Vi stoler på jentene på Mysen

To dyktige jenter får tillit som bankerkusker på Momarken tirsdag. Sjekk våre travtips.

Kommersielt

Det er Momarken travbane som frister med dobbel V5 denne tirsdagskvelden og det en flott meny på Østfold-arenaen. Vi byr på en storfavoritt i V5A-spillet som banker, mens vi bankerspiller et friskt andrevalg i V5B-spillet. Felles for bankerne er at begge har jenter som sjåfører.

NB! Du må oppgradere din spillkonto nå! SE HER

En slager i monte
Varenne-hoppa Delmerica har alle forutsetninger for å bli en slager i monte. Hoppa som trenes av Petter Glittum var helt nede på 13.7a under påsketravet på Momarken og hadde da kun montespesialisten Moon Dreamer foran seg i mål. I montedebuten på Jarlsberg en måned tidligere var Delmerica strålende vinner på sterke 13.8. Sammen med svært flinke Siv Emilie Løvvold må det være en topp vinnersjanse i V5-3A på Momarken i kveld og hoppa blir vår banker i V5A-spillet.
Rangering V5-3A: A: 3 B: 1-5 C: 9-2-6-4 D: 10-7

NB! Du må oppgradere din spillkonto nå! SE HER

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Årets første i kveld
Bjørn Steinseth-trente 6 J.C. Heigen blir vår frekke banker i B-spillet. Vallaken holder absolutt toppform og satt fast med krefter på lager sist. Fjerde sist var hesten meget god toer bak Unionstravvinneren Millstone. I V5-3B som er et dameløp skal dyktige Anne Marie Sveen holde i tømmene. Motstanden er klart overkommelig og J.C. Heigen er i tillegg kjapp i vei, og kan kanskje få føringen tidlig her. Er et andrevalg i spillet, men forutsetningene er så gode at vi bankerspiller.
Rangering V5-3B: A: 6 B: 7-1-11-12 C: 8-5-2-10-3 D: 4-9

V5-1A - Kaldblodshester. 1640 meter autostart.
Han galopperte seg bort direkte i det store fireårsløpet på Klosterskogen i påsken, 2 Tele Viking, men har ellers vist klar formstigning den siste tiden og tirsdag står hesten til for tidlig tetkjenning. Er viljen og moralen fortsatt på topp, må det være en bra vinnersjanse.

10 Raukvin har vi vært etter jevnt og trutt, men det er sjelden det lykkes for Skaug-traveren. Meget positiv sist og første motbud. 8 Spikspretten har vunnet tre av sju starter i år, men har normalt ikke fordel av sprint. Har Antonsen-traveren tak i dem nedover oppløpet, kan han vinne. 5 Elding Tora var sjanseløs mot gode Hvindjerven på Bjerke sist, men hoppa holdt farten bra til mål.
Rangering: A: 2 B: 10-8-5 C: 4-12-3-7-6-11-9-1

V5-2A - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Magnus Jakobsson er en meget dyktig svensk travtrener og kusk som har tilholdssted på Färjestad travbane. Han vinner stort sett over 100 løp i året og gjester Momarken med jevne mellomrom. Her sender han ut flinke 1 Zivertson som har vunnet sportrekningen og kommer med flott form i bagasjen. Forholdsvis klart førstevalg.

3 Supermann D.K. debuterer i regi Per Oleg Midtfjeld. treningsrapportene er positive på dansken og Midtfjeld har alltid stallhestene godt forberedt når de kommer til start. Bak disse er det åpent.
Rangering V5-2A: A: 1 B: 3-12-9-2 C: 10-7-6-4-5 D: 8-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-4A/V5-1B - 1640 meter autostart.
Fin flyt for Geir Vegard Gundersen den siste tiden og her jakter han tredje strake seieren for den fine svenske fireårshoppa, 1 Brizma Star. Etter seier på Jarlsberg nest sist, fulgte hoppa opp med sterk seier på Färjestad. Fra førstespor må det være en flott vinnersjanse.

Vi setter seks hester inn i B-gruppen og det forteller om et svært åpent løp bak favoritten.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 1 B: 5-2-10-9-4-6 C: 3-11-12-8 d: 7

V55A/V5-2B - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Flotte forutsetninger for Odd Arne Sagholens herlige femårshoppa, 2 Patricia Hastrup, i V5A-finalen. Hoppa har støtt på svært tøff motstand på slutten, men slett ikke gjort seg bort. Tirsdag er det vanlig grunnlagsløp, og Patricia er uten tvil en bankerkandidat i disse omgivelsene.

11 Uptown B. Girl årsdebuterer fra Trond Anderssens formsterke stall. Hoppa dro med seg nesten 400 000 kroner i fjor, men sprint og bakspor trekker ned. 7 Annie Girl var sensasjonelt god i comebacket på Bjerke sist. Det er sjelden man ser en 46-oddser rett og slett utklasse motstanderne. Må regnes igjen og Berit Tveter Alm er i kuskeform (vant også med American Sine sist onsdag på Bjerke).

9 C.C. Athene har fine rygger fra start, er variabel, men holder V75-klasse på de gode dagene.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 2 B: 11-7-9 C: 6-4-3-10-1-8 D:5-12

V5-4B - Kaldblodshester. 2140 meter autostart.
Han får klart godkjent, 3 Alsaker Piril, for prestasjonen i V75 på Klosterskogen i påsken som tredjehest, men burde kanskje vunnet for å få toppkarakter. Tirsdag blir han stor favoritt i V5-4B, men vi velger å gardere, da han kan være smålur mot mål (tapte blant annet for Idbalder tidligere i vinter).

1 Rigel Pål trøtnet mye i Bergen i sitt siste travløp, men vil aldri bli en sporklatrer (stod på tillegg da). Nå er det førstespor bak bilen og Rigel Pål vil trolig lede i det lengste. 2 Tjuragutten var meget god på Biri nest sist, litt mer på jevne sist. 4 Trons Lomen er variabel, men springer fort på gode dager.
Rangering V5-4B: A: 3 B: 1-2-4 C: 6-12-11-10-5-8-7-9

NB! Du må oppgradere din spillkonto nå! SE HER

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5B - Varmblodshester. 2140 meter autostart.
Flott klasse på V5B-finalen og vi setter 1 Yumbo Yob først på sporfordelen. Antonsen-traveren er variabel fra start, han er variabel i prestasjonene og han er ikke noe sikkert kort. Men på gode dager er Yumbo Yob en flott traver. Knepent førstevalg.

11 Rolling Star kommer med full form i kroppen og avsluttet storveis på Klosterskogen sist. Ellevtespor er uggent, men det løser seg gjerne på Mysen. 3 Thierry vil garantert utfordre om tet, lykkes Midtfjeld i å komme seg foran øker vinnersjansene. 8 Storm Brodde står leit til, men har bra kapasitet.
Rangering V5-5B: A: 1 B: 11-3-8 C: 6-5-2-4-10-7 D: 12

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus