*Nettavisen* Sportspill.

Vi stoler på damene!

Foto: hesteguiden.com

Dyktige Kajsa Frick kusker en flott Varenne-datter i V65-spillet på Ørebro i kveld, og vi bankerspiller!

11.10.12 17:34

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Tilbake som en vinner

V4 Jägersro: Ludde innfrir

Lunsjtrav Bjerke: Storfavoritten innfrir

Oddstips: Stjernen best i Østfold

Etter at lunsjtravene til Bjerke og Jägersro i Sverige er over denne torsdagen overtar Klosterskogen med dobbel V5 og Örebro i Sverige med V65-spill på kvelden, og i Sverige satser vi våre kroner på en meget dyktig dame!

Vi snakker da om Kajsa Frick, og hun er i ferd med å gjennomføre sin beste sesong noensinne. Hun kusker 1 Illinois Rose i V65-5, og Varenne-datteren er meget rask i fra start. I den siste starten var hun ikke på topp da de hadde byttet høy på stallen, men rapportene fra stallen går nå på at hun ser dunderfin ut i trening.

Normalt har har hun ingen problemer med å beholde sporet, og slik vi leser konkurrentene er det ingen som har klasse nok i seg til å kjøre frem å lage tempo på dette løpet. Illinois Rose har møtt gode hester som Disney Tooma og Pronto i de siste startene, og vi synes det er mye enklere i mot i kveld.

Innleveringsfrister Ørebro!
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsidere!
8 Carmel i V65-1 synes vi skal være favoritt i dette løpet som er for ``Pensjonerte`` elitehester, men han er kun et tredjevalg i spillet. Vi skal ikke snakke nedlatende om hester som har tjent mye penger, men det er ikke til å stikke under en stol at disse åtte hestene er over høyden.

Selv fra ytterste spor tror vi Nurmos–traveren har en god mulighet på tet, og det er kun i fra den posisjonen han kjemper. Kommer han seg foran så tror vi det er snakk om en vinner, og da snakker vi om en 24-prosenter i spillet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

6 In Rock i V65-3 er egentlig en topp 3-åring, men det har trøblet litt for han de siste månedene. Han innledet karrieren med å nesten bare vinne, og så galopperte han seg bort i et fint 3-års løp på Bjerke i Mai. Vant lett for Goop gangen etterpå, og så måtte han gi tapt for Speedy Foxy Vicane som er en av de beste hoppene i årgangen.

Etter det har han møtt årgangstoppene i noen løp, men dessverre ikke fungert som best. Han Kommer nå ut etter snaue to mnd pause, og er behandlet i sine knær. Rapportene fra treneren er meget bra, og han holder Express Merett–sønnen meget høyt. Han har jobbet 18,5/2000m joggende som sterkest i trening, og kommer muligens ut skoløs for første gang i kveld! Normalt trenger In Rock løp i kroppen, men som en 7-prosenter i spillet synes vi han er superspennende.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.