*Nettavisen* Sportspill.

Vi spiller en gamling på Øvrevoll

Foto: Hesteguiden.com

Elleve år gamle Pecoiquen har fått gnisten tilbake og blir vår banker på Øvrevoll torsdag. Sjekk våre galopptips.

26.04.12 13:45

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Tom Erik og Tina i Skien
Oddstips: Valencia slår tilbake

Tippetips midtuke: 4,8 millioner i bonuspotten

Tipsene til Øvrevoll er som vanlig utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Leirvåg.

Torsdagsmenyen er innholdsrik for de som liker å spille på hest. Det er lunsjtrav på Bjerke, galopp på Øvrevoll med enkel V5 og på Klosterskogen travbane i Skien kjøres det dobbel V5 til kvelds.

HTML EMBED

Denne løpsdagen finner vi dagens banker i siste avdeling. 1 Pecoiquen var en topphest i sine yngre dager. Etter hvert har det ikke godt like bra men i det siste har det løsnet igjen. Han viste på Øvrevolls åpningsdag at formen er på topp. Selv med toppvekt i løpet skal han kunne følge opp de siste gode prestasjonene og vinne dette løpet. En annen spennende hest denne løpsdagen er 3 Cawett Cove i andre avdeling. Vi tror han vinner, men stoler mer på Pecoiquen i siste avdeling.

V5-1 - Noviseløp. 1750 meter. Dirt-track. Aldersvekt.
Tre hester skiller seg ut i dette løpet. 5 Favoritten var brukbar i fjor selv om han ikke vant løp. Skal ha en mulighet her. 7 Song D’Amour møtte en del gode hester i siste sesong og har ikke startet siden slutten av august. Formtallet tilsier en god plassering. 4 Welcometomyworld imponerte ikke i fjor på sine fem starter men er en hest som skal kunne noe bedre.

6 Arn innledet karrieren på en god måte i 2010 men fortsettelsen har ikke vært som forventet. Er han tilbake i god orden skal han ikke glemmes. 1 Symbol og Gold vant et løp i fjor men er vel ikke alltid like interessert i å komme først. Vil hun så kan hun.
Rangering V5-1: A: 5 B: 7-4 C: 6-1-2-3

HTML EMBED

V5-2 - Chiquette eliteløp. 1750 meter. Dirt-track. Handicap.
3 Cawett Cove imponerte flere ganger i fjor. Som treåring møtte han stort sett Without Fear hver gang og da er det ikke lett å vinne. Trener Niels Petersen har sine hester i storform og Cawett Cove kan være en bankerkandidat på en liten bong. 2 Geordie Iris er en meget god hopp som vant Norsk Oaks i fjor. Skal ikke utelukkes her. 8 Rapponghi er en stjerne og går sjeldent dårlige løp.
Rangering V5-2: A: 3 : 2-8 C: 4-5-1-6-7

V5-3 - Coconut Johnny Eliteløp. 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
4 Simian var slått med en lengde av Home Straight sist. Har mest sannsynlig forbedret seg på den starten og blir min favoritt her. 6 Home Straight var først over mål sist løpsdag men ble diskvalifisert. Er god nok til å kjempe om en seier her. 3 Alight virket som hun trengte løpet på åpningsdagen men har ikke vunnet over denne distansen. Kan det være 50 meter for langt ?

8 Match Point var veldig god i fjor med fire seiere og nesten en halv million på bok. Kan kanskje være i korteste laget for henne men hun er god og kjemper helt til mål.
Rangering V5-3: A: 4 B: 3-6-8 C: 1-2-5-7

HTML EMBED

V5-4 - Cherry Baby løp. 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
6 Azzah var tredjehest forrige løpsdag og blir favoritt her. 3 Liberty Cash har gått to gode løp i år men har vondt for å vinne. 7 Tahayab viste seg som en habil sprinter i fjor med seier over 1100 meter. 9 Aylar er veldig ofte i tetbildet over 100 meter dirt track. 5 Pannacotta skal heller ikke glemmes i dette selskapet.
Rangering V5-4: A: 6 B: 3-7-9 C: 5-8-2-1-4

V5-5 - Chamana løp. 1750 meter. Dirt-track. Handicap.
1 Pecoiquen har blitt 11 år gammel men virker som han er i toppform for tiden. Har tre seire på de siste fem startene og vant overlegent på vår åpningsdag 12. april. Han var en virkelig god hest for noen år siden og dette løpet skal han vinne.
Rangering V5-5: A: 1 B: 4-6-7 C: 11-9-8-12-3-5-1 D: 2

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag