poeng på Jæren i ettermiddag.

52. HamKam - Sandnes Ulf 1,55
Toppoppgjør på Briskeby mellom de to store formlagene i Adeccoligaen. Dessverre for hjemmelaget er den gode spissen Thomas Lehne Olsen ute i flere uker og han vil savnes. Sandnes Ulf avsluttet vårsesongen med seks strake seire, og sett i det lys blir 1,55 på hjemmeseieren helt meningsløst.

Dagens langskudd:
56 Løv-Ham - Randaberg 3,70

Økonomisk kriserammede Løv-Ham er trygt ned til 1,65 i odds mot et klart forbedret Randaberg som avsluttet vårsesongen med å ta skalpen til Bodø/Glimt hjemme i Randaberg. Hjemmelaget må i kveld unnvære rutinerte Bjørn Dahl i midtforsvaret (karantene) og det svekker en allerede tynn tropp. Moralen er på bånn hos bergenserne, og dersom ikke klubben skaffer til veie 3-4 millioner kroner innen 1. august blir det oppbud. Med slike forutsetninger er det klart fristende med 3,70 for borteseieren.

Dagens spill:
67. Tromsø - Vålerenga 2,05
Lagene møttes som kjent i en utsatt Tippeligakamp sist søndag på Ullevåll. I en svært jevnspilt kamp, der undertegnede synes Tromsø var best seiret Oslo-laget 2-0. Begge lagene var også i aksjon i Europa League-kvalifisering i midtuken der Tromsø kom klart best fra det med sterke 1-1 borte mot ungarske Paks. Hjemme på Alfheim står Tromsø med fine 6-2-0. Var i ferd med å få sitt første tap på Alfheim i siste hjemmekamp mot bortesterke Stabæk , men en sterk opphenting berget ett poeng (lå under 1-3).

Vålerenga sliter fortsatt med å finne flyten i spillet sitt. Skuffet stort hjemme mot armenske Mika i Europa League-kvalik med kun å vinne 1-0, og har et vrient utgangspunkt før returmøtet. Vant 2-0 hjemme mot Tromsø sist søndag uten å være i nærheten av å overbevise. Søndag må både Stefan Strandberg (midtstopper) og Mohammed Fellah (midtbane) sone karantene, en svekkelse for Vålerenga det.

Tromsø må fortsatt unnvære Mika Koppinen og Sigurd Rushfeldt, mens førstekeeper Marcus Sahlman trolig er tilbake etter å ha måttet forlate banen sist helg. Det står 4-0-0 i de fire siste tilsvarende oppgjørene på Alfheim, og vi har svært god tro på at "Gutan" tar den femte strake her mot et svekket og middelmådig Vålerenga.

Norsk Tipping tilbyr 2,05 i odds for at Tromsø fortsetter den svært gode statistikken mot Vålerenga hjemme på Alfheim og vi kjøper. Kampen sendes på TV2 kl 20. Kampen kan selvsagt spilles som singel og vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag 2 søndag:
Kamp 67 Tromsø - Vålerenga 2,05 3,25 3,15
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sjekk ut den nye LIVE-tjenesten for all sport!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag