Foto: Lars Poulsen/AP

Vi spiller de danske drenger

På en mager oddsdag stoler vi på det danske U-21 landslaget. Sjekk våre oddstips.

Kommersielt

Tirsdagens langoddsprogram er for å si det mildt svært labert og Norsk Tipping har satt favorittoddsene til et minimum i de aller fleste kampene. Og etter mandagens strålende odds- og tippetips, der det meste av det vi foreslo gikk inn, er det ingen grunn til å gå bananas med innsatsene i dag.

Sportspill har lenge hatt et ønske om å omtale flere objekter enn bare de to eller tre vi velger ut som dagens spill, og fra og med sist fredag vil oddstipsene også inneholde «Dagens langskudd» og «Dagens avslag».

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Vi fortsetter selvsagt med dagens tips på vanlig måte, men har et mål om å fatte oss mer i korthet i tiden fremover, uten at dette på noen som helst måte skal gå utover kvaliteten på tipsene. Tippetipsene fortsetter som før.

Dagens langskudd:
På en svært mager oddstirsdag, har vi dessverre ikke funnet noen kamper i denne kategorien.

Dagens avslag:
Svært underbetalte favoritter som Eik-Tønsberg (1,15 i odds) og KIL-Hemne (1,15 i odds) er det som vi har nevnt før bare å glemme. 1,40 på at Stabæk 2 skal slå et Strindheim-lag i fremgang og med klar bedring i skadesituasjonen likeså.

Dagens spill:
Vårt hovedobjekt denne tirsdagen blir Danmarks U-21 landslag som skal ut i en meget viktig kamp mot Hviterussland. U-21 Em spilles som kjent i Danmark og det var svært skuffende for danskene at de tapte åpningskampen mot Sveits med 0-1. I fotball hjelper det som kjent lite at man taper ufortjent, men danskene dominerte denne kampen og hadde blant annet tretten avslutninger på mål.

Kveldens kamp skal spilles i Århus og det er allerede solgt over 17 000 billetter til kampen, det er imponerene. den store profilen på dette danske laget er Ajax-stjernen Christian Eriksen (som også var med mot Norges A.lag). Ellers er det ventet at trener Keld Bordinggaard vil gjøre noen endringer på sitt lag etter den skuffende åpningskampen.

Hviterussland startet mesterskapet med å slå Island 2-0. I følge rapportene var det nærmest et ran, da islendingene var klart best. Hviterusserne gikk i ledelsen tretten minutter før slutt på en sjelden kontring og da Island fikk en utvisning like før slutt scoret Hviterussland ytterligere ett mål. Island rundspilte tidvis hviterusserne i det oppgjøret.

I følge våre kilder skal Danmark være klart best av disse to lagene, og selv om danskene har gjort det vanskelig for seg selv all den tid de tapte åpningskampen skal det være bra sjanse for Danmark i kveld. Det er selvsagt et press på spillerne nå, siden mesterskapet går på hjemmebane, men på en dag med få gode alternativer blir Danmark vårt hovedobjekt. Oddsen for hjemmeseier er 1,60, ikke mye å rope hurra for og kampen kan ikke spilles som singel.

Byåsen vinner
Som kombinasjonsobjekt velger vi Byåsen i sin hjemmekamp mot Rosenborg 2. I følge assistenttrener Jan Ketil Berg (som vi pratet med i morgentimene tirsdag) ble Byåsen rammet av solstikk borte mot Moss sist der de kom bakpå 0-5. Etter en strålende andreomgang kom Byåsen tilbake til 3-5 og i følge nevnte Berg så kunne de fått med seg både ett og tre poeng etter en knallgod andreomgang.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Ingen problemer i mannskapet til Byåsen som skal være et av lagene som er med i opprykkskampen og det er et ekstremt motivert hjemmelag som stiller på Byåsen arena, Dalgård i kveld.

Rosenborg sitt andrelag vil komme med den vanlig blandingen av reserver og juniorer og har gjort det ålreit til nå, men det er først og fremst på hjemmebane.

Lagene møttes kjent som i cupen da Byåsen hadde et toppet Rosenborg i kne, men en ulykksalig utvisning gjorde at Rosenborg utlignet til 2-2 på overtid. Og kan Byåsen matche et toppet Rosenborg kan de definitivt matche andrelaget og 2,00 på at hjemmesterke Byåsen (3-1-0) slår tilbake etter fadesen i Moss kjøpes og kombineres med det danske U21-landslaget.

Spilleforslag mandag (totalodds 3,20 og innsats kr 100) :
Kamp 106 Byåsen - Rosenborg 2 2,00 3,25 2,25
Kamp 115 Danmark U21 - Hviterussland U21 1,60 3,20 4,20
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus