Gå til sidens hovedinnhold

Vi spiller bankerfritt på Bjerke

Tre av løpene under torsdagens lunsjtrav på Bjerke ser lettløste ut. Sjekk våre lunsjtips.

Bjerke travbane er tilbake som vertskap for torsdagens lunsjløp etter at Jarlsberg travbane avviklet lunjstravet sist uke. Det ser svært oversiktlig ut i noen av løpene denne torsdagen og vi velger derfor å spille uten banker. Både 4 Troneld i V5-3 og 4 Twins Torpedo er aktuelle bankerkandidater i sine respektive løp, men møter hver sin tøffe konkurrent og da velger vi å gardere litt.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

V5-1: Varmblodshester 2100 meter auto
Brukbar klasse på V5-innledningen og ikke helt lettløst. Det er uansett vanskelig å ikke sette formsterke 6 T.M. Continental først. Den fine femåringen til Bjørn Steinseth står med to seire og en andreplass på sine tre siste starter og er under flott utvikling. Har vist seg å tåle å gjøre litt selv, og kan trolig vinne et slikt løp selv fra dødens.

2 Foppa Flair kommer fra Sverige med en dårlig resultatrad, men har levert flere fine løp tidligere og innehar en viss kapasitet. Trener Jenny Eriksson melder om fine treningsarbeider og Tom Erik Solberg prøves som kusk for første gang. Grunnkapable og skadeforfulgte 1 Mr. Fox Trot kommer tilbake etter nesten to års pause. Sjuåringen har alltid vist kapasitet og leverte et fint prøveløp. Fra førstespor bak bilen er Felix Santana-sønnen garantert et fint løpsopplegg.

4 Eck Sensational vant sprettlett fra tet nest sist og viste litt av evnene han har. Sist forsvant vallaken direkte i galopp. Feilfritt er seksåringen klart seiersaktuell her. 3 Siddharta vant to løp i fjor, begge i Norge. Har ikke vist særlig til form den siste tiden i Sverige, men kom til Norge med rusten programrad i fjor også og vant direkte. Skal ikke overses helt. Det er også en viss fremgang å spore hos 9 Exclusive Tile og fra et fint niendespor skal Malmin-traveren passes litt.
Rangering V5-1: A: 6 B: 2-1-4 C: 3-9-7-11-5-10-12 D: 8

V5-2: Kaldblodshester 2100 meter auto
8 Vitori Mollyn er etter vår oppfatning den beste hesten i dette feltet og uten galopp må det være en flott vinnersjanse for den kapable femåringen. Kunne ikke stå imot gode Tallas i sluttfasen nest sist, men gjorde et flott løp til sølv. Sist i et V75-løp var hesten uheldig i sisterunden og motstanden denne torsdagen er jo selvsagt av en helt annen verden. Flott vinnersjanse.

3 Bjørnli Ramona overrasket igjen spillerne sist til fin odds etter å ha overtatt teten inn mot den siste svingen. Seierstiden var bra og seksårshoppa til Bjørn Steinseth holder utmerket form om dagen og kan lede dette løpet fra start til mål. 6 Tangen Jenny satt i tet i seiersløpet til netopp Bjørnli Ramon sist, men galopperte flere ganger inn i den siste svingen. Tapte 20 meter på galoppene, og kom brukbart tilbake, men hadde neppet vunnet feilfritt. 2 Grorud Silver skal stifte bekjentskap med formsterke Geir Vegard Gundersen (sitter i en voldsom seiersstim om dagen) og den svært egenrådige Lome Elden-sønnen flyr fort de dagene han vil.

Bak disse synes vi ikke det er flere vinnerkandidater i et forholdsvis oversiktlig løp.
Rangering V5-2: A: 8 B: 3-6-2 C: 7-4-1-5

Annonse: Øivind Grøstad har kikket i den røde boken og byr på en lekkerbisken i V5-2 på Bjerke

V5-3: Kaldblodshester 1609 meter auto
Tre hester skiller seg klart ut i dette løpet og 4 Troneld må ha et svært bra bud på seieren her. Gjorde sitt første løp etter sju måneders pause på nyåpnede Kongsvinger travbane sist og leverte et flott løp til andreplass. Har kun startet fem ganger i sin korte karriere og vunnet tre løp. Fra spor fire bak bilen ligger det meste an til tetkjenning direkte og derfra blir Hanestad-traveren vond å slå.

3 Valle Arn er imidlertid en svært så dugandes traver og gikk sterke 28.8 fra dødens i Årjäng sist. Må trolig vandre utvendig også her, men tåler å gjøre en god del selv og feilfritt er Valle Arn den som står nærmest favoritten. 8 Hjortejegern fikk melkesyre så det holdt fra tet i Årjäng sist. Torsdag er det igjen sprint, en klar fordel for den hurtige traveren til Odd Arne Sagholen. Er så rask fra start at han utfordre om tetposisjonen.

Feltets øvrige seks deltagere har ikke vist noe som tilsier at de skal kunne kjempe om seieren her.
Rangering V5-3: A: 4 B: 3-8 C: 2-9-5-6-7-1

V5-4: Varmblodshester 2100 meter auto
Også i den fjerde avdelingen ser det ganske oversiktlig ut, men klar favoritt for oss blir 4 Twins Torpedo. Kom ut i ny regi i Årjäng for en måned siden og spurtet som en vind til enkel seier til over 23 ganger pengene. Vi har likt denne hesten tidligere også, men nå hadde Rite On Line-sønnen lagt inn et ekstra gir. Her kan det bli tetkjenning direkte og da må det være en flott vinnersjanse.

10 Herr Feinschmeker er også en riktig fin hest og meget spennende er det torsdag med Lars Anvar Kolle i sulkyen. Sist gjorde Soir des Tibur-sønnen et flott løp etter et tungt løpsopplegg. Vi synes disse to hestene skiller seg klart ut i dette løpet og spiller kun to hester på våre forslag.

Fin kapasitet er det også i Olav Mikkelborgs 6 Brief Passion, men fra sjettespor bak bilen blir det sjanseartet. Fra åttendespor ser det tungt ut for 8 Bicc's Dignity som har måttet strekke våpen fra tet i sine to siste starter. Øvrige vinnerkandidater er det ikke lett å få øye på.
Rangering V5-4: A: 4 B: 1-10 C: 6-8-2-11-12-37 D: 9-5

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-5: Varmblodshester 1609 meter autostart
Lunsjtravets spillenøtt kommer i V5-finalen der det er hester med mindre enn 300 startpoeng til start, og således usikker form på de fleste deltagerne. I mangel av bedre alternativer setter vi 5 Milliondollar Baby D. først og det blir ganske sikkert også spillernes favoritt. Hun opptrer ujevnt denne dama, men kapasiteten er uomtvistelig og dersom det klaffer ned startsiden skal hun være med denne gjengen til mål.

4 Spido Va Bene hadde en strålende sesong i fjor i regi Kjell Teigen. Gjør nå sin tredje start i regi Haavel O. Staastad og møter svært riktig motstand torsdag. 7 Astor Sund satt i følge Frode Hamre fast med krefter spart sist mot mye bedre hester enn dette. Spor sju er uggent, men selskapet meget overkommelig. 11 Goliat Brebro holder absolutt toppform og selv fra ellevtespor skal han regnes her mot så formsvake konkurrenter.

3 Camilla Stone var ursvak fra tet på Bjerke i sin siste start, og må være mye forbedret her. 2 Laban C.N og 6 King Ville står begge med en svært rusten programrad, men har en viss grunnkapasitet og det kan være nok i dette løpet.
Rangering V5-5: A: 5 B: 4-7-11-3 C: 2-6-8-1-9-12 D: 10