Gå til sidens hovedinnhold

Villa vinner hjemme

Christian Benteke og Aston Villa er på jakt etter en sårt tiltrengt seier i dagens oppgjør mot Cardiff.

Sportspills meny lørdag:
V75 Biri: Råe damer i millionjakten
Tippetips: Bonuspotten skal ut
Oddstips: Lille tetter igjen

Lørdagens langoddsprogram kan by på et bredt utvalg av kamper fra blant annet Premier League, Championship, engelsk FA Cup, Bundesliga La Liga, Ligue 1 og Serie A.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
112. Norwich City – West Ham United B 2.65

Null mål og elleve baklengs er status for Norwich på de to siste. Kanarifuglene røk først ut av ligacupen med 0-4-tap mot Man U Old Trafford, før de ble regelrett slaktet av Manchester City med 0-7 på bortebane. Kun vunnet to kamper hittil og ligger tredje sist på tabellen med 2-2-6 totalt. Manager Chris Hughton begynner for alvor å kjenne presset, og iren vil med tap i dag ha meget dårlige utsikter i klubben. Leverte godkjente tall på Carrow Road forrige sesong, men har innledningsvis ikke vist samme takter i år med 1-2-2. Seieren kom mot Southampton, men var av det heldige slaget. E. Bennet, Tettey, Van Wolfswinkel er ute med skader, mens Redmond er usikker.

West Ham står også med to seiere, men the Hammers har delt nok poeng til å holde seg over streken. Er nummer femten med 2-4-4 totalt. Spiller gjerrig fotball noe 8-8 i målforskjell bevitner, og fire av lagets ti kamper har endt målløse. Står med 1-3-1 på fremmed gress, hvor de i sine to siste påførte Tottenham er real blemme med 3-0, mens Swansea oppgjøret endte 0-0. Fortsatt en lang skadeliste for West Ham, som har Carroll, Diarra, Vaz Te, Taylor, McCartney og Reid ute. Petric er usikker.

Norwich må øke poengfangsten på hjemmebane for å henge med, men spørsmålet er om de er gode nok. Laget har kun scoret seks mål hittil, og til dagens kamp er førstevalget på topp Van Wolfswinkel skadet. Nederlenderen er med sitt ene mål den eneste spissen som har scoret for Norwich. The Hammers kan knapt kalles scoringskåte heller, men London-laget kan i det minste skilte med godkjente tall bakover. Vi tror det kan gå fra vond til verre for Hughton, og prøver oss med et langskudd på West Ham.

Følg dagens Premier League-kamper live på Nettavisen

Dagens avslag
121. Athletic Bilbao – Levante H 1.50
Primera Division. Athletic Bilbao er fremdeles ubeseiret i sin nye storstue San Mames Barria, men har heller ennå ikke blitt satt på den store prøven. Delte poeng mot nyopprykkede Elche sist, og har 3-2-0 totalt hjemme. Har som bestenotering 2-0-seieren over Villarreal (4.), men ellers kun slått bunnlag hjemme. Er nummer fem med tjue poeng fra tolv kamper. Må klare seg uten Kike Sola og Mikel Balenziaga som er skadet, mens Erik Moran soner karantene.

Levante har lykkes bedre borte enn hjemme hittil, men mye av forklaringen ligger i kampoppsettet. Har møtt fire av tabellens bunnlag på bortebane, og kun besøkt Barcelona på øvre halvdel hittil. Står med 3-2-1 på fremmed gress. Miguel Pallardo er eneste skadefravær. Levante er underdogs i Baskerland, men vi tror kampen kan bli jevnere enn hva oddsen tilsier. 1.50 synes i det minst laget på vertene og vi melder pass.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
48. Aston Villa – Cardiff

Aston Villa var nære ved å stjele seieren i borteoppgjøret mot West Ham sist. Christian Benteke hadde flere gode muligheter til å bli matchvinner, men det ville seg ikke for belgieren, som dermed fortsatt ikke har scoret etter skadeoppholdet. Kampen endte 0-0, og Villa har nå kun vunnet én av de fem siste (1-2-2). Er nummer fjorten med 3-2-5 totalt, og har bare tre poengs klarering til Norwich på nedrykk. Skuffende start, men til Villas forsvar har de vært gjennom et tøft kampprogram. Før dagens runde har de møtt seks av topp syv lagene i Premier League. Kun vunnet én kamp hjemme så langt, mot Manchester City, og står med 1-0-4 hjemme. N'Zogbia, Okore, Luna er fremdeles ute, sammen med Weimann og Agbonlahor.

Cardiff City var naturligvis meget fornøyde med å ta første stikk i Wales-derbyet mot Swansea sist. Cardiff startet tregt, men kjempet seg inn i kampen og leverte en god annen omgang. Caulkner ble matchvinner med kampens eneste scoring. Er nummer tolv på tabellen med ett poeng mer enn Villa. Har for det meste hatt overkommelig motstand på bortebane hittil, men har ikke bedre en 1-2-2. Fikk med seg ett meget heldig poeng fra Norwich i forrige på tur. Vertene hadde et titalls muligheter til å avgjøre kampen, men det endte utrolig nok 0-0. Spissen Andreas Cornelius trener for fullt igjen etter skadeoppholdet, men dagens kamp kommer for tidlig. Det er også mulig Cardiff velger å hvile Craig Bellamy.

Villa har så langt plukket mer poeng borte enn på Villa Park, men i dag tror vi de pynter på hjemme-statistikken. Selv med spillere som Weimann og Agbonlahor ute skal de kunne finne hull i et Cardiff-lag som har sett sårbare ut bakover på bortebane. Med kraftspissen Benteke på topp tror vi Villa tar en etterlenget seier på hjemmebane.

Objektet kan spilles som singel, men vi velger å kombinere.

62. Blackpool - Ipswich
Championship. Blackpool er uten tap på de syv siste, men fem av dem har endt uavgjort. Spilte mot ti mann den siste timen i forrige rundes borteoppgjør mot Nottingham Forest sist, og greide til slutt å utnytte overtaket på overtid. Vant 1-0 og ligger på 4.plass med 7-6-1 totalt. Gikk på et bittert poengtap i forrige hjemmekamp mot Blackburn, etter innbytteren Steve Davies scoret selvmål to minutter på overtid. Er uten tap hjemme på Bloomfield Road, hvor står med 4-3-0. Chris Basham er klarert for spill etter skadeoppholdet og kan starte.

Ipswich har i likhet med vertene spilt mye uavgjort i det siste. Forrige rundes hjemmeoppgjør mot bunnlaget Barnsley endte 1-1, og traktorguttene har nå 0-4-1 på de fem siste. Ligger på 13.plass med 4-5-5 totalt. Har sin store styrke hjemme på Portman Road, men på bortebane har de kun plukket fire poeng så langt. Manager Mick McCarthy mente laget leverte sesongsverste i forrige bortekamp mot Bolton (1-1), og var meget glad at de fikk meg seg ett poeng. Står med 0-4-3 på fremmed gress. Backen Aaron Cresswell soner karantene, mens Paul Anderson er usikker.

To lag som spiller mye uavgjort altså, men vi liker Blackpools vinnersjanser. Ipswich leverte en svak hjemmekamp mot bunnlaget Barnsley sist, og misfornøyde fans responderte med å bue laget av banen. Imponerte heller ikke i forrige bortekamp mot Bolton, og fortsetter de i samme spor mot Blackpool vil gjestene få en tung dag på Bloomfield Road. Vi lar oss friste av 2.15 på H og setter hundrelappen vår på at Blackpool henger seg på toppen.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.55):

62. Blackpool - Ipswich 2.15 3.05 2.90
48. Aston Villa – Cardiff 1.87 3.25 3.65

Total odds 4.02

Klikk her for å levere dette spillet

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken