*Nettavisen* Sportspill.

Walmann og Kihlström er dynamitt!

Foto: (Hesteguiden.com)

Suksessduoen Roger Walmann og Ørjan Kihlstrøm spilles på Axevalla søndag.

02.06.13 09:52

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Søndagens meny fra Norsk Rikstoto byr på V4 fra Täby galoppbane, før Axevalla overtar med en meget interessant V64-omgang på ettermiddagen. Til kvelden overtar Momarken med V65 og V4 fra den idylliske banen i Østfold.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Fredag bød Espen Edvardsen på strålende tips til V64-løpene på Romme. Hans herlige bankerdrag, andrevalget 3 Sandman Sand innfridde til fulle og de som fulgte Espens minste spilleforslag (innl.pris kr 216) her på Nettavisen kunne kvittere ut meget pene 3 259 kroner. Samtlige andelslag på Eksperten gikk også inn med seks rette. Under lørdagens V65-omgang på Biri, kunne de som kjøpte andel i Espens 17-millioners system, hente ut meget flotte 12 831 per andel.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er altså Axevalla som er vertskap for søndagens V64-omgang, og det er meget flotte spilleløp i ettermiddag og det venter flotte penger for de som prikker seks rette. Vår hovedbanker dukker opp allerede i V64-1, og det er en velkjent duo som står bak.

Innleveringsfrister Axevalla
V64 kl 15.10
DD kl 16.38

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Walmann og Kihlström er dynamitt!
Vi innleder altså med banker i denne V64-omgangen på Axevalla. 1 Dont Wear Pjs har varslet form i de siste startene, og hun har samtidig møtt de beste hoppene i Sverige. Hun møter gode hester igjen i dag, men nå er sporet helt perfekt for 7-års hoppa til Roger Walmann. Sist var hoppa ute mot kanongode hopper på Örebro, hvor Global Midnight vant foran Braaås Palema. Dont Wear Pjs ble med Phantalops i tredjespor, og var ikke langt bak henne i mål.

Selv om hoppa møter gode hester som Global Kitten og Simb Ruby, mener vi de skal få det tøft mot Dont Wear Pjs. Kadabra datteren er veldig rask fra start, og vi tror tet sjansen er solid. Fra den posisjonen skal det være en kjempe sjanse til å lede dette løpet fra start til mål, og med ringreven Örjan Kihlström prøver vi bankerspill direkte.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Oleander og Sandra?
Sandra Svensson er av de aller beste damekuskene i Sverige, og i V65-5/DD-1 får hun låne en riktig kanon i 6 Oleander. 6-åringen har skyhøy kapasitet, noe han viste i årsdebuten hvor han innledet som 5 hest, men Marcus Savin sendte siden fram i dødens på All American Candy. Ut i oppløp bare forsvant Oleander i fra konkurrentene, og vant på sterke 1.11,9 direkte. Sist ble det galopp, og det setter vi på uturskontoen.

På Solvalla 29/09 i fjor avsluttet han strålende i et finaleløp, og han ble toer bak gode Aristocat Boko. Nå kommer han ut mot helt riktig motstand, og holder han seg til trav hele veien skal dette være en solid vinnersjanse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag