(Hesteguiden.com)

Vi er på nytt svenskeraid

Over 700 000 kroner innspilt er fasiten de siste tre dagene i Sverige og tirsdag jakter vi på mer

Kommersielt

Denne artikkelen er tilrettelagt og redigert av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen og Kurt Leirvåg.

OPPDATERT TIRSDAG ETTERMIDDAG:Suksessen fortsetter for våre V4-tips. De som fulgte vårt mellomste V4-forslag til Gävle tirsdag på Nettavisen (innl. pris kr 288) kunne hente ut meget solide 10 267 kroner. Samtlige elleve andelslag på Eksperten satt klokkerent og pengene renner inn fra Sverige.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Det har vært noen strålende dager for våre tips til Sverige de siste tre dagene. Under lørdagskveldens V65 fra Kalmar så lanserte Espen Edvardsen lanserte 2. valget 8 Jeans N. Overhalls som banker i V65-1 og fra dødens var hesten solid vinner. Sjuendevalget 9 Trixie Value var krysset på fem hester i V65-4 og niendevalget 13 Super G. var krysset både på det mellomste og det største V65-forslaget her på Nettavisen. De som da leverte det mellomste forslaget (innl.pris kr 588) kunne dermed kvittere ut 26 582 kroner, mens de som leverte det største forslaget (innl.pris kr 1440 kr) kunne hente hjem 29 973 kroner. I tillegg gikk åtte andelslag på Eksperten inn med seks rette og ca 30 000 tilbake også på hvert av dem. Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto søndag morgen viste at våre lesere dro inn 235 288 kroner på hans tips her på Nettavisen og dermed det ca 500 00 kroner tilbake for våre lesere på Espens kupongforslag lørdag kveld. Når premiepotten var på ca 1,2 millioner kroner, så tok altså Nettavisens lesere med seg ca 40 % av premiepotten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Søndagens V64-tips Vaggeryd satt brukbart de, men dessverre tapte Espens banker Twigs Tiffany i de siste stegene. Dog ble det både fem rette og firere på forslagene og totalt ca 65 000 kroner innspilt på diverse andelslag på Eksperten, og da er det bare å ta nye tak denne mandagen. Mandag ble det ny "luketømming" under V4-løpene på Solänget mandag. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 336) betalte tilbake 4 837 kroner. I tillegg ble det fullklaff for alle ni andelslagene på Eksperten og totalt 43 533 kroner tilbake på disse. Mandag kveld ble det treff for fem andelslag på Eksperten som hver betalte tilbake ca 16 000 kroner, i tillegg til det at det ble femmere på alle de andre andelslagene. Totalt har det dermed blitt ca 700 000 kroner innspilt i Sverige de tre siste dagene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Gävle
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.38

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Magnus og Gubben
Leirvåg og Edvardsen har drøftet, har sett videoer og har drøftet igjen, men vi finner ingen banker til V4-løpene i Gävle tirsdag. Dermed må vi ty til såkalt dobbeltbanker og det gjør vi V4-3/DD-2. Årsdebuterende 4 Hulte Magnus og formsterke 6 Hibogubben blir vår utvalgte duo. Vi hadde trolig bankerspilt 4 Hulte Magnus om denne hadde hatt løp i kroppen, men hesten har vært borte fra løpene i seks måneder nå og da velger vi å ta med 6 Hibogubben som har funnet en ny formtopp. Vi håper vi skal komme oss gjennom V4-3 med disse to, selv om vi har respekt for 2 Pärlspänt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kan bli helt perfekt herfra
Det er ikke spesielt høy klasse på V4-1, og da må vi varsle for 10 Symfoni Cup. Gjorde et flott løp til andre i årsdebuten i Eskilstuna for en uke siden og bakspor trenger ikke bli feil. Vallaken skal uansett smyge med og velkjørende Tomas Petterson kan fort sitte bak en vinner her. Blir kun et fjerdevalg i spillet og kan gi en flott start på V4-omgangen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus