Foto: Norsk Rikstoto

Vant 400.000 sist - jager 28 mill. nå

Nettavisens traveksperter er i storform før lørdagens V75-fest.

Kommersielt

Klikk her for å lese om Eksperten og spille Nettavisens V75-lag

V75-potten har steget jevnt og trutt de siste ukene, og lørdag 7. desember vil det være mulig å vinne 28 millioner kroner på Drammen travbane.

Forrige V75, som var på Leangen sist lørdag, traff Nettavisen meget godt med tipsene. Totalt spilte Håkon Einar Hansen og Kurt Leirvåg inn over 400.000 kroner for leserne. Nettavisen har ligget på første- og andreplass på topplisten over de beste tipsleverandørene på Rikstotos andelslagside Eksperten store deler av uken.

Når det er ekstra store premiepotter, velger mange travspillere å spille andelslag på Eksperten, der Nettavisens lag er de mest populære.

Når du kjøper deg inn andelslag, blir du med på kuponger med langt flere avkryssede hester enn du normalt får når du spiller alene. Dette øker både vinnersjansene generelt, men også sannsynligheten for å vinne de virkelig store premiene.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Andelslag fra 50 til 2000 kroner
Til lørdagens V75-omgang i Drammen har Leirvåg og Hansen satt opp en rekke lag til 50, 100, 200, 300, 400 og 500 kroner andelen. For spillere som liker å satse friskt, kan vi i tillegg friste med flere systemandelslag på 1000 og 2000 kroner andelen.

Der er svært enkelt å kjøpe andeler i Nettavisens andelslag. Du trenger bare å opprette konto hos Norsk Rikstoto/Nettavisen og deretter klikke på "Kjøp" på det andelslaget på Eksperten du ønsker å kjøpe deg inn i.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens V75-lag

Her kan du se Sportspill-sjef Kurt Leirvåg snakke om Eksperten på Rikstoto Direkte: