*Nettavisen* Sportspill.

Vi gambler på Hop

Foto: hesteguiden.com

Vi er ikke sikre på at Pål Svint er den beste hesten i V5-5, men med optimale forutsetninger byr vi på en sjansebanker.

25.06.12 23:29

Mandag er det lunsjtrav på Klosterskogen, en fantastisk spennende dobbel V5 på Leangen og en minst like interessant V65-omgang fra Halmstad. På Klosterskogen er det svært vrient og det ligger store lunsjkroner i luften.

Teten er gull verd
Vi sjanser altså litt denne mandagen og lanserer 2 Pål Svint i V5-5. Vidar Hop er en av de store formkuskene i Norge om dagen og vinner mye løp. Hop'n er god fra start og han er god til å tempobedømme underveis. Nevnte Pål Svint holdt farten flott bak V75-hestene Tangen Jerkeld og Holterjerven i sitt siste løp på Klosterskogen og ble tredje da. Det var over full vei, og Pål Even-sønnen har normalt klar fordel av sprint. Nå er ikke Pål Svint den som kjemper best nedover oppløpet, men formen kan ikke bli bedre. Vidar Hop varsler tetkjøring denne mandagen og motstanden er ikke avskrekkende, selv om det finnes noen bra hester med. Skal Pål Svint vinne løp igjen, er det vanskelig å få en bedre oppgava enn den han har mandag. Vi bankerspiller hesten som neppe blir favoritt.
Rangering V5-5: A: 2 B: 6-3-4 C: 5-12-1-7-11-8 D:10-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-1 - Varmblodshester. 1700 meter autostart.
Travtrener Karoline Krogh-Hanssen hadde en strålende lørdag med to V75-seire på hjemmebanen Drammen (Wee Nita og McDreamy). Mer suksess kan hun få allerede i V5-1, der 9 Atomic Migliore ganske sikkert er den beste hesten. Men etter en middels prestasjon sist og bakspor, er vi ikke sikre. Vi setter ham først under tvil.

4 Beijing Silas er spennende her. Hesten er bra fra start og utstyres med Kristian Malmin. Det er nok til at vi varsler tidlig. 7 Icantry er som ventet ingen stjerne. Vi dekket opp hesten da han var folkebanker tidligere i vår. Da vant han på trøtte ben, og deretter har han gått mest på det jevne. 6 Vicky's Voice klarte ikke helt å fullføre et lovende angrep fra køen sist, men er litt i fremgang. Vanskelig startspor her, da hoppa ikke har løst noe særlig bak bilen tidligere.
Rangering V5-1: A: 9 B: 4-7-6 C: 3-2-11-1-10-11-5 D: 8

HTML EMBED

V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
4 Forever Hall fikk absolutt maks sist som treer og var trøtt i mål da. Mandag er motstanden så skrøpelig at Solberg kan lede detter rundt om. Det er ikke alltid den beste hesten vinner travløp, men de beste kuskene vinner ofte selv om de ikke har den beste hesten. Vårt førstevalg i et skralt felt.

Best på kapasitet er nok 6 Mr. Ratzeputz, men såkalte "kulisshester" blir man ikke alltid rik av å spille på. Med kulisshester menes hester som galopperer og kommer fint tilbake. Heisholt-traveren er en slik, og kusken lykkes heller ikke ofte. 7 Super Taifon leverte en fin debut og kan gi Karoline Krogh-Hanssen enda mer suksess denne mandagen, mens 8 Alone Man S.T. fortsatt er bedre enn raden.
Rangering V5-2: A: 4 B: 6-7-8 C: 9-2-1 D: 3-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Say no more. Heldekk. Et totalt umulig løp å rangere for hester under 300 startpoeng og da får alle ni hestene plass på bongen.
Rangering V5-3: A: 4 B: 7-9-3-1-2 C: 8-5-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-4 - Kaldblodshester. 1700 meter autostart.
Lunefulle 7 Komnes Ess får et frekt vinnertips i et felt uten de store profilene. Hesten spurtet gnistrende etter sen luke i sin siste start, men det er over to månder siden. Men motstanden skremmer ikke.

4 Orella er i flott form om dagen og kan muligens innta føringen. Hop er i form om dagen og kan sitte bak begge DD-vinnerne i mandagslunsjen. 9 Spik Elden varslet en mulig formsvikt nest sist og fungerte dårlig sist. Den selvsagte outsideren her. 1 Slutt og 2 Trampoline drar begge fordel av flotte startspor, men spesielt glad i å vinne er de ikke. På de siste 44 startene har de tatt en seier hver.

10 Engesve Odin var bra sist på lang distanse, men middels kusk og bakspor trekker ned. 11 Bjørnemyr Fresa holder sin fart og er i fin form, men herfra må det klaffe.
Rangering V5-4: A: 7 B: 4-9-1-2 C: 10-11-5-6-8-12-3

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.