*Nettavisen* Sportspill.

Varslet form, vinner nå?

Foto: hesteguiden.com

Høykapble Millgoer har varslet form i ny regi, og vi tror han vinner i lunsjen på Bjerke i dag.

30.01.14 10:10

Torsdag er aktivitetsnivået på travet om vanlig høyt og Norsk Rikstoto tilbyr spill til fire baner. Først ut er Bergsåker med V4 før Bjerke overtar stafettpinnen med sitt lunsjtrav. Til kvelden er det faktisk V65 fra Jarlsberg på en torsdagskved, mens det er jackpotomgang og SEK 1 269 258 ekstra i sekserpotten når Örebro byr på V64 torsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Undertegnede er nå fast mann på Momarken for Nettavisen, og på tirsdag lanserte jeg tredjevalget 11 Beak's News (ble spilt opp til 2. valg) som min herlige V65/V5 og DD-banker. Beak's News gjorde jobben sin og vant svært så enkelt. Mitt største V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1518) betalte tilbake 8700 kroner, mens åtte andelslag (andelspriser på kr100, 200, 300, 500 og 1000) betalte tilbake mellom 8 000 og 10 000 kroner.

I V5-spillet ble det fullklaff på mitt største forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 1400) og herlige 14 450 kroner tilbake. I DD-spillet var det fullklaff for både det lille (innl.pris kr 100) og det største DD-forslaget (innl.pris kr 300) og begge disse forslagene betalte tilbake 1 850 kroner. Summa summarum landet jeg gevinster for drøye 120 000 kroner på min favorittbane Momarken tirsdag. I lunsjen på Bjerke i dag velger jeg å bankerspille 1 Millgoer i V5-1, mens jeg står på en trio i et sprintløp for varmblodshester i V5-4.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Nå kommer seieren?
I et stayerløp for varmblodshester i V5-1 kommer 1 Millgoer til start, og vi tror den kapable 6-åringen legger dette feltet på rygg til slutt. Undertegnede varslet kraftig for ham forut for den nest siste starten på Bjerke, og der var han i ferd med å gå et strålende løp, før han slo på en ulykksalig galopp 50 meter før mål.

Da hadde han hentet nærmere 30 meter på hester som Just Me og P.P.`s Perfect fra midt på den siste langsiden og inn, og de hestene hadde vel vært bunnspilt i et løp som dette. Dagens konkurrenter egner seg således ikke til å skremme, og vi tror kusk Eirik Høitomt løser oppgaven i fra et litt sjanseartet innerspor.

Den karen har ikke for vane å sitte fast, og med kun ni hester i feltet, løser det seg normalt underveis på en 2600 meter. Det ble galopp for S.J.`s Photo-sønnen på voltestart i den siste starten, men han går normalt feilfritt med autostart. Vi synes hesten har gjort seg helt om i regi Per Johansen, og vi bankerspiller i dag.

Tre hester gjør opp
Noen løp må vi gå tynt i dersom vi skal kunne fange en smell eller to, og da velger vi å stå på tre hester i et sprintløp for varmblodshester i V5-4. Helt perfekt til der står 3 French Open, og han kan lede rundt om. Han varslet form med å bli femte på 17.0 full vei i fra "dødens" sist, og dagens distanse sprint er en fordel.

Varslet sterkt stigende form på Momarken på tirsdag gjorde også 6 Inspired Love ved å bli toer på 17.0 full vei bak Beak`s News, og da skal han være tidlig aktuell i et løp som dette. Det perfekte løpet kan 9 Lady Va Bene få (satt fast som tredje på 16.1 på en sprint sist), og hun kan fort speede ned samtlige til slutt.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag