Foto: Hesteguiden.com

Voldsomme galopputbetalinger

Det har svingt voldsomt av galoppløpene i Sverige i desember og også i dag er det store penger på gang i V4-spillet fra Täby.

Kommersielt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

En snau uke før jula setter inn for alvor, er det ingen grunn til å deppe for oss som liker trav- og galoppsport. Aktivitetsnivået holder seg oppe og vi nordmenn får blant spille til ekstra V65-omganger på Solvalla både mandag 21. desember og 2. juledag 26 desember og førstkommende lørdag venter det feite 30 millioner kroner til en eventuell alenevinner i V75-spillet på Bjerke. Hele julemenyen og åpningstider for Norsk Rikstoto finner du ved å klikke på her .

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund dro som mange etterhvert vet inn ca 960 000 kroner i gevinster for snaue to uker siden i V64-spillet fra Solvalla. I går smalt det igjen så det suste i V4-spillet på Åby. Patrik er som kjent ikke redd for å spille mot storfavorittene og i tirsdagens V4-løp fra Åby bankerspilte han 2. valget Prince De Poggio mot dagens største V64-favoritt Andover Prince og fra dødens på storfavoritten var Prince De Poggio overlegent best. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 924) betalte tilbake 18 499 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tretten andelslag på Eksperten betalte ut det samme og i tillegg ble det klaff for både det minste (innl.pris 200 kr og 1500 kroner tilbake og det største DD-forslaget som kostet kr 400 å levere og betalte drøye 3000 kroner tilbake). Dermed ble det drøye 260 000 kroner innspilt på Åby idag

Nettavisens eminente galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har altså litt å leve opp til onsdag når Täby galoppbane som vanlig arrangerer sin V4-galopp, men etter at det har vært onsdagsgalopp til lunsjen i over åtte måneder i strekk, er det siste gang på lenge med galoppløp i onsdagslunsjen. Neste onsdag med galopp kommer ikke før i april 2014. Nå er det løp på Täby hver søndag ut februar, mens mars er galoppfri i vårløsningen.

Innleveringsfrister Täby
V4 kl 12.20
DD kl 12.38

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Ingen klar banker til dagens løp. Vi har god tro på at det holder med tre hester i V4-4, hvor 8 Inez er spennende. Hun har spurtet sterkt to ganger på rad, og økningen i distanse tror vi bare er en fordel. Storm Swede (V4-2 nr 4) er også interessant. Står med halvrad fra søndag, hvor han gikk et fint løp til tredje. Er i skrivende stund et sjettevalg.

V4-1:
Fire hester skiller seg litt ut, der 7 Riverline og 2 Zizor Zad settes først på ranken. 4 Rutalkingmore debuterer, men rapportene er ikke noe ekstra.

V4-2/DD-1:
5 Meletric ser ut som stryk. Ellers et åpent amatørløp. 4 Storm Swede gikk godt nok søndag til å kjempe helt fremme her. 8 Swedish Step vinner sjelden, men har et fint løp og meget god rytter. Ingen av dem blir veldig betrodd.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

V4-3/DD-2:
5 Glad Bear vant kriteriet på Øvrevoll for to år siden. 1350 meter bør være en perfekt distanse. 7 Moon Pearl har vært god lenge, og 3 Turn The Page har imponert på Jägersro. Disse tre litt foran de øvrige. Vondt å vurdere 11 Web Of Dreams uten start siden mai. Vant to løp i februar, kan være verdt å spandere en strek på.

V4-4:
8 Inez er vår friske utgang, men favoritten 5 Dancing Ve Bene skal også regnes tidlig. Imponerte sist ved å gå dødt løp med en hest med høyere formtall enn de han møter nå. 4 Narda er lite startet og viser fremgang.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus