*Nettavisen* Sportspill.

Vi tar Osasuna en gang til

Foto: Manu Fernandez (AP/Scanpix)

Osasuna ga oss valuta for pengene i forrige hjemmekamp. Lørdag spiller vi dem igjen. Sjekk vårt oddstips.

21.05.11 09:43

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Norge rundt på Tippekupongen
Oddstips 1: Jager sin tolvte hjemmeseier
V75 Jarlsberg: Eirik Høitomt for alle penga

Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

V75 Jarlsberg: Kristian Valen jakter sju rette

Langoddsprogrammet lørdag det første dette året der den engelske klubbfotballen glimrer med sitt fravær. Men med siste serierunde i Spania, nest siste serierunde i Frankrike og masse norsk 2 og 3.divisjonsfotball på menyen er det mok å gripe fatt i.

I Spania er en rekke lag involverti bunnstriden før den avgjørende serierunden lørdag kveld, selv om to av tre lag (Almeria og Hercules) allerede er nedrykksklare. Men hele seks lag er i faresonen for å bli det tredje laget og dermed er det meget spennende.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

For halvannen uke siden mente vi at Osasuna kunne være et godt spill hjemme mot Sevilla, men når halvtimen var passert lå hjemmelaget under med 0-2. Og da så det veldig kjørt. Osasuna reduserte riktignok tidlig i 2.omgang, men etter 85 minutter stod det fortsatt 1-2 i målprotokollen. Etter noen vanvittige sluttminutter snudde imidlertid hjemmelaget kampen og seiret 3-2 og gjorde et langt byks mot fornyet kontrakt. Men sist helg ble det 0-2 borte for Getafe og selv om Osasuna har to lag mellom seg og nedrykksstreken kan det bli nedrykk, hvis alle resultatene skulle gå mot dem.

I en slik situasjon er det ihvertfall en fordel å kunne avgjøre dette selv, og når Villarreal som kommer på besøk til Pamplona lørdag kveld ikke har noen verdens ting å spille for (de blir nummer fire uansett og viser heller ikke tegn til form), kan vi ikke skjønne annet enn at dette må være en gedigen sjanse for hjemmelaget til å ta årets tiende seier på hjemmebane og sikre fornyet kontrakt i Primera Division. Under de rådene forutsetninger, syns vi 1,70 i odds på Osasuna-seier er klart godkjent.

Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere og det gjør vi med en annen kamp fra Spania.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Tiende hjemmeseier også for Mallorca
Mallorca er med sine 44 poeng i noenlunde samme situasjon som Osasuna og som Osasuna har Mallorca sin klare styrke på hjemmebane (9-4-5 denne sesongen). Kun to poeng på de fire siste kampene, og meget skuffende at ikke Michael Laudrups mannskap fikk med seg poeng borte mot allerede nedrykksklare Almeria. Lørdag kveld er ventet fullsatt stadion mot notorisk ustabile Atletico Madrid som er ventet å gjøre store forandringer i spillerstallen foran neste sesong. Trener Flores gir seg, det er allerede klart. Sergio Aguero kan være på vei til Juventus og Diego Forlan har hatt en meget skuffende sesong. Nå kan Atletico madrid nå direkte kvalifisering til Europa League, men de spanske lagene har ikke vist seg veldig lystne på Europa League denne sesongen, og vi tror ikke det er særlig til motivasjon.

Hjemmesterke Mallorca står med tre strake seire i tilsvarende innbyrdes oppgjør og med et fullsatt stadion i ryggen er vi nødt til "gå inn på" 2,30 i hjemmeodds.

Vi får dermed en godt betalt dobbel i Spania til totalodds 3,91 og vår innsats er 100 kroner.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 21.55):
Kamp 90 Osasuna - Villarreal 1,70 2,75 4,45
Kamp 95 Mallorca - Atletico Madrid 2,30 2,60 2,80
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med

Annonsebilag