Gå til sidens hovedinnhold

Voldsom interesse for Balotelli

Mario Balotelli skaper naturligvis enorm interesse etter overgangen fra Manchester City til Milan.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Tottenham jager Chelsea
Oddstips 2: Liverpool blir hektet av
V64 Gävle: Løp til lukene - jackpot i V64-spillet
Dobbel V5 Harstad: Høitomt på tokt i nord
V75 lørdag: En spiller vant over 26 millioner

Søndagens tippekupong består av toppkampen Manchester City - Liverpool, fire kamper fra Primera i Spania, tre kamper fra Segunda i Spania, en kamp fra tysk Bundesliga, to kamper fra fransk Ligue 1 og kveldskampen fra Italia mellom Milan og Udinese. Bonuspotten vokser og er på ca 2,45 millioner denne søndagen. Innleveringsfristen er kl 16.55.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Manchester City - Liverpool
Det vil seg ikke helt for Manchester City denne sesongen og til tross for tidvis voldsom dominans i bortemøtet mot Queens Park Rangers onsdag, ville ikke ballen i mål og Manchester City tapte ytterligere to poeng til Manchester United og er nå sju poeng bak byrivalen. Urokråka Mario Balotelli ble som kjent solgt til Milan denne uken. 4-1-1 på de seks siste seriekampene og hjemme i Manchester står laget med 9-2-1. Kaptein Vincent Kompany er skadet, det er også Maicon og Micah Richards. Yaya Toure og Kolo Toure er fortsatt opptatt med Afrikamesterskapet.

Liverpool hadde Arsenal i kne i bortemøtet i London onsdag kveld og ledet 2-0 når det gjenstod 30 minutter av den kampen. To raske Arsenal-mål snudde det og kampen ebbet ut med 2-2. Med sju poeng opp til tottenham på 4. plass, har Liverpool et slags heng på 4. plassen. 3-5-4 på bortebane er ikke allverden. Ingen spesielle problemer for Liverpool, som kanskje gir nyervervelsen Philippe Coutinho sin debut.

Manchester City har vunnet de to siste tilsvarende med 3-0 og dette blir ikke lett for Liverpool, som imidlertid har en tendens til å heve seg mot de beste. Men nå kan ikke Manchester City søle vekk flere poeng og under tvil lar vi City stå ugardert. H.

2. Atletico Madrid - Real Betis
Det viste seg kostbart for Atletico Madrid å miste Falcao med skade og sist helg kom den brutale nedturen med stygge 0-3 borte mot Athletic Bilbao (vårt langskudd på oddsen den dagen). Hvis noen virkelig trodde laget kunne utfordre Barcelona i kampen om tittelen, så kan ihvertfall den ønskedrømmen avskrives. Elleve poeng opp til Barcelona som ikke har avgitt mer enn fire poeng, er selvsagt en umulig oppgave. Kruttsterke 11-0-0 hjemme i Madrid og torsdag vant laget 2-1 hjemme mot Sevilla i første semifinale i Copa Del Rey. Ryktene fra Madrid forteller at Falcao kan være tilbake i kveld. Ellers er Filipe Luis og Emre Beluzoglü suspenderte, mens Gabi returnerer etter karantene.

Som vi antok og tipset om, så ble det nedtur for Real Betis i bortemøtet mot Rayo Vallecano sist søndag. Et tøft matchet og slitent Betis-lag røk 0-3 i den kampen, men er fortsatt på en flott 5. plass i serien. Kun målforskjellen skiller laget fra den viktige 4. plassen (Malaga). Betis er et av de beste bortelagene i Primera og står med 6-1-3 hittil. Vi merker oss også at laget vant tilsvarende kamp i fjor med 2-0. Ruben Perez returnerer etter karantene, og både Paulao og Alex Pozuelo er tilbake fra skader. mens Alex Martínez, Angel López, Juan Carlos, Mario Alvarez, Nosa Igiebor og Salva Sevilla er alle fortsatt skadet.

Før eller siden ryker Atletico på hjemmebane og Betis har gjort det skarpt på bortebane denne sesongen. HB.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

3. Real Sociedad - Mallorca
Sterke 5-5-1 på de elleve siste seriekampene for Sociedad som har avansert til 9. plass på tabellen og laget har ikke mer enn fem poeng opp til Malaga på 4. plass. Er som vanlig klart sterkest hjemme i Baskerland (6-3-2), borte går det mer på det jevne (2-3-5). I tillegg til skadde David Zurutuza og Mikel González mangler vertene den suspenderte duoen Alberto De la Bella og Markel Bergara, mens Ion Ansotegi og Liassine Cadamuro er tilgjengelige igjen kontra forrige helg da de spilte 1-1 borte mot Celta Vigo.

Mallorca sliter i bunnen og ligger nest sist med sine 17 poeng, men det er kun tre poeng opp til Granada over streken. Fryktelig svake 1-3-12 på de 16 siste seriekampene og det spørs om det blir toppfotball på ferieøya neste sesong. I tillegg til skadde João Victor, Javier Arizmendi, Dudu Aouate og Pedro Bigas, mangler gjestene vrakede Ximo Navarro og suspenderte Tomás Pina

Hjemmelaget har vunnet de to siste tilsvarende med 1-0 og mye tyder på at ny hjemmetriumf her mot meget bortesvake Mallorca (1-3-7). H.

4. Valencia - Barcelona
Bra formoppsving for Valencia som står med fire seire på de fem siste seriekampene og er oppe på 7. plass på tabellen med sine 33 poeng og det er kun to poeng opp til Malaga på 4. plass. Flott snuoperasjon borte mot Deportivo La Coruna sist helg der laget snudde 1-2 til 3-2 seier. Flotte 7-1-3 hjemme på Mestalla. Jeremy Mathieu og Dani Parejo er fortsatt skadet, Sofiane Feghouli er enda ikke hjemme fra Sør-Afrika, Fernando Gago er leid ut til Velez Sarsfield

Vi gikk for en sjelden gangs skyld mot Barcelona i første kamp i semifinalen av Copa Del Rey onsdag borte mot Real Madrid, men kampen endte rettferdig nok 1-1. Tapte sin første seriekamp denne sesongen sist laget var på reise (2-3 mot Real Sociedad) og hva er da oddsen for at Barcelona skal gå sitt andre strake bortetap her? Strålende 10-0-1 på bortebane totalt denne sesongen. Trener Tito Vilanova er ventet tilbake til benken i denne kampen og har en tilnærmet fulltallig tropp å velge fra.

Snodige 0-4-1 på de fem siste tilsvarende i Valencia og da synes vi det er verd å gardere for at Valencia enda en gang kan få med seg poeng. UB.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

5. Sevilla - Rayo Vallecano
Flott start for den nye manageren Unai Emery med fire poeng på de to første seriekampene under hans ledelse. Men likefullt en meget skuffende 11. plass totalt og det er ni poeng opp til Malaga på 4. plass, åtte poeng ned til Osasuna under streken. Hjemme har det stort sett gått bra (6-1-3), det er på bortebane Sevilla har sviktet denne sesongen (1-4-6). Andrés Palop, Diego Perotti og Piotr Trochowski er fortsatt ute med skader.

Rayo Vallecano innfridde vårt oddstips sist søndag med en overbevisende 3-0 seier hjemme mot Real Betis til flott odds. Det sendte laget opp på en strålende 6. plass og det er kun ett poeng opp til Malaga på 4. plass. Også Vallecano har sin klare styrke på eget gress (7-1-3), borte er det blitt seks tap (4-0-6). Formen er derimot strålende med 5-0-1 på de seks siste seriekampene. Viktige Leo Baptistao tilbake etter skade, men en ditto svekkelse er det at toppscorer Piti er suspendert. Rodri og Mikel Labaka er ellers de to eneste skadde spillerne for Rayo Vallecano

Det står gedigne 8-1-1 på de ti siste tilsvarende i Sevilla, men styrkeforholdet er betydelig endret denne sesongen og vi utelukker ikke at Vallecano kan vinne igjen. HB.

6. Cordoba - Lugo
De tre neste kampene er alle hentet fra Segunda. Cordoba er inne på 6. plass i øyeblikket og holder således en av playoffplassene. Men kun målforskjellen skiller ned til Las Palmas på 7. plass. Sterke 7-2-3 på eget gress og Cordoba er i tillegg ett av formlagene i Segunda med 4-1-1 på de seks siste seriekampene.

Også Lugo kan vise til 4-1-1 på de seks siste seriekampene og ligger på 10.plass i øyeblikket med sine 33 poeng og har kun tre poeng opp til dagens motstander. I likhet med de fleste andre lagene i denne serien har de sin klare styrke på hjemmebane (6-2-3), borte viser tallene mer moderate 3-4-5. Men laget står med tre strake borteseire nå.

To av de store formlagene i Segunda dette altså og da synes vi alle tegn er påkrevet. HUB.

7. Huesca - Murcia
Oppgjør mellom to lag på nedre tabellhalvdel. Huesca er sågar på nedrykksplass og ligger fjerde sist med sine 23 poeng. I den rekordjevne Segundaen er det dog bare ett poeng opp til sikker plass. Svært middelmådige 2-6-3 på hjemmebane og formen viser 2-1-3 på de siste seks seriekampene.

Formløse Murcia kan vise til 1-1-4 på sine seks siste seriekamper, men holder likevel 15. plass med sine 27 poeng. Det er altså bare fire poeng ned til Huesca. Meget svake 2-2-8 på bortebane hittil. Fikk både Oscar Sanchez og Emilio Sanchez utvist i løpet av det siste kvarteret i hjemmemøtet med Sporting Gijon forrige helg og måtte se at 1-0 ledelsen ble til 1-1.

Det står 2-1-0 på de tre siste tilsvarende og vi tror hjemmelaget unngår tap her. H.

8. Mirandes - Xerez
Nyopprykkede Mirandes (som gjorde cupsuksess sist sesong) har klart seg sånn noenlunde i Segunda, og er på plassen over nedrykksstreken med sine 24 poeng. Kommer fra to strake ettmålsseire nå, og har brukbare 4-6-2 på de tolv siste seriekampene. Hjemme er ikke tallene bedre enn 3-5-3.

To plasser bak og på direkte nedrykk befinner søndagens motstander Xerez seg. Kun to poeng skiller opp til sikker plass. Meget svake 0-5-6 på de elleve siste seriekampene og det blir det garantert nedrykk av hvis trenden fortsetter slik. 2-3-6 er svake tall på bortebane.

Hjemmelaget viser klart best form og vi blir overrasket om de taper denne, men U-faren er selvsagt stor i dette bunnoppgjøret. HU.

9. Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund
Toppoppgjør i Bundesliga mellom Leverkusen på 2. plass og Dortmund på 3. plass. Kun ett poeng skiller lagene, men Bayern München har som kjent "forlatt" lagene i toppen og har hele elleve poeng ned til Leverkusen. Leverkusen som fortsatt ikke har tapt på hjemmebane (7-2-0), men som måtte nøye seg med 0-0 i borteoppgjøret mot Freiburg sist helg. Spissen Karim Bellarabi er eneste fravær av betydning for hjemmelaget.

Borussia Dortmund kom svakt avgårde, men har fått opp farten etterhvert og står med tre strake seire nå og spreke 11-1 i målforskjell. To av disse kampene er til overmål spilt borte der Dortmund står med sterke 5-4-1. Felipe Santana, Patrick Owomoyela og Nuri Sahin er uaktuell for Dortmund.

Det står 0-3-2 på de fem siste tilsvarende, og dette ser åpent ut. HUB.

10. Montpellier - Reims
Det har vært klar bedring for regjerende seriemester Montpellier etter at gruppespillet i Champions League ble avsluttet i fjor høst. 5-0-3 på de åtte siste seriekampene har sendt laget opp på 9. plass og med 32 poeng er det kun fire poeng opp til Rennes på 4. plass. Hjemme er seks av de sju siste vunnet og totalt står laget med 6-3-2 på hjemmebane.

Verre stilt er det med Reims som i øyeblikket ligger tredje sist og på direkte nedrykk. Meget bedrøvelige 0-3-7 på bortebane og da hjelper det ikke nok at laget står med 4-5-3 på hjemmebane. Forferdelige 0-6-8 på de fjorten siste seriekampene lukter det nedrykk av.

Det er vanskelig å ikke tro på annet enn hjemmeseier her. H.

11. Marseille - Nancy
Must win-kamp for Marseille etter at PSG vant sin bortekamp mot Toulouse fredag kveld. Med seier her vil avstanden fortsatt være tre poeng opp etter denne serierunden for Marseille som ligger på 3. plass før helgens runde. Men marseille er marseille og litt som Inter i Italia, ikke til å stole på. 6-2-2 er tallene på hjemmebane og laget har 4-1-1 på sine seks siste. Loic Remy er som kjent solgt til Queens Park Rangers, og ellers er det forsvunnet noen og noen er kommet til i overgangsvinduet. På skadefronten ser det bra ut.

Nancy hadde 20 seriekamper på rad uten seier, før det endelig ble en trepoenger hjemme mot Lorient sist helg. Tabelljumboen har faktisk ikke mer enn seks poeng opp til sikker plass når 16 serierunder gjenstår, så det er langtfra håpløst. Yassine Jebbour er ankommet på lån fra Rennes, mens Andre Luiz, Yohan Mollo, Massadio Haidara, Helder og Simon Zenke har forsvunnet i overgangsvinduet. Det er ellers få skader hos Nancy.

Det står 7-2-1 på de ti siste tilsvarende, men Nancy kan ha fått trua på det igjen sist helg. Vi værer en smell og dekker fullt ut. HUB.

12. Milan - Udinese
Det har naturligvis skapt voldsom interesse at Milan har hentet urokråka Mario Balotelli fra Manchester City. Andre mener at dette er et sjansespill av Milan, all den tid laget er i fantastisk flyt for tiden og står med 7-2-1 på de ti siste seriekampene. Det har sendt laget opp på 5. plass på tabellen og det er ikke mer enn seks poeng opp til Lazio på 3. plass. I følge troverdige www.gazzetta.it starter Balotelli på benken søndag kveld, men han får garantert sin debut i løpet av kampen. Få fravær ellers for Milan. Nigel De Jong er som tidligere ute, det samme gjelder for Ambrosini og Mexes.

Udinese var nest best i det meste i hjemmeoppgjøret mot Siena sist helg, men stod likefullt igjen som vinner (1-0). Solide 5-2-1 på de åtte siste, forteller at også Udinese er i form. Mange stilte spørsmålstegn ved Udinese i forkant av denne sesongen, men laget er helt oppe på 9. plass og får en bra sesong så lenge Di Natale fortsetter å levere. Badu er opptatt med Afrikamesterskapet, mens Brkic er skadet. Det er de eneste fraværene til Udinese søndag kveld.

Det står 3-2-0 på de fem siste tilsvarende. Vi tror oppturen fortsetter for Milan. H.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 03.02.2013 16:55
1. Manchester City - Liverpool H
2. Atletico Madrid - Real Betis H B
3. Real Sociedad - Mallorca H
4. Valencia - Barcelona U B
5. Sevilla - Rayo Vallecano H B
6. CF Córdoba - CD Lugo H U
7. Huesca - Real Murcia H
8. Mirandes - Xerez H U
9. Bayer 04 Leverkusen - Borussia Dortmund U
10. Montpellier - Stade de Reims H
11. Olympique Marseille - Nancy H U B
12. Milan - Udinese H

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 03.02.2013 16:55
1. Manchester City - Liverpool H
2. Atletico Madrid - Real Betis H B
3. Real Sociedad - Mallorca H
4. Valencia - Barcelona U B
5. Sevilla - Rayo Vallecano H B
6. CF Córdoba - CD Lugo H U B
7. Huesca - Real Murcia H
8. Mirandes - Xerez H U
9. Bayer 04 Leverkusen - Borussia Dortmund H U B
10. Montpellier - Stade de Reims H
11. Olympique Marseille - Nancy H U B
12. Milan - Udinese H

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken