*Nettavisen* Sportspill.

Vidar Hop serverer lunsjen

Foto: Hesteguiden.com

Godtgående Vidar Hop har flotte vinnersjanser på Kloster mandag, deriblant vår lunsjbanker.

28.05.13 12:46

Etter en glitrende Solvalla-helg, er det likevel ingen blåmandag for travsporten. Både Norsk Rikstoto og ATG gjør endringer i sin produktmeny fra og med denne mandagen. I Norge blir det heretter slutt på dobbel V5 på hverdagene og det innføres V65 og enkel V5 mandager, tirsdager og torsdager. I Sverige blir det heretter V64 også på hverdager og fra og med denne ukens fredag får vi nordmenn også spille til V64-løpene i Sverige på kveldstid.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Ellers er det nok å henge fingrene i mandag. Vi starter med en svært spennende V4-omgang fra Visby, før Klosterskogen overtar stafettpinnen med lunsjtrav. Til kvelden overtar Leangen med V65 og V5, mens det er Färjestad som får gleden av å debutere med V64 på en mandag.

Innleveringsfrister Visby
V4 kl 12.20
DD kl 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kan bli landschampion
Vidar Hop er i ferd med å gjennomføre sin beste sesong noensinne og kan faktisk være med i kampen om landschampionatet i 2013. Ved inngangen til denne uken har Vidar Hop allerede vunnet 91 løp i år, og det er faktisk bare fem færre enn Eirik Høitomt som topper listen. Under lunsjløpene på Klosterskogen har Hop tre gode vinnersjanser og litt outsiderpreg over sine to andre oppsitt. Vi tror Vidar Hops aller beste vinnersjanse kommer i V5-5.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Perfekt oppgave
Vi snakker om formsterke 2 Art Haaken som undertegnede bankerspilte på under et lunsjtrav på Bjerke 23. april. Da forsvarte fireåringen enkelt sitt innerspor fra start og hadde siden ingen føling med konkurrentene. Art Haaken var sist ute i et V65-løp på Biri for snaue to uker siden. Kunne ikke følge meget kapable Nordby Sleipner mot mål da, men holdt sin andreplass nedover oppløpet og gjorde et klart godkjent løp. Mandag er det ingen Nordby Sleipner med i feltet og andrespor bak bilen er perfekt. Normalt skal dette være en topp vinnersjanse og vi velger å bankerspille Jan-Ivar Johansens fine fireåring på Klosterskogen denne mandagen.
Rangering V5-5/DD-2: A: 2 B: 4-1-3 C: 10-9-11-8-12-6-5-7

V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Sportslig sett er det en meget svak lunsjomgang vi får servert på Klosterskogen mandag og i V5-1 er det blanda drops på farten. Vi tar en sjanse og setter 11 Lord Pridem først. Vallaken har alltid vist litt kapasitet og sist på Jarlsberg var det klar fremgang å spore. Spor elleve er naturligvis ikke optimalt, men, men motstanden er nesten svak og da tester vi.

1 Shoguns Fighter har nesten ikke gjort annet enn å galoppere på slutten, men på kapasitet er han uten tvil blant de bedre her. Feilfritt er fireåringen garantert med i seierskampen. Det er også 12 Millgoer som trolig er den mest kapable i dette feltet. Men spor tolv i Skien er sjelden en enkel oppgave. 5 Celina Magic har neppe fordel av full vei, men viser i det minste form.

10 Riverside On Line er jevn og sikker, det samme kan sies om 6 Verity og 7 Stjerne Steensgård, men det er ikke mye disse tre skal gjøre selv og fra vanskelige spor, setter vi dem litt ned på rangeringen. Svært vrien V5-innledning altså og bred gardering er å anbefale.
Rangering V5-1: A: 11 B: 1-12-5-10-6-7 C: 3-8-2-4 D: 9

HTML EMBED

V5-2 - Varmblodshester. 1700 meter autostart.
Klosterspesialist 1 Gigant Dream (tatt tre av sine fire siste seire her i Skien) får tipset i et nytt svakt felt. Ingen hester viser form, men Gigant Dream har ihvertfall vunnet sportrekningen, noe som ofte er avgjørende i slike felt.

5 Mighty Lady og 4 Goalpike jager begge tet, men felles for begge er at de ikke viser tegn til verken form eller stridsmoral for tiden. I så svake omgivelser som dette, skal begge uansett tidlig på. 10 Power To Elegance viste tegn til formstigning sist på Bjerke og bør duge bra her.

9 I'll Be Gone finner heller ikke tilbake til godtaktene, men bør duge her. Vi gjør det enkelt og dekker fullt ut på vårt største V5-forslag.
Rangering V5-2: A: 1 B: 5-4-10-9 C: 3-2-6-11-7-8-12

V5-3 - Varmblodshester. 1700 meter autostart.
To hester skiller seg over mengden her i V5-3 og påny setter vi Vidar Hop først på vår rangering, nå med norgesdebutanten 10 Rosmarie. Hoppa har vunnet to av sine fem løp i Danmark og dersom ikke baksporet blir feil, må dette være en svært fin vinnersjanse.

1 Sloppy Joe har trukket et sjanseartet førstespor bak bilen. Hadde vi vært sikre på at fireåringen hadde forsvart sitt innerspor, hadde vi satt ham først. Uansett skal Sloppy Joe kunne vinne dette. Vi merker oss at Gunnar Austevoll setter seg opp bak 6 Lins Rybak og med all respekt for Alexander Heisholt, så er det en kuskeforsterkning. Lins Rybak kan vinne dette.

Ubeskrevne 2 Artnouveau Bo Bo dukker opp i ny regi og fra et fint startspor får også hun plass på kupongen. Da tror vi vinneren er nevnt.
Rangering V5-3: A: 10 B: 1-6-2 C: 3-7-9-5-4 D: 11-8

V5-4/DD-1 - Varmblodshester. 1700 meter autostart.
Trolig er 9 Zetus beste hesten i lunsjomgangens sportslige godbit, men bakspor på en sprint på Klosterskogen er ikke optimalt. Nå tåler Zetus å gjøre litt selv og normalt skal dette være en bra vinnersjanse.

Vidar Hop kunne velge mellom 3 Keep The Spirit og 5 Rex Santana og valgte litt overraskende sistnevnte. Vi tror litt mer på 3 Keep The Spirit som har vist fine takter på slutten. begge kan uansett vinne. 7 Juliano Diamond mistet formen like fort som den kom, men vi gir hesten en sjanse til mandag.

11 Wixi Laylock viser stadig litt fremgang, men burde nok vært toer bak Dorado i et V65-løp på Jarlsberg sist for å få fullt godkjent. 2 Game Over Land står fint til og er aktuell på videre gardering.
Rangering V5-4/DD-1: A: 9 B: 3-5-7-11 C: 2-4-1-12-10-6-8

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag