*Nettavisen* Sportspill.

Vi spiller fredagsgalopp

Det blir ettermiddagsgalopp med V5 fra Øvrevoll på fredagens utover høsten og både Sverige og Danmark deltar i spillet.

Tipsene til Øvrevoll er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Ikke noe pokus med Opus
Tippetips: Seks millioner skal fordeles

Oddstips 1: Ingen suksess i Sveits

Oddstips 2: Albania spilles til flott odds

V75 Momarken: En superb V75-banker

De seks neste fredagene er det duket for ettermiddagsgalopp fra Øvrevoll, alle med spill fra både Sverige og Danmark.

Innleveringsfrister Øvrevoll:
V5 kl 16.00
DD kl 17.00

Det finnes to bankerkandidater i ettermiddagens V5-spill, 6 Court Circular i V5-3 og 6 Thin Red Line i V5-5. 6 Court Circular imponerte i siste start med en overlegen seier. Møter ikke all verden i dette løpet og dersom hun går som hun gjorde sist skal hun vinne igjen. Hun er også en helsøster til Court Circle som var annenhest i Stockholm Cup International. Har hun evner tilsvarende han blir hun en god hest.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

6 Thin Red Line imponerte med seier i debutløpet på Øvrevoll og det etter et års løpspause. Kan vinne igjen men møter gode hester. Det er mulig å bruke to bankere men jeg tror at 6 Court Circular er den sikreste.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1
1 Caerus får vinnertipset i dette løpet etter sin seier sist da han møtte mange av de samme hestene. 7 Simian var annenhest etter Caerus sist og da var det ni kilo mellom de. Nå er det syv men på 1100 meter betyr det ikke all verden. 3 Minnie McGinn har møtt de beste hoppene i de siste startene over lengre distanser. Hun har vunnet flere ganger på dagens distanse og skal ikke glemmes. 5 Cave Man har vist god form i det siste men motstanden kan være for god. 6 Female Spring er god på denne distansen og går stort sett gode løp på distansen.
Rangering V5-1: A: 1 B: 7-3-5 C: 6-2-8-9-4

V5-2
8 River Landing er i form og trives på bane og distanse. Har en mulighet igjen. 11 Heavenly Spiced viste gode takter i siste start og er en hest som kan forbedre seg ytterligere. 7 Symbol of Gold har gjort et par bra prestasjoner men er ujevn. På bongen for sikkerhetsskyld. 2 Hurry Harry har vunnet to av de tre siste startene. Skuffet sist uvisst av hvilken grunn.
Rangering V5-2: A: 8 B: 11 C: 7-2-3-6-5-10-12-1-4-9

V5-4/DD-1:
10 Rapponghi var knepent slått sist over 1100 meter. Dagens distanse er bedre og med Espen Ski på ryggen bør han vinne dette løpet. 3 Vestano skuffet litt sist og kan bedre. 5 Welcometomyworld gikk et godt løp på gresset i siste start og har en mulighet her men er mest sannsynlig best på gress. 9 Great Choisir har vunnet to ganger i år og flere løp på dirt track på Jägersro. 7 Vortex og 11 Le Petit Caporal er outsidere i dette åpne løpet.
Rangering V5-4/DD-1: A: 10 B: 3-5-9-7 C: 11-8-1-4-2-6-12

V5-5/DD-2:
6 Red Thin Line imponerte i sitt debutløp i skandinavia da han vant greit på gresset 23. september. Det ikke umulig at han vinner igjen og han kan være en bankerkandiat. 7 Manchego var annen bakk Red Thin Line sist og skal ikke glemmes. 10 Palermo har møtt eliten og Bank of Burden i de siste startene. Nå er selskapet mer overkommelig og han har vunnet tidligere i år. 2 Mikkelangelo og 5 Lazy Lord er kapable hester som har vist god form i de siste startene.
Rangering V5-5/DD-2: A: 6 B: 7-10-2-5 C: 4-13-11-12-3-1-8-9

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.