Foto: hesteguiden.com

Waltzer rundt med konkurrentene

Nala Waltz imponerte voldsomt i seiersløpet før hun forlot Danmark. Etter tre miserable innsatser i Norge kommer hun ut etter pause med fulladet batteri i dagens lunsj. Vi bankertipper den lynraske femåringen.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5-forslag
Vi satser alt på 5 Nala Waltz (V5-5) i dagens lunsjomgang på Bjerke. American Winner-datteren var fantastisk i sin siste start i Danmark hvor hun klemte til i 1.10-fart og kom i mål på 13,5 som klar vinner. Hoppa har levert under pari i sine tre starter her i landet. Nå dukker hun opp etter pause. Vi mener bestemt at Nala Waltz skal legge konkurrentene bak seg på en sprint i enkle omgivelser.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her
Like enkelt ser det ikke ut til å bli i V5-innledningen. Tipset gir vi til 4 T.L.E's Nice Dream. Hoppa gjore flere gode løp i fjor og seiret tre ganger. Hun så smidig og fin ut i prøveløpet i slutten av mars. Arild Eggen har hestene sine i orden om dagen. Feilfritt tror vi trønderen vinner med sin seksåring. 11 Celina De Mill er ute i rett konkurranse, og selv fra bakspor tilmåler vi hoppa gode muligheter. Hun slo bedre hester enn dette i et par løp i fjor. 6 Way Hanover er ikke enkel, men fartsmessig duger den tyske importen i dette oppgjøret. Stor outsider. Bedre enn raden er 2 Ill Sentry. Finner han tilbake til fjorårstaktene kan han lage en skrell i totoen. 1 Sunday Star står fint til. Niåringen ble toer i tre løp i fjor.

Se også dagens spennende oddstips.

1 Engtun Blesen (V5-2) er flink til å forsvare seg. Så slått ut sist, men samlet seg og vant lett. Holder han sporet tror vi han vinner. Uansett en bra sjanse. 3 Trygfaks er en svært lovende treåring. Kjapp som han er fra start vil nok kusken klemme til direkte. 5 Trons Kvikk tapte klart for gode Torpana på Sørlandet sist. Drar trolig fordel av at distansen er en helv runde mindre i dag. 8 Rokketroll er i utvikling. Distansen er ingen fordel, men han har styrke til å runde mange i sluttfasen.

I V5-3 velger vi 4 Marion Maximus som vinnertips. Amerikaneren gikk feilfritt og da kom seieren. Autodebut i dag og spillerne som har mulighet kan gjøre lurt i å sjekke startvognprøven før løpene. 8 Tres Bien tok en fin seier i debuten. Sjanseartet utgtangsposisjon, men kommer fireåringen riktig inn i løpet er han høyaktuell. Vanskelige 9 Quad Julry galopperer mye, men ligger vallaken nedpå kan han kanskje vinne. 1 Gallant Victory trengte sikkert løpet sist og vi er ikke fremmed for at han kan ta sin første triumf. 7 K.C. Dream viste fart sist og duger langt i denne sammenhengen. 5 Oktan Sali er tilbake hos eieren etter tre måneder i Glenn Kramer Stenbergs varetekt. Han er bedre enn vist og kan være et skrellbud sammen med 6 Spirit Rider K som er bedre enn resultatraden.

I V5-4/DD-1 kan det komme en overraskelse. Den beste hesten synes vi 3 Merkur Garbo er. Han trengte løpet etter pause sist og kan være sterkt forbedret. 6 Valencia Ås starter ikke ofte, men er bra når han er på sitt beste. Kan vinne et slikt løp. 4 Dragostea Din Tei har hatt fem ukers pause. Er som regel opplagt etter opphold og må strekes på favorittdistansen. 2 Highwayman vinner sjelden, men har en fin oppgave og en god utgangsposisjon. 1 Big Buddy får et fint løp og er bra nok på sin beste. Farlig om han får spare speeden i det lengste.

Vi har tre spilleforslag til dagens lunsj-V5 som du kan kjøpe her . Ønsker du våre DD-tips taster du her .

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus