Foto: hesteguiden.com

Vi spiller vekk storfavoritten

Super Brown blir dunderfavoritt i V5A-spillet på Bergen travpark torsdag kveld, men vi går for en helt annen løsning.

Kommersielt

Onsdagens V75 på Bjerke ble nesten uløselig, men en lynbanker-kupong fanget allede sju vinnerne og en heldig spiller kunne ta med seg formidable 27 millioner. På Skive kunne Nettavisens andelskjøpere på Eksperten glede seg over nye kanontips fra vår danske travekspert Carsten Rabjerg som leverte tre ulike andelslag, De som kjøpte andeler for 120 kroner eller 240 kroner kunne glede seg over flott tilbakebetaling. Ingen spillere fikk fem rette på Skive og utbetalingen for fire rette landet på friske 13 893 kroner. Totalt ble det seks ganger fire rette på Carstens forslag og pene 84 000 kroner tilbake.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Våre galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen leverte flotte V5-tips til Jägersro galopp onsdag og samtlige andelslag på Eksperten gikk inn med fem rette og pene 3 587 kroner tilbake på hvert av andelslagene.

Torsdag byr Øvrevoll på herlige jackpotpenger, all den tid det ligger 376 099 kroner ekstra i sekserpotten, siden det ikke ble utbetaling på verken fem eller fire rette under tirsdagens V64-omgang på Jägersro. Bergen travpark på sin side byr på dobbel V5 og det er nok fare for at det kan bli favorittpreget, men når både V5-4A/V5-1B og V5-5A/V5-2B ser svært åpne ut på forhånd, spiller vi ikke samlebonger i kveld og velger å "spille vekk" megafavoritten 1 Super Brown i V5-3A.

Undertegnede har som alltid hatt en grundig gjennomgang av alle V5-løpene sammen med alltid like imøtekommende Svein Ove Wassberg som ikke ha bare har kontroll på sine egne oppsitt, men også svært god oversikt over de øvrige starthestene.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergen travpark
V5A kl. 18.30
V5B kl 19.40

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kan nesten ikke bli feil
Ja, da snakker vi om 7 Grand Tealight i V5-1A. Hesten innfridde som stor favoritt under lunsjløpene på Bergen travpark sist torsdag, og oppgaven i kveld er ikke mye vanskeligere. Spor sju i volta mot strekhester som skriker etter rygg på 2600 meter og tilleggshester som ikke er noen sporklatrere lenger. Vi har svært få betenkeligheter med å bankerspille 7 Grand Tealight i V5A-spillet på Bergen travpark torsdag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kun galopp imot
Svein Ove Wassberg har lenge snakket varmt om 4 Laddie's Rebellion (V5-3B) som vant nærmest ukjørt sist torsdag på sterk tid. Med det løpet i kroppen, konkurrenter som knapt skremmer noen, er det kun galopp imot i kveld. I følge Svein Ove kjentes hesten bedre ut enn noengang sist, og da er det ingen grunn til å spekulere denne vekk. Soleklar banker i V5B-spillet.

Kan vinne igjen
1 Super Brown blir meget stor favoritt i V5-3A og svært mange vil nok bankerspille denne i kveld. Super Brown kommer fra en fersk V75-seier og fikk 60 000 kroner for den triumfen. Super Brown er nok aller best på sprint, selv om to av fire seire i karrieren har kommet over 2100 meter. Det er selvsagt fare for at Tengsareid får dirigere i front og da øker vinnersjansene ytterligere. Vi velger dog å og syns både 4 Love Me og 9 Trigger As kan utfordre om seieren. Førstnevnte gjorde trolig karrierebeste da Wiig-hesten holdt svært tappert til tredje etter dødens hele veien på vinneren Herecomesthesun. 9 Trigger As har utviklet seg mye i det siste og så rett og slett dunderlekker ut over målgangen sist som svært sikker vinner. Full vei og bakspor trekker i utgangspunktet ned, men med rygg på Super Brown fra start, kan dette bli dønn riktig. Det er så fin verdi på Love Me og Trigger As i kveld, at vi betaler for begge.

Sjokk i V5-4A/V5-2B
At pausehesten 12 Eldingstjerna skal være helt nede som et tolvtevalg i V5-4A/V5-2B forstår vi lite. Løpet er kjemisk fritt for profiler og svært hurtige Eldingstjerna kan speede ned denne gjengen, dersom hun få gode rygger underveis. Landet på 33.3 i prøveløpet, men porsjonerte dårlig med kreftene underveis da. I et svært åpent løp, er 1,2 prosenteren aktuell for alle V5-bonger.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus