*Nettavisen* Sportspill.

Vi trenger hjelp

Foto: hesteguiden.com

Våre svensketips mandag var strålende, men vi fikk ikke hjelp. I dag tror vi det smeller.

Denne artikkelen er tilrettelagt og redigert av Kurt Rune Leirvåg. Tips og spilleforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Etter en strålende mandag på våre travtips, er det bare å sette søkelyset på tirsdagens rikholdige meny for oss spillere. Den starter med V4 fra Dannero, fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke. Til kvelden er det dobbel V5 fra Forus, mens det galopp fra Jägersro galoppbane i V65 og vi har naturligvis tips til samtlige av disse.

Vi måtte dessverre opp på det største V5A-forslaget (innl.pris 1512 kroner) for å fange treprosenteren 1 Frøken Hanna i V5-5A på Leangen mandag. Fjerdevalget 1 Karon Beach var vårt andrevalg. Samtlige sju andelslag i Eksperten satt klokkerent i tillegg til det store forslaget her på Nettavisen. V5A-utbetalingen stoppet på pene 7 335 kroner og dermed ble det ca 60 000 kroner innspilt i V5A-spillet på Leangen mandag kveld.

Tipsene til Espen Edvardsen var det også solid klasse over mandag. Både under V4-løpene i Halmstad og under V65-løpene i Skellefteå vant Espens bankere og luringer, men det var dessverre lite hjelp å få ellers. Hans DD-forslag på Skellefteå ble uansett bra. Hans minste DD-forslag (innl.pris kr 200) satt rett inn og betalte tilbake kr 2314 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I dag håper vi bokstavelig talt å få lønn for strevet, all den tid vår V4-banker på Dannero trenes av nettopp Thomas Lønn.

Innleveringsfrister Dannero
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Ingen kødder med Lini!
3 Love Lini ser ut til å bli stor favoritt i V4-4, men det føler vi også er helt rett. Thomas Lönn-traveren har utviklet seg flott over vinteren, og ikke minst stabilisert seg veldig. I fjor galopperte han mye, men det ser ut som Love You-sønnen slapper mer av i løpene nå. Vi ble imponert av 4-åringen sist på Bergsåker hvor han rekordforbedret seg med to sekunder, og det ser ut som en hest som vokser med oppgavene, og som helt sikkert kan senke tiden enda mer. Galoppfaren ser ut til å være minimal nå, og sist travet han feilfritt fra spor 4 på volten.

I dag er det til og med en strykning i spor 2, noe som gjør at det blir bedre plass for Love Lini i volten. Bo Eklöf sender nok framover tidlig, og motstanderne har nok respekt for Lönn-traveren etter prestasjonen sist. Han travet da store deler av løpet i dødens på Sir Filip, og tok ned den kort før mål. Dette ser ut som en skreddersydd oppgave for Love Lini, og holder han seg i trav hele veien kan vi ikke se hvem som skal slå Love You-sønnen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Perfekt inne grunnlagsmessig
Undertegnede har jaktet 8 Made At Home en lengre tid, uten hell, men i dag kan det være dags i V4-3/DD-2. Selv om Sheridan Hanover-sønnen står i sporet ytterst bak bilvingen, skal han ikke undervurderes. Dette er en hest som står prefekt inne på penger i løpet, og samtidig holder han en lysende form. Sist på Umeå møtte han solide hester som, Kiss Me Kemp og Draw The Line. Norberg sendte hesten til tet, men måtte strekke våpen til slutt mot de to nevnte. Prestasjonen i seg selv var klart godkjent den dagen.

Nest sist på Bergsåker travet han utvendig for My Love Star hele veien, og holdt farten strålende inn i mål til fjerde. Vi skal nevne at gode hester som Oriental, Greenstar og Keep Well var med i samme løp. Vi skal også nevne at 11 Björnjägarn var med i samme løp, og avsluttet fint i det løpet, men fikk alt servert underveis. Skulle Jan Norberg komme ned i en fin posisjon direkte, så har han form og klasse til å slå disse hestene i dag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag