Foto: Kanal75.se

Vi jager trippel

Både mandag og tirsdag fanget vi V4 på svensketravet, og vi håper å fullbyrde trippelen torsdag i Østersund.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag:
Lunsjtrav Leangen: Eggan har lunsjbankeren

V64 Lindesberg: Full tillit til Walmann
V65 Klosterskogen: Jackpotbanker som flyr

Torsdagen byr på mye moro for oss som liker å spille på hest. Først ut er Østersund som tjuvstarter sin storløpshelg med V4. Østersund som både har V64 fredag og ikke minst V75 med storløpet Jämtlands stora pris lørdag. Deretter overtar Leangen med lunsjtrav, før Lindesberg avholder sin V64-kjøring allerede fra kl 15.10. Det betyr at Klosterskogen er alene om spilloppmerksomheten til sin V65-kjøring torsdag kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

At Robert Bergh er en en fremragende travtrener er det ingen tvil om, og for folk flest er han selvsagt mest kjent som trener bak en rekke flotte varmblodshester, herunder årets Elitloppsvinner, Nahar. Men Robban kan også trene kaldblodshester, og det er nettopp en slik vi setter V4-kronene på torsdag i Østerund.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Østersund
V4 kl 12.20
DD kl 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Robban innleder?
Vi snakker om 9 Ulvsås Brasse i V4-1, som har levert to kanonløp i sine to siste starter. Nest sist måtte han melde pass for vinnermaskinen Ække Ålj, men var utrolig tapper fra dødens. Sist travet hesten en strålende sisterunde i tredjespor og var knallsterk toer. Ulvsås Brasse vant på sprint i Østersund 9. juni 2012, og har således ingen problemer med distansen. Bakspor betyr svært lite i et lite felt, og Ulvsås Brasse har rygg på startraske 2 Krusse. Vi tror Robert Bergh har den beste hesten og bankerspiller allerede i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vi jakter fortsatt
6 Benice Boko har vi jaktet ved flere anledninger de siste månedene og vi prøver igjen torsdag. Dem femårige hoppa etter Orlando Vici holder toppform om dagen og selv om motstanden er brukbar, skal dette være en bra vinnersjanse. Spor seks er litt sjanseartet, men det lukter fart i dette løpet og vi blir ikke det minste overrasket om det er Daniel Wäjersten som seiersdefilerer etter V4-2/DD-1.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus