*Nettavisen* Sportspill.

Vi tror på Inter i Milano

Foto: AFP/Scanpix

Formsterke Milan og Inter møttes til storoppgjør og vi velger Inter. Sjekk vårt oddstips.

15.01.12 10:26

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Arsenal får det tøft i Wales
Tippetips: Barcelona må ha tre poeng

Premier League: Skade- og karantenestatus

Søndagens langoddsprogram består av 86 spilleobjekter. Håndball-EM kastes i gang og det er også kamper fra eliteserien for kvinner på dagens program. Ellers er lag som Milan, Barcelona, Arsenal og Newcastle i aksjon på en liste som dessverre ikke har veldig mange godbiter.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Genoa - Udinese
Italiensk Serie A der bortelaget har flere viktige spillere borte i Afrikamesterskapet. Genoa har skuffet n god del denne sesongen, men nå er den viktige spissen Palacio friskmeldt og da danner han et meget spennende spisspar sammen med Alberto Gilardino. Det er faktisk spennende nok til at vi synes hjemmeseieren er i overkant godt betalt her og vi lar oss friste av 2,65 på hjemmelaget.

Dagens avslag
Newcastle - Queens Park Rangers
Begge lagene er rammet av svært sentrale fravær og spesielt gjelder dette hjemmelaget. Toppscorer Demba Ba og midtbanekriger Cheick Tiote er begge opptatt med Afrikamesterskapet. QPR har hentet inn Mark Hughes som manager. Han må klare seg uten suspenderte Joey Barton, mens midtbanekollega Adel Taarabt spiller Afrikamesterskap, det samme gjør Armand Traore. Mange spørsmålstegn før denne kampen altså og 1,65 for Newcastle-seier droppes.

Brann - Haugesund
Finale i det såkalte Vestlandsmesterskapet (der Viking ikke er med). Spilles i Vestlandshallen (ligger i Åsane bydel i Bergen). Haugesund innfridde som vårt hovedspill fredag mot Sogndal og burde vunnet mer enn 3-0. Brann stilte med et svært ungt og reservepreget lag i sin kamp mot nyopprykkede Sandnes Ulf og kom seg til finale etter straffer. I ettermiddag rokerer Haugesund veldig på laget sitt, mens Brann trolig stiller sterkere enn fredag. Dette ser vidåpent ut og vi står naturligvis over.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
Milan - Inter
Prestijefylt byderby i Milano og lagene deler som kjent hjemmebane. Milan ligger a poeng med Juventus etter råsterke 10-2-0 på sine tolv siste seriekamper, men leder serien med bedre målforskjell. Milan har ikke møtt noen av topplagene i sine seks siste kamper og selv om Zlatan Ibrahimovic scorer jevnt og trutt om dage, er vi ikke blitt voldsomt imponert av Milan den siste tiden. Hjemme på San Siro står Milan med 6-2-0. Flamini, Cassano, Yepes, Aquilani og Gattuso er skadet og forventet lagoppstilling er: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Ambrosini, van Bommel, Nocerino, Boateng, ibrahimovic, Robinho.

Inter tok sin femte strake serieseier når Parma ble knust 5-0 søndag. Likevel er det åtte poeng opp til Milan og Juventus. Helt skadefritt mannskap nå, kun Muntari mangler (han er opptatt med Afrikamesterskapet). Diego Forlan og Wesley Sneijder er endelig friskmeldt, men begge starter trolig på benken. Selv om Inter har møtt overkommelig motstand den siste tiden, er det klar bedring spillemessig nå og kampen mot Parma sist helg var ytterligere et steg i riktig retning for Inter. Forventet lagoppstilling: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo, Zanetti, Motta, Cambiasso, R. Alvarez, Milito, Pazzini.

Milan vant 2-1 da lagene møttes i supercupen 6. august. Det står 5-0-7 på de tolv siste innbyrdes i favør Inter, men Milan vant begge oppgjørene forrige sesong. Vi må faktisk helt tilbake til 2001 for å finne siste gang en seriekamp mellom disse to gigantene endte uavgjort. Vi er ikke enige med bookmakerne som har gjort Milan til klar favoritt i denne kampen. Slik vi leser lagoppstillingene er Inter mer enn kapable til å ta alle poengene her, og etter vår oppfatning er det flott odds på Inter som altså har overtak på de tolv siste innbyrdes. Bortimot skadefritt mannskap og 3,10 på Inter spilles som singel.

Spilleforslag 2 søndag (spillefrist kl 20.40)
Kamp 75 Milan - Inter 2,10 2,85 3,10
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag